***Bazar pentru GABRIEL ***
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
at e bine,ca trebuie sa il trimit la o fata la Botosani si il vreau in iarna asta
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Eseea spune:
de ce nu se mai vad pozele? ca vreau si eu sa licitez dar cand dau click pe poza, apare o imagine neagra si atat.
Mami de fetita si de baietel 29+
lizzy spune:
ancadragoman, am primit 3 jucarele de la tine. multumesc frumos se duc la spital la spitalul de pediatrie in w-end la copilasi de-acolo...
nicoleta si arcadia, nu am primit de la voi inca nimic. nu-i graba, le astept, da' sa nu ma uitati
un bubchen de la nicoleta si o fusta de la arcadia. daca doriti sa vedeti chitanta cum ca le-am achitat nici o problema, vreau doar o adresa de e-mail sa va pot trimite
nu mai stiu cine a licitat pt produse de ale mele. maine cred se fac 3 zile, dupa confirmarea castigarii licitatiei astept PM cu adresa de expeditie. cel mai probabil le pun luni dimineata!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
Eseea spune:
hai ca licitez asa ca expira timpul, chiar daca eu nu mai pot vedea produsele pt care licitez :(
deci
656- 4 lei
653- 6 lei
658- 8 lei
olim spune:
azi am trimispachetu, sper sa fie ridicat ca 12 lei prindeau mai bine in alta parte
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea de ce nu se mai vad pozele? ca vreau si eu sa licitez dar cand dau click pe poza, apare o imagine neagra si atat. Mami de fetita si de baietel 29+ |
La mine merge sa vad pozele. Ai reusit pana la urma sa le vezi?
Te rog sa-mi spui cand reusesti sa vezi pozele si sa confirmi daca mai licitezi sau nu pentru produse.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
ancadragoman spune:
Kid,474,687 si 359 sunt la tine?
licitez
684-2 ron
685-2 ron
686-2 ron
687-2 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Kid,474,687 si 359 sunt la tine? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
Doar cel de la pozitia 687 este la mine, celelalte 2 sunt la arcadia.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
Eseea spune:
kid, pai am licitat deja, vad ca o parte din licitatii le-am castigat deja, doar mai trebuie sa afiseze Doina. Acum se vad si la mine produsele, inainte nu se vedeau dar am contralicitat pe NV ( ca nu mai stiam ce e fiecare produs.
oricum vad ca aproape toate produsele sunt de la tine. Dupa ce afiseaza Doina, vorbim, ok?