***Bazar pentru GABRIEL ***
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
am vb eu cu ea si a zis ca a pus pachetul asa ca mergi la posta sa il iei,ea este din cluj si o cheama Olimpia Bota,dar nu cred ca pachetul este pus pe numele ei
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Eseea spune:
dianarus, mercic pt trimiterea pachetului si pt achitarea taxelor Te anunt cand ajunge.
eu am pus banii de ieri.
mai intreb o data : stie cineva ceva de arcadia??
Mami de fetita si de baietel 29+
kid spune:
Incerc eu sa iau legatura azi cu arcadia.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
Eseea spune:
merci ..si daca cumva va vedeti, poti lua si bluzita mea de la ea? stiu ca cer cam mult dar......cu burtica si bb chiar nu ma pot deplasa...
Mami de fetita si de baietel 29+
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 am trimis astazi 3 colete prin posta, fara ramburs, transportul l-am achitat eu, a fost f putin! : dodo-pui - marsupiu rog confirmare pe pm sau public atunci cand le receptionati, sa fiu linistita ca au ajuns ok. merci rog achitati (daca nu ati facut-o deja) in contul lui gabriel. |
pentru achitarea transportului,am pus banutii in contul lui Gabriel,o sa confirm primirea coletului.
Doina am trimis mail cu dovada platii
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
diana2242 spune:
nu vreau sa va plictisesc dar va spun sa nu mai pateasca si altcineva asa.Am fost la posta si coletul era venil cel de la Olim ca pe el il cautam dar nu imi venea aviz si se intorcea iar innapoi pt ca pe plic avea adresa indescifrabila iar pe avizul de expeditie nici o adresa deci atentie celor care mai trimiteti completati adresa pe aviz caci altfel se intoarce.mercic oricum tuturor
paisacodruta spune:
Buna ziua,
Corinutza am primit coletul .
Multumim mult...
Problema este urmatoarea , eu nu am mai intrat de cateva zile pe calculator si nu am vazut schimbarile facute la bazar ..
Eu aveam scris contul si azi am depus cei 205 in contul
* RON: RO48 BRDE 445S V362 7234 4450, Sucursala BRD Dorobanti (Bucuresti, Calea Dorobanti nr. 135), titular: Doina FAGUREL (CNP:2770725131258).
Nu stiu unde sa trimit dovada platii....
Imi cer mii de scuze efectiv nu am stiut nimic de schimbarea de cont...
sanatate multa
dandusa spune:
Ancadragoman,
am trimis cruciulitele intr-un plic normal,ajunge direct in cutia ta de scrisori
Dianarus,
trimis coletutul,pus si o esarfa parfumata
deci,pozitiile 73,74 si 76 sant trimise la destinatarii lor
Kid
mai am si jucaria asta de adaugat.pretul este de 50 de ron
Familia stralucitoare
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinamoro Licitez si eu urmatoarele: 361. chilotei 2-3 ani - 1 leu - didialex - 3 ron 515. Maieut 2 ani, 1 leu, didialex - 3 ron 630.630.hanorac 4 ani,96/106 cm,purtat-15 ron donat de elenamardare(se afla la ancadragoman) - 18 ron 33. Spuma de ras, 200 ml - 10 ron - ancadragoman - 12 ron 34. After shave, 150 ml - 7 ron - ancadragoman - 10 ron 65. shower gel Avon+burete,noi-8 lei-anidaz - 10 ron |
Am depus azi banii in cont. Maine ii trimit Doinei mail cu confirmarea platii.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze