***Bazar pentru GABRIEL ***
Raspunsuri - Pagina 16
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa Kid mai am si jucaria asta de adaugat.pretul este de 50 de ron Familia stralucitoare |
Am adaugat-o in bazar. Multumim!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
doina_cel spune:
Si eu iar vin cu o la voi
paisacodruta, nu iti face probleme, e in regula. Nevoie de bani pentru Andrei inca mai este , insa a intervenit situatia asta foarte grava si urgenta cu Gabriel si am "imprumutat" temporar bazarul in favoarea lui. Sper, pentru binele lui Gabriel, ca se vor strange banii necesari repede. In momentul in care acest lucru se va realiza, bazarul va reveni la Andrei. Asa ca e in regula. Stii ca, daca vrei sa mai licitezi, si regulile s-au schimbat momentan, pentru scurt timp: cine liciteaza primul castiga produsul, ca sa se stranga cat mai repede repede banii. Voi anunta cand se va reveni la modul normal de functionare
carminabulina spune:
micaalsa am pus azi la posta pachetul pentru tine. Scuza-ma ca am pus cutia aia dar nu aveam alta in casa.
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
lizzy spune:
citat din mesajul lui diana2242 este o zi moarta?sunt singura pe aici? |
nu chiar
eu una am avut o zi mai incarcata la birou iar acasa m-au luat de fresh copiii.
chiar ma gandeam sa mai fac ordine pe la jucarii sa mai donez cateva dar nu ma lasaaaa, ma duc la joacaaaaa
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
micaalsa spune:
citat din mesajul lui carminabulina micaalsa am pus azi la posta pachetul pentru tine. Scuza-ma ca am pus cutia aia dar nu aveam alta in casa. Mihnea 15 mai 2006 Irina 10 august 2008 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi |
Ok, mersi. Ai primit si mail-ul meu cu dovada platii, nu? oricum postez si aici, ca sa nu fie confuzii.
http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim/ToamnaIarna2008?authkey=0okTvOIpfYg#5290768662907820722
Multumesc, si Doamne ajuta sa se faca Gabriel bine.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 12+
carminabulina spune:
Da Anamaria am primit si dovada platii..., am uitat sa-ti scriu asta.
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
ancadragoman spune:
Nona si Puisor azi pun paqchetele voastre ca sunt mai micute si le-am luat dupa mine la serviciu si pentyru alinamoro il pun maine pentru ca este mai mare si trebuie sa ma duc cu el direct la posta.Scuze ca a durat ata dar nu am avut cand
Alina care aftershve il vrei?Verde sau maro?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
Fetelor va ror sa imi retrageti produsul 192 ca daca nu s-a licitat pentru el pana acum il dau altcuiva.Mersi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2