va rog frumos spuneti-mi cu ce program se poate face un slideshow cu anumite poze pe o melodie. am nevoie si ca pozele sa nu se schimbe brusc dintr-una in alta
multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
Un program foarte usor de folosit si care vine in componenta mai tuturor calculatoarelor care folosesc windows-ul este Windows Movie Maker. Extrem de usor de folosit, poti sa utilizezi diverse efecte pe poze, diverse tranzitii intre poze, poti sa pui si clipuri video daca vrei... poti sa adaugi si text pe poza, la inceput si la sfarsit. E tare usor. Daca n-ai nevoie de ceva super profi, asta e foarte la indemana. Succes!
I never fake ... sarcasm
Si Power point-ul poate face asta...iti incarci pozele si melodia/melodiile care le doresti...
Eu folosesc pt. asa ceva photo story 3 for windows. Este gratis pe net, cauta cu google.
Am descarcat Office-ul 2007(gratuit 60 zile),folosesc POWERPOINT-ul,insa am o problema:cum sa fac sa ruleze filmuletul?Trebuie mereu sa dau Slideshow cand deschid.Eu nu stiu prea bine engleza,are vre-o optiune gen "save"pe care n-am descoperit-o?
Citat: |
citat din mesajul lui ni-na Am descarcat Office-ul 2007(gratuit 60 zile),folosesc POWERPOINT-ul,insa am o problema:cum sa fac sa ruleze filmuletul?Trebuie mereu sa dau Slideshow cand deschid.Eu nu stiu prea bine engleza,are vre-o optiune gen "save"pe care n-am descoperit-o? |