Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Offf,mai Valentina! saracutul Andrei!Mi-e asa de mila de copilashii bolnaviori!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Teodora, sanatate multa si refacere rapida tie, sotului si lui Mihnea!
Cat despre soacra, te inteleg perfect a mea nu m-a acceptat de la inceput, acum ma tolereaza doar in ochii sotului, pentru ea nu conteaza ca suntem de ani buni impreuna si avem si 2 copii. Nu sunt buna pentru fii-su si gata!Asa ca te inteleg perfect! Cel mai recent exemplu, am rugat-o sa-i tina pe astia mici vreo 2 ore cat mergem noi la cumparaturi ca sa ne putem misca repede. Rezultataul:la intoarcere, Andrei avea ochii umflati de plans, il lasase sa planga 2 ore pana am venit noi pentru ca pe ea o dor salele si nu a vrut sa-l ia in brate. Andrei nici acum cand o vede nu vrea la ea si nici eu nu il oblig, copilul simte sufletul unui om. Nici moarta nu il mai las pe Andrei acolo, desi acum se ofera ea, prefer sa ma chinui cu el pana imi ies ochii din cap decat sa mi-l mai chinuie ea! Sa-ti mai spun ca pe Alexandra nu a vrut sa o vada pana la 3luni, pentru ca nu era ea de acord sa avem un copil atunci? Sunt si eu mama de baiat,dar sa-mi ajute Cel de Sus sa am mintea limpede cand voi fi la randul meu soacra!
Hai ca mi-am descarcat si eu sufletul la voi, ma mai destainui unei bune prietene, in rest tin totul in mine, nu pot sa ma plang sorei sau mamei sa le fac si lor sange rau!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL

cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Eu ma relaxez pe net, nu cred ca mai apuc pana diseara cand plecam. Fata si tati sunt la petrecerea nasului mic, Bubu doarme, asa ca bat netul si mananc sarmale singurica. Am mancat de am spart zilele astea cu gandul ca in Austria nu mai pup eu bucate traditionale.

Copiii au fost cumintei si azi, in ultima vreme se joaca mult de tot impreuna, se imping cu masinile, se alearga, se gadila. Chestiuni mai brute asa, ca Andrei nu se pricepe la altele, dar atmosfera a fost destul de placuta.

Erina, nu ma gandeam sa opresc in mijlocul Vienei. Poate in SCS sau Pandorf. Cat despre bucate, dupa cum spuneam, am facut rezerve precum camilele si am cocoasa in fata. Cat despre olita, la un an jumate am inceput si eu cu Alex, insa abia pe la 1 an si 10 luni am reusit miracolul. Si nu eu, ci cei de la gradi.

Sabina, succes la concentrarea pe persoana fizica! Nu stiu ce sa zic cu febra prelungita, exisa si viroze cu basicute in gat, a avut si Alex iarna trecuta la schi. Dar nu mi-am scos din cap chestia cu streptococul A, poate ii faceti un exudat.

Cecilia, poate ii mai iau ceva fetei, dar nu promit. Oricum nu am lasat-o sa desfaca toata cadourile ca are destule deocamdata si a decis sa dea din ce are copiilor saraci si sa le desfaca pe cele noi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Valentina, si noi primim mereu Nurofen in faza incipienta a racelii, pe post de antiinflamator. Panadol nu are sens daca nu are febra. Si cam atat, in rest tratam numai simptomele, respectiv curatat nas daca sunt muci sau sirop expectorant daca e cu tuse.

Sabina si Cecilia, nu cred ca e cineva care sa nu necesite oarece dieta dupa sarbatorile astea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Bernix, intarcarea ca intarcarea, dar cred ca e rost de iesiri in 2 mai dese. Bravo Degeticai! Sa stii ca si Bubu ne da hainele si cizmele cand plecam din casa, si trage de haine sa ne dezbracam cand iesim. Ieri ii pusese papucii lui tati.

Lavinia, sanatate fetei, ma gandeam ca nu merge asa usor cu aerosolii aia.

Yaia, inca 4 luni de zapada? Oooo, eu vreau vara, piscina si soare.

Valentina, nici Bubu nu prea bea apa pana acum si acum tot asa cere el sau isi ia singur sticla si ma trage sa ii desfac dopul.

Cumatra, ce scrii nebunii din astea pe forum, nu mai esti citita? Nu te necaji, contez pe faptul ca ai tratat problema cum se cade, iar jucariile nesanatoase o sa mearga direct la cos. Sper ca baietii sunt mai bine!

SabinaY, odihna placuta de acum si petrecere frumoasa in continuare!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Cumatra, imi pare sincer sau ca nu ati venit, sa stii ca mai erau adulti cobza si nu a fost chip sa il tinem pe Bubu deoparte. Multumesc de grija oricum. Sa stii ca v-am simtit lipsa. Tare imi era dor de MIhnutu, chiar si copiii mari au tot intrebat de el.

Valentina, nu mai pune la suflet lucrurile astea. Macar acum stii cum stau treburile si nu e cazul sa ai alte asteptari de la ea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Dragelor, multumesc de urari, cred ca va las. Voiam sa mai descarc niste poze dar nu am mai apucat.

Va doresc de pe acum:

La multi ani! Un An Nou cu sanatate, bucurii, realizari si implinirea tuturor dorintelor!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Roxana, baga-i de seama ca pleci in seara asta. Drum bun si usor, vacanta placuta, sa va incarcati bateriile, iar toate dorintele vostre puse la miezul nopii, in noaptea dintre ani sa-si gaseasca implinirea in noul an ce vine! Multi sa-ti ajunga pana te intorci!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL

cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, drum bun, sa ai o calatorie frumoasa, sa va relaxati, sa va odihniti, sa petreceti si sa veniti incarcati de energie pozitiva pentru 2009!
La multi ani!

Valentina, imi pare f f rau de Andrei, cu tusea asta urata :(
Un remediu babesc: pune-i cand doarme vata pe piept. Cica ajuta f mult.
Cat despre soacra.....e f nasol, insa macar stii de-o treaba.Cel mai greu e ca relatia cu nepotii lasa de dorit, e trist pe cei mici.

Teo, si voi, Brutusilor? Halal Craciun.... Sanatate!

Noi am avut o noapte horror. Nu ii scadea deloc febra. Pa le 2 i-am dat novocalmin, ca nu se mai putea...i-a scazut. De dimineata iar crescuse(dar acu nu i-am mai luat, in rest a avut 39, 38.8), dar a mers nurofenul. A si mancat baiatu. Ieri toata ziua a stat la san saracutul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bernix, moratala Degetica!! Bravo, fetita mare!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput