Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

valentina_22, multumim! Intr-adevar, vara daca merg pe jos spre birou sau la magazinul de cartier, am impresia ca sunt intr-o statiune la munte pt. ca au pastrat parti din padure nedefrisate si intre ele se ascund case si blocuri!

Roxana, ma bucur ca v-ati simtit bine si Bubu nu a fost atomic. Stai linistita, nici Tudor nu era innebunit dupa zapada, dar s-a obisnuit, nu a avut incotro...cel putin inca 4 luni o sa vada chestia asta alba, asa ca...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu am reusit cu greu sa ma ridic din pat, Cristi s-a trezit la 7.45 acoborat peste mine si s-a dus la tati, care prestat la greu zilele astea, deh sa vada cum e sa stai cu copilul acasa toat ziua....si partca Cristi e mai alintat...tipa din orice, mai ales daca nu-i dai ce vrea, dar nu mereu intelegem ce vrea...asa ca avem bazaieli cam mereu....am obosit sa-l aud....oricum e atat de ocupat cu tati, ca isi aduce aminte de mine doar cand se vrea iubit si gadilat, vine ca un catelus la mine si se impinge in mine si incepe sa rada...acum papa cozonac cu tati, a mancat din toate, chiar si piftie....era curios, a gustat si a mai cerut putin(ca deh era de pporc..si are interzis), nu l-au tentat salatele si mai bine ca aveau maioneza.

Sabina, Cristi a facut febra la primul canin, suprapusa cu raceala care nu mai trecea, a iesit caninul, s-a terminat raceala....la ceilalti 3 canini nu a facut febra.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dimineata!
bernix, Degetita este o adevarata domnisoara! Eu ma chinui de cateva luni sa-l invat pe Andrei sa bea din sticla sau cu paiul, dar fara succes.Este mai puturos baiatul, la astea, da bate recordul de viteza la baut din biberon. Si faptul ca a inteles ca plecati fara ea,spune multe. Copii nostri au crescut, devin din ce in ce mai independenti de noi. Numai in ochii nostri vor ramane intotdeauna mititei.
lavinia, eu mereu i-am dat lui Andrei si Alexandrei vitamina C natural(chiar asa se numeste) cate 10 picaturi pe zi timp de 7 zile, ori de cate ori suspectam un inceput de raceala sau la inceputul bolii pentru intarirea organismului
Roxana, este foarte bine ca Andrei bea mai multa apa decat de obicei. Si eu il las pe Andrei sa bea apa pana nu mai poate. Pana acum cateva luni ne chinuiam sa bea 200 ml de apa o zi intreaga si de multe ori nu o bea nici pe aia. Acum cere el singurel, bea pe saturate si sunt fosrte multumita.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL

cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Hello!
Sper ca ati sarbatorit cu foc alaturi de prieteni si rude.

Elena, Andrei e bine, numai ca plange rau noaptea din cauza caninilor. In rest totul in regula. Cand am venit de la voi a adormit lemn in masina si acasa l-am dezbracat fara sa se trezeasca (n-a zis nici pas) si a dormit trei ore. A papat abia dupa ce s-a trezit. Dar mananca tare rau, cred ca ii e frica sa nu apese pe gingii.

Pupici si numai bine tutror!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Am uitat sa mentionez ca ne-am simtit extraordinar la voi, niste gazde deosebite. Multumim pentru tot!

emma

Mergi la inceput

Sabina, sanatate multa Sofiei si sa ajungeti cat mai repede la munte la aer curat!
Cecilia, sa treaca oboseala cat mai repede. Eu nici nu indraznesc sa mai visez la o zi linistita si nu mai zic nimic. De cand este Alexandra in vacanta , in fiecare zi aud numai tipete si urlele din partea amandorura. Cearta este mai apriga mai ales de cand a trecut Mosul pe la ei si tare mi-as dori ca momentele cand se joaca frumos amandoi sa fie mai dese. De multe ori nu pot iesi afara cu ei pentru ca este frig si isi consuma energia facandu-mi mie capul patrat. Acum cateva minute sau certat pe o sticla de tedi si nu s-au lasat pana nu i-au dat jos capacul si au varsat tot continutul in pat

cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna dimineatza si de la noi!
Sunt chiauna de cap de 2 zile!mihnea a trecut printr-un episod febril timp de 2 zile si 2 nopti nedormite,acum e ok.Tati a avut un inceput de gripa/raceala chiar din seara de ajun,i-am facut polidin,fervex..etc.Si-au revenit ei si m-a luat pe mine:dureri in gat,dureri de cap,stare de rau.Simt c-o iau razna.
Cu bucatareala m-am scos ca a venit tatal meu pe 23 si ne-a adus de toate,si-au venit si ieri si mama si tata si-au completat lista de bunatati.
In dupa amiaza de Craciun au venit si socrii mei,cu palma in dos,asteptand din partea mea sa fie serviti si ospatati.Numai ca toti eram faultati si am tratat problema ca atare.Nu ma intelegeti gresit,dar si anul trecut,cand M avea 2 luni,la fel au procedat:s-au infiintat la usa si-au asteptat superservire in cdtiile in care eu nu stiam ce mai inseamna sa dormi 1 noapte intreaga si soacra-mea e cadru didactic si-a luat vacanta de vinerea trecuta.Avea tot timpul din lume sa faca pregatiri.Dar la ce bun daca se scoteu cu vizitele?
Hai ca m-am descarcat si eu la voi....
Aaaa,si i-au adus lui Mihnea niste rahaturi de jucarii,luate din piata ,care se dezmembrau instant in piesulite numai bune de inghitit de nu stiam cum sa le ascund sa nu le mai ia.
Si cand i-am dat copilului o seringa de nurofen,sare madam:,,vezi draga,ca inneci copilul''
Nu zau,era prima data cand ii dadeam,plus de asta M e foarte cooperant la siropele!
Offfffffffffff...

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Aseara am fost cu Andrei la doctor, tusea atat de rau pana se invinetea. Diagosticul dat pe pediatru faringotraheobronsita. Deocamdata nu ne-au dat antibiotic suntem pe tratament cu Eurespal, Panadol, Ketof seara iar pentru nasuc Pivalone si de 3 ori pe zi aerosoli cu ser fiziologic. Daca in cateva zile nu-i cedeaza cat de cat tusea trebuie sa luam antibiotic. Nu pot sa-l scot din casa cateva zile, sper sa evolueze spre bine si sa nu se mai chinuie atat.

cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna seara,

Am vazut multe poze cu craciunici si crciunite cu copilasi prin zapada....mlte poze frumoase si reusite.

sabina imi pare rau sa aud ca copilasii sunt bonlavi.Sper sa va reveniti cat mai curand.

Erina am vazut pozici cu Daria prin zapada...tare frumoase.Se vede ca v-ati distrat de minune.Aici rar vad zapada.

Bernix distractie placuta in continuare la munte.Ma bucur sa aud ca degetica se poate lipsi de voi.e un pas mare facut,si cred ca ai procdat cum nu se putea mai bine.I-ai explicat ce se va intamppla...decat sa "fugi" pe ascuns si sa se trezeasca fara tine.Va imbratisez cu drag.

Yaia azi la pranz am reusit si eu un somn de 2 ore...ma gandeam la tine.Am vazut un intrus mic si dragut.

Noi am petrecut Craiunul muncind...deabia de azi am intrat teoretic in saptamana de libere.In ziua de Craciun am luat pranzul in stil romanesc cu sora mea si copii.A fost si ziua lor de nastere,a copiilor,sunt nascuti amandoi in ajun...asa ca sarbatoarea a fost dubla.Seara am luat cina tot in stil romaanesc cu sotul si Erika.Chiar daca n-a fost timp dn belsug...am fost tare multumita sufleteste...pntru ca am reusit sa aduc un strop de magie in casa.Erika s-a bucurat tare mult de cadouri...insa cum si credeam ca se va intampla,s-a plictisit imediat.
Acum mai avem 2-3 zile doar pentru noi si apoi intram in pregatirile pentru Anul nou,vizite la bunici,strabunici si tot tacamul,unde o sa fim rasfatati si nu va fi nevoie sa gatesc pentru cateva zile.
Ieri am fost si la petrecerea de Craiun organizata anual de catre sora mea...tineti minte poza de la mare?Cu grupul acela de oameni?Ei imaginativa jumatate din ei,inghesuiti intr-un living,plus vreo 12 copii de toate varstele...care ulterior au fost trimisi in camerele de sus.Oricum a fost distractie si ne-am simit bine,mai ales Erika...ca tare ii mai place sa fie in centrul atentiei.
In continuare,program de voie...ma duc sa caut ceva de papa prin frigi...

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Sabina,sanatate multa copiilor.Si nu te mai invinovati inutil.Nu cred ca tati nu s-a preocupat bine de copii,doar ca ati avut ghinion.Io ce sa mai zic ca n-am mai iesit din casa de pe 24 si tot am racit,de unde ,nu stiu?
Cumatra,de-ai sti ce rau imi pare ca n-am ajuns.Dar nu puteam sa risc cu bubulenii tai,mai ales ca voi plecati azi si ramaneau cu bunicii.Lasa ca vor mai fi okazii!Sa aveti un drum usor si sa ajungeti cu bine!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput