Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)
Raspunsuri - Pagina 2
papanash spune:
de-abia am reusit sa ma loghez pe forum, imi tot dadea eroare.
am vazut poze, care mai de care mai frumosi si mai aratosi copiii nostri.
Maine e o zi speciala, e ziua lui tati de ghighi si io n-am cumparat nimic, n-am mai iesit de atatea zile din casa. El cica e multumit cu ce i-a adus mosul ( un telefon nou) si in vremurile astea e foarte suficient.
Cica luni decide sarbu ce indemnizatie maxima ne va da. sa vedem, cum decide el plafonarea indemnizatiei dar cand e vorba de contributii la CAS nu plafoneaza .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Roxana_G spune:
Neataaaaaaa.
Stefan si Stefania
, mici si mari! Sanatate, bucurii si noroc!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Eu pot confirma ca Maria e cea mai vorbareata, dar si Cristi vorbeste o multime. 
Papanash, nu cred ca se pune zapada, lasa mai bine sa se faca baiatul bine de tot si recuperati voi. La multi ani, sa iti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si fericiti!
Sabina, sanatate puilor. Nici eu nu sunt pro spitale, dar poate notiunea de spital a fost generica. Ideea era sa il vada de urgenta un medic, oricata experienta aveti voi cu virozele nu strica putina prudenta. Ceea ce spusesem eu despre boala a6a (aia e de fapt roseola) se referea de fapt la boala a5a datorata unui parvovirus. Poti da cautare pe net cu 5th disease dar nu cred ca e cazul, ca e cu febra mica. Sanatate multa inca o data si aveti grija. 
Ma duc sa fac niste cumparaturi la Carrefour, trebuie sa iau si un cadou pentru baiatul naslor ca maine mergem la party. Sa aveti o zi minunata!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
papanash spune:
iar m-a scos !!!
sa va mai zic de ghighi.
i-am scos cadrul ala de la tricicleta. Acum se suie si coboara singur de pe ea, face fel de fel de smecherii, se chinuie sa ajunga la pedale dar nu prea reuseste. face deja smecherii, se suie cu picioarele pe sha ( scaunul tricicletei) , sau se tine cu o mana de ghidon si cu una e in sus, face pa-pa.
v-am zis ca la intrebarea "cati ani ai" , ridica un deget ( adica 1 an), se converseaza la telefon cu diversi, a inceput deja sa rupa cuvinte, zice "data" -adica gata, cand termina laptele sau cand scoate sosetele, deci cand finalizeaza o actiune. aseara l-am invatat cum il cheama, zice "aeei" de la Andrei.tata a devanit deja "tati" , adica il alinta, nasei ii zice "nana"si sora mea mai mica e 'ada' de la Aida. cand vine vorba de mine , mai greu, ii zic hai la mama si vine la mine, dar nu vrea sa-mi zica mama, imi zice tata si rade , stie ca face poanta. aaaa, face cu ochiul. am murit de ras.intr-o seara stateam toti 3 la masa, si ii face taica-su cu ochiul, si el face cu amandoi o data, e mortal . Si vine acum din proprie initiativa acum si face asa din ochi si rade. Ma bucur ca are simtul umorului, e vesel si jucaus. N-am mai avut chef de poze si filme in ultimul timp, dar imi revin .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Sabina spune:
a fost dr.
sofia are inceput de bronsita, se aude un bronhospasm. plus timpan congestionat, gat inca rosu.E mai rau ca el...desi nu face febra.
Gh basicute pe gat, nas plin, dar nimic la plamani si urechi.
le-a dat o droaie de chestii, lista e plecata la farmacie, revin cu amanunte.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
melaniatud spune:
Buna ziua mamici si pitici!
Am intrat sa va urez sarbatori fericite si daca nu ati gasit sub bradut tot ce va doreati nu va pierdeti credinta pt ca Dumnezeu stie cand si ce sa va daruiasca!
Noi suntem f bine si am avut cele mai frumoase sarbatori....Mosul a fost mai mult decat generos, familia s-a reunit, mancarea a fost delicioasa iar vremea superba...la Iasi a nins ca in povesti inca din ziua de ajun si e soare!
Tudor a fost tare incantat de cadouri si de zapada...adora fulgii de nea si am stat o gramada afara.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!Imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavi!
Va pup si sper sa descarc niste poze cu Tudor la zapada
valentina_22 spune:
sabina, sanatate multa la copilasi, aveti grija mare de voi si sa auzim numai de bine! Sper ca ca nu te-ai suparat pentru faza cu spitalul
.Nici eu nu sunt prea panicoasa ,din experienta am invatat sa ma descurc, ideea este ca mai bine sa previn decat sa se agraveze bola si dupa aia sa traga ei mai mult si eu pe langa ei.
papanash, sanatate si voua, va doresc sa prindeti anul nou sanatosi si voiosi si La multi ani cu sanatate pentru taticul de Ghighi.
Roxana, drum bun draguto. Asteptam vesti si neaparat pozici de prin locurile prin care treceti.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cat de mare este Andu
cum creste Alexuta
Sabina spune:
asa.
Pt Sofia ne-a dat asa:
Bioparox, 2 pufuri de 3 ori pe zi, da nu prea trag nadejde, e sinistru gustul
Prospan sirop 2.5 ml de 3 ori pe zi, cam o saptamana
sirop Aerius
Otocalm pt urechiuse.
Pt Gheorghe tot aerius daca nu se potolesc mucii, colargol(pe care nu-l suporta saracutul), propol2 pt gatut.
Pt ambii copii septilin 3 luni. Intotdauna incepeam septilin si dupa 2 sapt renuntam, as incerca acum sa ma tin de schema....
sa aerisim cat de mult si des putem.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Valentina, nu m-am suparat deloc, cum era sa ma supar:)
S-a nimerit acuma sa fie Craciun si mi-a fost jena sa chem dr, bine ca a venit acuma. Iar la Sofia...cine putea banui, abia de aseara tarziu a inceput cu tuse din piept.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo