Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)
Raspunsuri - Pagina 10
valentina_22 spune:
Lavinia pana s-a invatat Andrei cu aerosolii si el tipa ca din gura de sarpe. Mi-a fost mila,dar l-am tinut cu forta. Daca continui cu aerosolii cat ti-au spus doctorii haraiala din piept va disparea. Eu am avut o perioada cu Andrei de vreo 3 luni, in primavara (nu exagerez), in care tusea, avea haraiala specifica si orice i-am dat eu ,incepand cu siropuri de tuse si terminand cu antibiotice tot nu i-a trecut. Dupa o saptamana de aerosoli facuti la 12 ore era ca nou. Mi-a parut rau ca nu i-am incercat mai devreme ca sa nu-l mai indop cu atatea medicamente pe bietul copil.
Sanatate multa printesei cu codite!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cat de mare este Andu
cecilia L spune:
Ufffffff ce de copilasi bolnaviori, ii
pe toti sa treaca repede.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
myral spune:
Eu nu as scoate copilul racit afara pe frigul asta, de fapt ieri si azi nu am iesit decat cinci minute si suntem sanatosi, am inghetat eu si am intrat in casa, mai bine nu ieseam deloc , mai mult timp ne-a luat imbracatul
Aerisit fff bine de mai multe ori pe zi mi se pare suficient la -5, -7 grade si mai bate si vantul (la noi)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Bernix, pentru mine nu conteaza din ce bea lapte numai sa bea, la fel nici cate guri ia, mie imi da peste mana de zboara bibe sau canita cat colo. E f bine ca sta Degetica si cu altcineva si mai ales ca adoarme fara tzatzi. A mea nici gand de asa ceva, dar ne facem si noi mari.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
Cica plecam pe la 1 noaptea, acum asteptam bunicii care se muta la noi in perioada asta. Dar nici gand sa doarma impreuna in lipsa mea, se iubesc ei ce se iubesc dar si cand se supara. ![]()
Valentina, daca imi aduce Mosul ceea ce a cerut Alex iti dau garantat unul din sacii cu pricina. ![]()
Lavinia, la noi nu a mers nici tinutul cu forta. In vremea respectiva insa Bubu fugea de orice medicamente si de picaturi de nas, acum poate ar fi mai cooperant. Cu forta tot nu reuseam, cu greu 5 min si alea 2 persoane. Dar sunt foarte utili aerosolii, cum zicea si Valentina, la Alex au mers mereu perfect.
Sabina, sper sa fie bine copiii, iti mai dau eu sms zilele urmatoare. Pe musafir l-am pozat si cu fatza dar nu pun poze fara permisiunea mamicii. Asa ca v-am dat doar o ghicitoare.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
myral spune:
Roxana intotdeauna iti admir cu multa placere atomicii ca asa e si Bubu acum, nu?
Musafirul surpriza era cumva fetita? Eu m-am gandit la cineva
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Cecilia de ce ti-a pierit curajul pt al doilea?????Eu cred ca-s mai mult inconstienta decat curajoasa
Dar cand citesc cum se joaca altii, ce sa zic ca Isabela nu prea se joaca cu asta mica se plictiseste cam repede e diferenta cam maaaare intre ele, deci nu asteptati asa mult ca sa-l faceti pe al doilea. Vreau si eu doi mai apropiati ca varsta sa se mai joace si singurei nu numai cu parintii si bunicii. Nici verisori nu prea detinem, sotul nu are frati iar unica mea sora cica nu face deocamdata (si ce ma enerveaza
)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Sabina spune:
Eu sunt convinsa ca stiu cine e musafirul:)
Gh nu a mai facut asa o febra mare, azi a mancat chiar f bine, dar a devenit saracutul tare marait si vrea numa in brate sau la san, ceea ce inseamna ca e inca serios bolnavior. Preconizez ca abia dupa Revelion o sa fie bine....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
myral spune:
Si la mine kilele in plus nu prea conteaza (m-am ingrasat 2 kile, am 52
) ori e varsta de vina, ori statul acasa, nu stiu dar sunt cam nesimtitoare
chiar mi se pare ca arat bine cu putina burtica si ceva sunculite
myral spune:
Si ca mi-am adus aminte, mai dar toate soacrele astea cam seamana intre ele
si a mea ma enerveaza cu jucariile ea trebuie sa cumpere multe si proaste si mai ales sa faca cat mai multa galagie
Si inca o chestie ea simte nevoia sa aduca cadourile inainte si se mai si lauda ca sunt de la ea, dar de la anul punem reguli ca mai creste si Elisa si nu vreu sa se dea soacra de gol cu mosul