SCLEROZA IN PLACI
Raspunsuri - Pagina 2
happymum spune:
multumescmarius.
am vb astazi cu marina, e bine, obosita dupa petreceri. dar a zis ca e bine. fiind asistenta medicala, are acces la niste doctori buni, nu? a zis ca e in grija unui profesor, si ca merge mai departe. urmeaza un tratament homeopat. mi-a spus ca e mai bine asa, caci injectia - am uitat numele - ii da o stare de rau dupa.
cat despre programul acela special, nu sunt fonduri suficiente, si se amana.
isi continua viata ca si pana acum. chiar ea a spus ca nu are de ales, si ca nu poate decat sa lupte cu boala, sa incerce sa castige cat mai multe batalii.
eu va multumesc din inima tuturor, si sa dea Dumnezeu sa se descopere un leac cat mai curand posibil.
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
aho aho de anul nou... 2oo9... LA MUUULTI ANI sanatosi si cu un la fiecare... va si va ...
viitoare , te DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
mychydutza spune:
la 40 ani mama mea a fost diagnoticata cu scleroza in placi.incepuse sa piarda urina , sa aiba probleme cu auzul, echilibrul....etc. pe vremea aia se facea tratament cu cortizon, ea facea niste injectii cu Cotroxin, parca asa se numea. la un moment dat n-am mai gasit tratamentul...poate mai bine pt ca neurologul i-a zis acum cativa ani ca acum cortizonul este contraindicat. ideea e ca in disperare de cauza, a apelat la naturiste. are ani buni de cand face apiterapie(parca asa ii zice terapiei cu albine). in fiecare primavara se inteapa cu albine la incheietuti, isi face tot felul de tincturi din plante cu care se da pe corp pt tonifierea muschilor(urzica cu spirt si sare, traista ciobanului, arnica cu ulei de masline).bea tot felul de ceaiuri....acum are 67 ani, si merge pe picioarele ei. sufera de reumatism, coxartroza, dar, traieste decent si isi poate purta de grija.sanatate multa prietenei tale si sa nu isi piarda speranta....
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
happymum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza la 40 ani mama mea a fost diagnoticata cu scleroza in placi.incepuse sa piarda urina , sa aiba probleme cu auzul, echilibrul....etc. pe vremea aia se facea tratament cu cortizon, ea facea niste injectii cu Cotroxin, parca asa se numea. la un moment dat n-am mai gasit tratamentul...poate mai bine pt ca neurologul i-a zis acum cativa ani ca acum cortizonul este contraindicat. ideea e ca in disperare de cauza, a apelat la naturiste. are ani buni de cand face apiterapie(parca asa ii zice terapiei cu albine). in fiecare primavara se inteapa cu albine la incheietuti, isi face tot felul de tincturi din plante cu care se da pe corp pt tonifierea muschilor(urzica cu spirt si sare, traista ciobanului, arnica cu ulei de masline).bea tot felul de ceaiuri....acum are 67 ani, si merge pe picioarele ei. sufera de reumatism, coxartroza, dar, traieste decent si isi poate purta de grija.sanatate multa prietenei tale si sa nu isi piarda speranta.... "pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera " |
multumesc frumos. despre apiterapie a fost primul lucru de care m-am interesat pentru ea. insa ea spune ca deocamdata urmeaza ce ii spune doctorul. o sa o mai bat si eu la cap sa incerce si ea, macar sa se documenteze.
imi place ce ai la semnatura. e interesant.
sanatate
aho aho de anul nou... 2oo9... LA MUUULTI ANI sanatosi si cu un la fiecare... va si va ...
viitoare , te DD
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
mychydutza spune:
sanatate multa prietenei tale.....sa se documenteze. mama a mai facut si injectii cu vitamine B. am inteles ca si asta i-a ajutat. oricum , la boala pe care o are de atatia ani , multumim lui DD , e bine.
"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "
happymum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza sanatate multa prietenei tale.....sa se documenteze. mama a mai facut si injectii cu vitamine B. am inteles ca si asta i-a ajutat. oricum , la boala pe care o are de atatia ani , multumim lui DD , e bine. "decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori " |
sanatate multa mamei tale, ma simt oarecum mai bine sa aud ca cineva a invins boala atatia ani. tare mult imi doresc sa ajunga si Marina mea la batranete, si sa fie bine, pe picioarele ei, sa se bucure de copilul ei. of, Doamne....
sa speram.
viitoare , te DD
mychydutza spune:
da, se poate! dar trebuie sa ai vointa si INCREDERE! mama s-a tratat exclusiv cu naturiste, fara medicamente! probabil boala nu a invins-o, dar a dus-o cu succes pe picioare!
"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "
happymum spune:
am vesti noi despre Marina mea.
a inceput tratament injectabil cu betainterferon. face o zi da, una nu - cate o injectie. am fost la ea saptamana asta 2 zile. arata bine, parca nici nu au trecut anii peste ea. este optimista si nu a iesit din normalitate. am vazut ca citeste si despre tratamentele cu venin de albina. dar deocamdata doar citeste.
fetita ei este o bijuterie pretioasa. e isteata foc si m-a dat gata cat am stat la ea. dar s-a lasat cu plans cand am plecat. as fi papat-o daca as fi putut .
mychydutza . ce mai face mami tau? sanatate.
viitoare , te DD
mychydutza spune:
ma bucur nespus pt prietena ta! mamimeu e bine. o mai dor picioarele, incheieturile, dar ma bucur ca e pe picioarele ei. veninul de albina e un miracol. cel putin pt mama mea a fost! cred ca sunt 20 de ani de cand in fiecare primavara, se inteapa cu albine. sanatate multa ii doresc prietenei tale..........
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."