Uter hipercontractil (3)
Raspunsuri - Pagina 6

Maya25 spune:
Joanna, si eu am venit 100 de km, e adevarat, tu aveai mai mult de venit, cred ca si pana in Debrecen erau destui km. Eu in Ro am primit Gynipral de la 23 la 24 de sapt fara prea multe efecte pozitive. Adverse, cu carul. Eu de la inceput eram hotarata sa vin aici, aveam si medic aici, in Szeged, dar am avut si un medic acasa pt urgente. Totusi, cand a fost nevoie de tratament serios, aici l-am primit si cumparat, in Ro nu sunt unele medicamente f eficiente ce se gasesc aici. Am stat in Ro cat mai mult am putut pt ca-i mai comod acasa dar pana la urma daca mai ramaneam... nici nu vreau sa ma gandesc!
Mai 2 sapt jumate sa rezistam si implinim 37! De atunci nu mai ne facem griji. Mai un pic...
Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Maya25 spune:
Joanna, si eu am venit 100 de km, e adevarat, tu aveai mai mult de venit, cred ca si pana in Debrecen erau destui km. Eu in Ro am primit Gynipral de la 23 la 24 de sapt fara prea multe efecte pozitive. Adverse, cu carul. Eu de la inceput eram hotarata sa vin aici, aveam si medic aici, in Szeged, dar am avut si un medic acasa pt urgente. Totusi, cand a fost nevoie de tratament serios, aici l-am primit si cumparat, in Ro nu sunt unele medicamente f eficiente ce se gasesc aici. Am stat in Ro cat mai mult am putut pt ca-i mai comod acasa dar pana la urma daca mai ramaneam... nici nu vreau sa ma gandesc!
Mai 2 sapt jumate sa rezistam si implinim 37! De atunci nu mai ne facem griji. Mai un pic...
Maya 34+

Maya25 spune:
Scuze, s-a dus mesajul de 2 ori. Prima data mi-a dat eroare si am crezut ca nu a mers.
Maya 34+

andreeeea spune:
Mai sunt si eu pe aici, care va citesc..
Mada, nu stiu daca are legatura cu durerile tale, dar prin saptamanile 18- 24 am avut niste dureri puternice de articulatii la solduri de ma gandeam ca e posibil sa fie ceva la ovare care radiaza in picior, apoi am dat vina pe stat in pat (din sapt 17) si apoi pe reumatism. Doctorita n-a stiu ce sa-mi zica. Imi dadeau lacrimile de durere si prin somn, cand ma intorceam. Si ma durea si burta nu ca la menstruatie, ca la contractii, ci ca un fel de criza de apendicita , desi eu il am scos, si in stanga, si in dreapta. Dar acum nu mai am deloc astfel de dureri... Nu stiu de ce au fost, dar bine c-au trecut!
Eu sunt bine.. Gandindu-ma la voi, Maya si Joanna, imi piere orice argument ca ar fi greu la mine. Cum spuneam in mesaje mai vechi, inca isi face efectul no-spa si repausul total la pat. O perioada am luat gynipral la 6 ore ca aveam contractii, uneori dureroase, dar de vreo cateva saptamani, multumesc lui Dumnezeu, n-a mai fost cazul. Continui cu 2 no-spa, 2 utrogestan si elevit, atat cat mai merge. Ma uit la semnatura voastra si-mi spun ca poate voi ajunge si eu curand la nr respectiv de saptamani cu bine...
Ma rog sa ajungem toate cu bine la capat si sa ne tinem puisorii sanatosi in brate ! Mult a fost, putin mai este
!
Andreea, 32+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

eumada spune:
nu cred ca e uterul.sau o fi si el .cred ca are totusi dreptate doctoritza.o sa stau cuminte vsi gata.poate da d-zeu si e bine totul pana la urma.voi cum stati?
putin mai e sisarbatorim mamici fericite....
doamne ajuta la toata lumea.
mada 12+

gigelica20 spune:
Buna dragutzelor,
Eu am scapt de contractiile dureroase, dupa 2 saptamani de Gynipral si de stat in pat.
Chiar azi am fost la echo, colul e de 4 cm si inchis, bebe e cu capul in jos, dar extrem de activ. Jucaus si mancacios!
Aveti grija de voi
Gigelica +32

joanna27 spune:
Maya ce faci cum esti? La noi si 30 de km cu masina reprezinta un risc enorm...asa ca nu am avut alternativa.
Dar am ajuns pana aici si sper sa fei bine, nu mai avem mult.
Eumeda, dureri de articulatii am avut si eu la inceputul sarcinii si vad ca si acum la sfarsit.Nu te influenteaza vremea?
Andreea hai fi tare, nu esti cu mult in sptele nostru..
Giorgiuly, bine ca ai scapat de contractii, da sa stai cumintica..la toate.
Noi ne simtim naspa rau, am facut si o micoza, acum fac tratament...da cu Domnu inainte. 34+

joanna27 spune:
Fetele, nimeni nimic, va dau disparute?
Maya ce faci? Chiar ma ingrijorez, da un semn.sper ca sunteti bine...
35+

andreeeea spune:
Maya, hai, spune-ne ca nu avem motive de ingrijorare!
Andreea, 33+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Gianina34 spune:
Buna fetelor,
Din pacate si eu ma confrunt cu aceleasi probleme ca si voi (de altfel, toata sarcina amstat cu sufletul la gura: cand hematom decidual, cand bitest cu risc de 1:50 pt SD, apoi amniocenteza, apoi polip, apoi cerclaj + scos polip, apoi infectie klebsiela, apoi placenta praevia marginala, iar acum doar contractii fara numar si dureroase si nedureroase care au dus la scurtarea colului. Astazi de ex, am avut perioade cand aveam xcontractii la 10 minute. Singura consolare acum este ca nu mai sunt asa dureroase ca acum o saptamana.
Sunt consemnata la pat (desi eu ma simteam mai bine cand ma miscam un pic de colo-colo la servici!) si fac tratament cu gynipral (initial 1/zi acum am ajuns la 1/8ore - asta de la mine putere pentru ca nu-si mai faceau efectul - slava Domnului ca nu mi-e rau de la ele)no-spa (1/12 ore- mai mult de atat cica ar duce la deschiderea colului), magneziu (2/saptamana). Acum am primit si un remediu homeopat - il voi incerca si pe acesta.
Ce ma ingrijoreaza este ca dupa o saptamana de tratament nu se cunoaste absolut nimic.
Am inceput si injectiile cu dexametazona (la sf saptamanii le termin).
Nu vreau sa va stresez insa am si eu o intrebare: in urma tratamentelor facute contractiile v-au incetat de tot? Daca mai aveti contractii nedureroase, cat de dese sunt? Cartile spun ca 10 pe zi sunt normale insa in situatia in care suntem noi, de la cat in sus sa ma ingrijorez?
Va multumesc mult si sper din suflet sa nu mai aveti probleme si sa intrati pe aici doar ca sa ... mai imi raspundeti mie de exemplu.
, gianina
31+