Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
musettepink spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui andy.p![]() sarbatoritelor de azi:Maya,Anna,Ruxandra,Arianna![]() ![]() Cam asa e la noi:http:vremea laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
Brrrrrr,frig!

Minunea a venit!

de Luca Nicolae
bitza2008 spune:
Salutare tuturor!
Iertare va cer ..n-am intrat sa va colind!!!Mea culpa!!

Noi am avut un Craciun de poveste...Lucas a ras a ganguri intruna, a fost cuminte in vizite, a fost gazda buna cand am avut musafiri. Mai nou, si-a descoperit picioarele si trage de sosetele si e asa mirat!Noi ne topim!!Am avut zapada troieni incepand cu seara de ajun...super ce mai!!!Fericire totala!
My Christmas Star
dupa baitza
Mos Craciun exista!!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
andy.p spune:
felicic
imi mentin afirmatia....mi se parea mie ca seamana cu Falkone,da noah am zis ca asa mici mai semama ei unii cu ceilalti.Si eu zic botez cu tambalau ..ca doar e primul prunc nu??
musette n-o fi de la dintisori??Sa-l mai urmaresti sa vezi daca mai vomita sau face febra
Bitza ub scump Lucas
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
bitza2008 spune:
Andy.p 
Babytza super clipul!!Multumim!!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
tzitziri spune:
Musette, si Daviduta a varsat dupa o masa de m-am speriat....jet puternic si a stropit tot:hainutele lui, ale mele si husa de pe fotoliu
.Dar pentru o data nu m-am panicat.Stiam ca daca continua asa e pericol de deshidratare si plecam cu el la spital.Dar asa l-am urmarit daca se comporta ca de obicei si nu am mai plecat nicaieri cu el....
Mamica implinita de David (17.09.2008)
nikolici spune:
Hello si
tuturor sarbatoritilor de azi.
Azi ma duc sa trag la loto.A mea fiintza dragutza a facu kk noaptea de a iesit prin scutec, body, si costumas...a murdarit cearsaful , ce este sub cearsaf si inclusiv salteaua.Iar dimineatza cand am vrut sa o schimb, am sters frumos, dat cu crema funduletz si doar intors sa iau pampersul ca am si auzit fsss am apucat asa dintr o bucata sa pun o mana si pe urma a doua si m am umplut toata de kk moaleeee.Am tzipat la sotz care dormea-visa..., sa mi vina in ajutor cu milioane de servetzele ca nu se mai opreaaaa si eu eram bagata pana la coate
.Deci azi ma duc la loterie sa trag castigul cel mare
.
Poop
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Christmas shooting
iriss_04 spune:
felicic :
eu zic tambalau mare la botez ca doar un baiat are mami,,,si eu la fel am facut![]()
bitza2008:frumos mosul vostru
andy.p:frumos la voi
,vreau si eu macar un pic de zapada,,,a nins si la noi dar f putin,,,si o intrebare:cand ii dau dintzisori pe langa febra poate si varsa?care ar mai fi simptomele ca noi tot maraim de cateva zile
nikolici:
noroc la loto
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
monica_dicut spune:
babytza 

am vazut si eu clipul. Esti o draguta, multumesc ca te-ai gandit si la noi 

In alta ordine de idei, am fost ieri la doctora. Tocmai ce ovulasem, se vedea corpul galben dar am endometrul foarte mic si mi-a dat utrogestan 6 pe zi daca o fi sa fie ceva sa ajutam putin. DAca nu e sa fie de luna viitoare facem stimulare si monitorizam. E o draguta doctora si mi-a dat asa cumva curaj si speranta. Exact ceea ce aveam nevoie. Doamne ajuta de acum...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Visand la o minune 
Ticker2 
nikolici spune:
Monicutz Sa nu uiti ca in noaptea dintre ani la orele 00:00 sa ti pui dorintza cea mare.Eu asa am facut...si mi s a indeplinit!!!
De fapt toate dorintzele dintre ani puse au devenit realitate, bine nici nu mi pun dorintze maretze gen..sa am un castel sau un avion...
.
Suntem cu toate sigure ca vei reusi!!!
Te pup mult
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Christmas shooting
andy.p spune:
iriss fiecare bb reactioneaza alfel cand ii ies dintii..unii plang,fac febra,vomita,diaree tot tacamul,altii n-au nimic se trezesc cu dintishorul ![]()
Moni
D-ne ajuta
Nikolici
noah tin pumnii sa castigi![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei