Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Am vorbit cu doi doctori, amandoi mi-au spus ca nu-i nimic anormal sa elimin dopul din moment ce colul era deschis si mi s-a facut cerclaj. Maine merg la control sa verifice daca e legat bine colul, pana atunci stau legata de pat, merg doar la baie si iau Extraveral cu Gynipral de 2 ori/zi. Nu am dureri, nu am contractii, doar ca asa tare misca bebe ca ma sperie uneori...
Doamne, da sa nu nasc acum!!!

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Salutare burtici!

Nu am reusit sa mai intru de o saptamana asa ca nu mai stiu despre ce ati mai discutat..Am fost plecata zilnic de acasa pt ca a avut sotul concediu si am avut multe rude de vizitat! Acum am intrat sa va salut dar nu am timp de stat mai mult pt ca trebuie sa apara musafirii. Sper in curand sa reusesc sa recuperez ce ati scris!

Sper ca ati avut cu toate un Craciun frumos si linistit si ca Mosul a fost bun cu voi!

Pupici!

Silvia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu care o incurajam pe Maya, sint acum pleostita...

Am fost la medic, mi-a facut tuseu si mi-a zis ca am colul inchis, dar usor inmuiat....sa evit efort, frig si agitatie...asta fac de dinainte de Craciun, de cind cu contractiile alea...si uite ca tot s-a inmuiat...

Plus ca a venit asistenta in timpul consultatiei (intirziase) si am uitat sa il intreb de ce iau eu Utrogestan daca scrie ca e recomandat doar in primul trimestru de sarcina...mai ia cineva asa ceva ACUMA?

Ati mai auzit chestia asta cu colul inmuiat? Se poate....intari la loc? Si daca nu....cit rezista el asa, inmuiat..? Adica poate sa ramina asa pina in sapt 36, sau situatia evolueaza musai intr-o directie sau alta?

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Salutare fetelor! Am trecut doar sa va salut si sa vad ce mai faceti. Noi suntem binisor, incerc sa ma descurc si cu contractiile, inchei sapatamana 26, si cum frumos spunea cineva, martie e din ce in ce mai aproape. Am lenevit zilele astea, inca nu stim ce o sa facem de Revelion, dar ce conteaza e sa fie bebelinele bine. Va pup si incerc sa mai dau pe aici. Daca nu reusesc sa nu va suparati va rog.

Monica 26+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Ayla ma bucur ca esti bine, multa sanatate tie si printeselor
Sarbatori fericite!!!

24+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_rubi

Am vorbit cu doi doctori, amandoi mi-au spus ca nu-i nimic anormal sa elimin dopul din moment ce colul era deschis si mi s-a facut cerclaj. Maine merg la control sa verifice daca e legat bine colul, pana atunci stau legata de pat, merg doar la baie si iau Extraveral cu Gynipral de 2 ori/zi. Nu am dureri, nu am contractii, doar ca asa tare misca bebe ca ma sperie uneori...
Doamne, da sa nu nasc acum!!!

cu Mara 18.01.2007

Maria tu in cate saptamani esti?

24+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Pisigri si eu am luat de la inceput utrogestan pe care nu de mult l-a schimbat cu duphaston. E f bun pt sustinere. Ia-l cu incredere, chiar daca e mai neplacut.
Si eu mai am usoare contractii nedureroase dar care trec repede. BB in schimb e f zburdalnic. Zilnic avem ora de "aerobic' cred. Am trecut de la tricotat, cand ma impungea cu "andrelele" la alte sporturi!
Pupici burtici si la bebici!
Un An Nou minunat!

Bq 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Buna tuturor!

Maya, stai linistita ca sigur va fi bine! Ai doctori buni acum, care presupun ca sunt la curent cu ce ti s-a intamplat la cealalta sarcina si iau toate masurile necesare. Si inceraca sa vezi partea plina a paharului: faptul ca stai acum in pat poate va conta dupa ce vine printesa si cand... iti vei dori sa stai in pat! Glumesc, insa fi optimista pentru ca vin vremuri bune si frumoase!

Florinela79, am retinut la un moment dat ca vei naste la Polizu, sper sa nu ma insel. Uite ce am gasit despre sectia de neonatologie, se pare ca este buna, din cate am citit eu. Eu as vrea sa prind o rezerva room-in, am sa incerc sa sun la numarul indicat. Cu Dr. nu am vorbit inca, mereu ma zapacesc la controale http://www.polizu.ro/pagina2.php?id_categorie=3&id_subcategorie=18&id_subcategorie1=12

Pisigri, sunt simptome cand este colul inmuiat? Te intreb asta pentru ca si eu m-am trezit de dimineata cu niste scurgeri abundente si...urmatorul control este la sfarsitul lunii viitoare...macar sa stiu daca ma programez pentru un control!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, help me, ce sa mai fac? Am racit rau, de doua zile zac in pat, de unde la inceput ma tineam mare si tare ca n-o sa iau niciun medicament pe parcursul sarcinii, acum am luat paracetamol si strepsils. Febra nu-mi trece de 37.3 dar am o durere-n gat care radiaza in urechi, nas, parca si-n ochi, de urc pe pereti...oare o sa treaca cu "naturisme" gen lamaie, miere, ceaiuri? Sau o fi ceva infectie care nu zboara cu una cu doua? Bun moment si-a ales si raceala asta
Fetele cu probleme, zic si eu acelasi lucru banal, dar cel mai potrivit in asa momente: fiti optimiste si aveti grija de voi. Ar trebui sa mai cautati subiecte asemanatoare pe aici, pe forum, eu stiu ca am vazut ceva topic unde se scria despre col inmuiat, dar n-am retinut mare lucru, nefiind direct interesata atunci.Daca tot n-am ce face datorita racelii (m-am saturat sa stau strict la orizontala!!) o sa dau si eu niste search-uri sa vad de gasesc ceva pentru voi. Si pentru durerea mea de gat afurisita!

23+
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor
Pisigri, sunt simptome cand este colul inmuiat? Te intreb asta pentru ca si eu m-am trezit de dimineata cu niste scurgeri abundente si...urmatorul control este la sfarsitul lunii viitoare...macar sa stiu daca ma programez pentru un control!

Ce fel de scurgeri abundente? Du-te de urgenta la spital, in orice caz.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, help me, ce sa mai fac? Am racit rau, de doua zile zac in pat, de unde la inceput ma tineam mare si tare ca n-o sa iau niciun medicament pe parcursul sarcinii, acum am luat paracetamol si strepsils. Febra nu-mi trece de 37.3 dar am o durere-n gat care radiaza in urechi, nas, parca si-n ochi, de urc pe pereti...oare o sa treaca cu "naturisme" gen lamaie, miere, ceaiuri? Sau o fi ceva infectie care nu zboara cu una cu doua? Bun moment si-a ales si raceala asta

Mai bine intreaba doctorul inainte sa iei medicamente, si stai in pat ca trece pina la urma raceala. Eu iau Voseptol (care e naturist) pentru dureri de git, intreaba-ti doctorul despre el.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput