Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

LA MULTI ANI, sanatate, fericire, bebei sanatosi si un 2009...memorabil!!!

Gina 26+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Pisik06 durerile tae sunt f. normale. incep sa se intinda ligamentele, ca trebuie sa se pregateasca de nastere.
pisigri eu merg si mai des la baie!

daca sunteti ingrijorate ca nu misca colocatarii puteti sa incercati si asta: beti un pahar de apa rece. la mine asa a functionat intotdeauna.

26+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

pisigri, mai faceam si noi destul de rar, dar se pare ca acuma ne lasam de tot

Si eu simt ca parca bebelina vrea sa iasa afara din burta, mai ales seara are program intens de mutat mobila si mai nou isi scoate cate un genunchi, cot (cred) de am burta denivelata. Cateodata chiar ma doare cand isi tot muta pozitia, sau cred ca se intinde. Aseara ma distram ca a adormit tati cu mana pe burta si bebelina ii tragea cate un sut in palma si el se trezea speriat; cred ca avea chef de joaca ca a facut chestia asta de cateva ori

29+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

despre , suntem prea obositi ca sa mai prestam. ne oboseste andrei, incat seara cadem lati.
iar cu sarbatorile am mancat prea mult, incat atunci cand nu cadeam de somn eram prea balonati ca sa ne mai arda de ceva.

de multe ori zicem cu sotul sa mai facem si noi ceva, ca in curand trebuie sa spunem adio pt o perioada destul de lunga, pana ce trece perioada de lauzie.

26+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Bun gasit in 2009!
Sarcina usoara in continuare si bebelusi sanatosi va doresc!
Multi pupici!

Sarbatori fericite!
Monica 27+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Cred ca toate am papat bun...de sarbatori..asa ca am pus ceva.
Sex nu mai facem demulllttttt...demultttt, am avut noi niste tentative "incete si triste", prin saptamna 12 si 22....dar nu a fost ok...asa ca asteptam.
Fetele de la cate saptamani putem intra in prenatal?, si care sunt formalitatile? stiti?
Cred ca tb sa mai astept cu intrebarile...sa ne adunam din vacante.]
28+

http://good-times.webshots.com/album/569278164teEeTr

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Vai, tufetele, voi ati vazut ca la predecesoarele noastre de ianuarie februarie 2009 au inceput deja demult nasterile?
Asa m-am socat. Bine, unele aproape de termen cat sa fie ok, dar chiar si inainte. Cred ca numai asta am in cap. Uff, sa ajung cu bine si la 30 de sapatamani macar. Asa a zis doctorul, sa repet mereu ca macar la 30 ajung cu bine. ca eu tare mi-as dori sa-l sochez si pe la 36 sa-l tachinez ce pesimist era.
Ce sex, voi vorbiti de lucuri sfinte?

Sarbatori fericite!
Monica 27+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CAPITOL NOU[

Maria 31+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput