Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Va multumesc mult fetelor pt raspunsuri Sper sa fie bine.

Eu am ratat ieri documentarul cu gemenii de pe National Geographic, am vazut ca il mai da pe 11 ian la ora 18. Stiu ca l-am vazut mai demult (cand nu eram gravi), dar acum l-as vedea cu alti ochi, sigur.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuca, eu cred ca e posibil si sa fi facut miscari mai slabe, pe care tu sa nu le fi perceput, nu cred ca le simtim intotdeauna, depinde cu ce suntem prinse.Eu citeam cum voi ii simtiti mai mult seara, eu ma miram, ca eu 2 saptamani aproape o simteam numai ziua, noaptea in pat degeaba asteptam semnale, zici ca dormea dusa! Doar de vreo 2 sapt. face tumbe si seara.
Am uitat sa va spun ca m-am trezit eu ieri dimineata fara febra, dar si cu ditamai herpesu', si inca de-ala tip "zabala" (n-am mai avut asa ceva de la gradinita). Eu pana acum 3 ani cred ca faceam herpes...cred ca o data la 10 ani:)), dar de vreo 3 ani am cam 2 episoade pe an, cred ca mi-a slabit sistemul imunitar + mi-a crescut stresul (ce bine era in liceu si studentie!). Fericirea mea majora e ca acum vreo 2 ani am descoperit plasturele anti-herpes, Doamne, chiar e o minune, pana atunci ma chinuiam ingrozitor cu aciclovir sau scumpetea aia de zovirax care parca n-aveau efect.
Am citit ca sarcina predispune la herpes, asa ca daca va treziti "inflorite" la guritza, sa aveti in minte plasturii astia. Nu scrie de nicio contraindicatie in prospect.

24+
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Ilinca eu pe bebeii ii simt un pic dimineata si mai mult seara. Noaptea niciodata nu i-am simtit, desi ma trezesc destul de des noaptea. Si eu cred ca in ultimele 24 ore au miscat mai incet, dar macar un sutulet sa dea si ei mai tare, sa-mi aduca zambetul pe buze.

Nu am stiut de plasturii anti-herpes era bine daca stiam pt ca inainte de Craciun cu cateva zile mi-a iesit o frumusete de herpes si nu am avut curaj sa ma dau cu nimic, mi-am pus doar pasta de dinti dar nu cred ca a avut vreun efect. Acum mi-a trecut, dar dupa vreo saptamana.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

LA MULTI ANI, fetelor!

Sa aveti un an minunat, bebitzi sanatosi si la termen, nasteri usoare, familia sanatoasa si aproape iar bucuria si fericirea sa va insoteasca tot timpul!

mihaela

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Iuca, nu cred ca trebuie sa te sperii, probabil se odihnesc mai ales ca spui ca au fost activi destul de mult de Revelion si prima parte din ziua de ieri. Daca nu ai alte simptome care ar putea fi periculoase - contractii, dureri de cap ce ar indica tensiune marita, atunci nu cred ca e cazul sa mergi la doctor. Doar daca asta te-ar linisti pe tine, caci si confortul tau psihic este foarte important!

mihaela

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ce faceti fetelor, ne facem de ris in fata gravidelor care sint si mai ocupate si mai "rotunde" decit noi, si care nasc in ianuarie-februarie? Nu v-ati trezit dupa cheful de revelion si de sf Vasile?

Nici eu nu cred ca e ceva de...ingrijorat ca nu ai simtit bebe 24 de ore, in saptamina in care esti tu. LA mine cel mai bine se simte la 10-15 minute dupa ce am mincate ceva, fie si un patratel de ciocolata; cred ca imi creste glicemia, si asta o trezeste pe asta mica. Insa acum, in saptamina 28+, am impresia uneori ca o sa iasa prin burtica, asa de tare loveste. Ca sa nu mai spun ca au inceput rasucirile (sau am inceput eu sa le simt) si mi se pare super ciudat, de fiecare data ma crispez sa nu cumva sa doara...de, instinctul de conservare...

In rest... un alt moment placut este cind reuseste SIMULTAN sa imi dea un sut in stomac (preferabil dupa masa) de ma lasa fara suflare, si sa dea si cu capul in vezica urinara...dr meu imi explica ce bine e ca la fiecare echo a prins-o cu capul in jos, ca asa e bine sa stea (avind in vedere...scopul final), si mie imi vine sa-l intreb daca nu vrea sa facem schimb, sa se duca el o data pe ora la baie

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

La multi ani, mamici!
Va doresc in acest nou an multa sanatate atat voua cat si bebelusilor, succes pe toate planurile, ceea ce va doriti sa se implineasca/realizeze, multa iubire si fericire alaturi de persoana iubita, familie si toti cei dragi, dar nu in ultimul rand nastere usoara si la termen, copii frumosi, cuminti, mancaciosi, voinici.

Imi imaginez cat de minunat trebuie sa fie atunci cand misca bebe. O intreb mereu pe sora mea de bebelina si imi spune ca misca mereu, se si vede prin burtica cand loveste cu piciorul(ma gandesc ca piciorul e deoarece in picioare este forta mai mare).

Maya, ma bucur sa aud ca e totul bine, asa sa fie in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

LA MULTI ANI !!!!

Revenim si noi dupa multa leneveala Am fost la dr de familie si spre disperarea mea am pus 5 kg in ultima luna, in total 14 kg In rest totul este bine, ma mir insa cum de nu mi-a zis nimic ca am pulsul f mare ( peste 100 ) si m-am distrat ca se uita cam ciudat la mine cand i-am zis ca de aprox. 6 sapt. imi curge colostru din sani. Zicea ca normal ii sa iti curga dupa sapt. 26, se pare ca eu sunt mai laptoasa In sapt. 32 mergem sa facem vacin, antitetanos.

Am avut si eu primele contractii, dureroase, dupa asa ca se pare ca ne lasam si de asta, ca taticul sa speriat rau de tot

29+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Am schimbat si noi azi semnatura .

Cum ati petrecut? Noi am fost in familie.
Se pare ca sarbatorile au fost un bun prilej sa mai acumulez ceva kg am 7in total de la inceputul sarcinii, si cand ma gandesc ca de acum urmeaza partea mai "plina" .

Va pup.

25+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Adee,
Ce sa mai zic de ...noi ne-am cam lasat prin saptamina 10, am mai avut niste tentative prin saptaminile 22-26 (timide tare, tot cu frica...)....si acum nici nu ne mai punem problema, dupa micile "aventuri" din perioada asta...plus ca inca de la inceputul sarcinii sint si foarte...sensibila...si oricum mare scofala nu era...din punctul meu de vedere

Nu m-am lamurit....numai eu am uneori impresia ca junioara vrea sa plece din burtica "pe de-a dreptul" uneori?

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput