Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LA MULTI AAANI!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

La multi ani va dorim si noi.Un an mai bun cu o nastere usoara.

iulia 24 + Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetele cu gemeni, este o emisiune acum pe National Geographic despre sarcina multipla. Mai e o ora si un pic pana se termina. Abia acum am deschis si eu televizorul , banuiesc ca inca va odihniti.Ana-Maria 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

LA MULTI ANI !!!!!!
Sa aveti un an minunat, nasteri de neuitat (de oricare ar fi ele) si cei mai sanatosi bebei din lume. Abia astept sa fim mamici, dar deocamdata ma bucur de fiecare moment pe care-l petrec cu puiutul meu. azinoapte asa am avut o senzatie de satisfactie ca bebe e numai al meu, avem relatia noastra speciala . Abia astept sa-l tin in brate, sper sa stea cumintel pana la termen si sa fie totul asa cum visez eu.
Am inceput anul cu o raceala zdravana, asa ca acuma stau la pat si recuperez. Adevarul e ca am facut curat prin casa si am stat cam mult la bucatarie, ba la cald, ba la geam, deci......de' asta e cand ai tot familionul invitat la tine.

Mergi la inceput

de ce-mi disparuse semnaturaaaaaaaa????????
asa vezi, ca acuma suntem baieti mari, sa vada lumea.

diana 25+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bine v-am regasit in noul an, tufete! La cat de rau mi-a fost, am crezut ca nu va mai regasesc!:)) Numai eu stiu cate am facut sa-mi treaca nenorocita de raceala, 10 inhalatii pe zi, 5 frectii, cu spirt, cartofi pe frunte si talpi, toate scarboseniile naturiste posibile:)). Plus paracetamol si ospen (3 zile mi-a fiert gatul de durere si am citit pe prospect ca au voie gravidele). Ieri eram tot coapta, nu ceda febra nicicum (dar nu a depasit 37.8 niciodata, ca asta ma ingrijora, nu mai stiu la cat era considerata periculoasa febra, peste 38 sau peste 39). Ieri mi-a spus o prietena de ceaiul de ceapa (nu mai incercasem asa ceva) si am baut vreo 4, inclusiv dupa sampania fara alcool de azi-noapte:)). Normal ca am stat acasa, cu maica-mea servindu-ma la masa si sotzul oblojindu-ma:)). Pe la 1 m-am bagat in pat dupa frectia/inhalatia ceaiul de rigoare si azi in sfaaarsit m-am trezit mai ok, fara febra, fara dureri si respirand 50% normal:).
Nu stiu daca a fost ceaiul de ceapa, toate combinate sau pur si simplu trecerea timpului (raceala netratata tine 7 zile, pe cand cea tratata doar o saptamana:)) cert e ca au fost niste zile de cosmar!! Fetelor, aveti grija sa nu raciti, ca si eu eram mare si tare, ma gandeam ca nu mi se poate intampla (ultima data am racit la 12 sapt., a fost floare la ureche, m-a tinut 3 zile si eram "functionala").

24+
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

ilinca, pe mine vad ca nu m-a luat asa rau. bag la greu oscilococcinum si homeogene, voseptol, ceaiuri cu miere, lapte cu miere ( am si paracetamolul la indemana , dar pana nu depasesc 38 de grade nu iau) si sp[er sa nu o duc asa rau ca tine. dar oricum , cum se face ceaiul de ceapa????? cine stie, poate e nevoie. fa-te bine repede, ca n-am mai tras o barfa buna de mult timp, si ma mananca palmele.
pozici noi cu tati mandru, burtoiul urias, si un maaaaare eu (balenoi esuat nu alta).

diana 25+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ooo, oscilococcinumul ala, chiar ca-i apa de ploaie si o gramada de bani, niciun efect n-am vazut de la el cand am folosit...mai bine naturisme mai putin pompoase ("oscilococcinum", ce nume i-au tras, ti se fractureaza limba pana-l ceri la farmacie).
Si eu credeam ca ceaiul asta de ceapa e ceva sofisticat dar e f. simplu: pui o juma de litru de apa la fiert, cand fierbe arunci acolo o ceapa (poate chiar 2 daca-s mici) curatata de coaja la fiert, de preferinta taiata in 2 si lasi acolo sa fiarba cateva minute. Cica ar fi bun cu miere, dar eu terminand mierea in primele 2 zile, l-am baut asa, sec, cu zeama de la o lamaie doar. Toata lumea zicea ca e gretos/ciudat etc, aiurea, n-am simtit nici gust nici miros (bine, nu mai simteam eu nimic ce infundat mi-era nasul, nici ceapa, nici sarmale, 0 acuitate olfactiva) dar mi-a dat o stare de bine. Si azi am baut unul

24+
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

La multi ani!

sa aveti un an bun, nasteri usoare si bbei sanatosi!

26+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Am intrat repede, repejor sa va spun un LA MULTI ANI din toata inima, numai bine sa va aduca Anul Nou si sa avem parte numai de bucurii.
Va multumesc tuturor fetelor care mi-ati scris si v-ati gandit la mine, am sa ma lupt sa recuperez din urma doar ca acum profit de zilele pe care le petrec cu familia, chiar daca pe patul de spital. Sa stiti ca e foarte rau sa fii singur sau aproape singur printre straini, inchis intr-o camera si legat de pat cu lunile! Bucurati-va cele fara probleme!
Va imbratisez cu drag pe toate.

Maya 29+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput