Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 15
ADA1974 spune:
Buna fetelor.
Am intrat si eu sa va urez un AN NOU cu bucurii, BBei sanatosi si frumosi.
MUUUUUUUUUUUUUUULTA sanatate la fetele cu probleme.
Maya, toate ne rugam pt tine, sa duci sarcina cat mai mult si sa ai parte de o bb-lina sanatoasa si asa cum ti-o doresti. Trebuie sa fii optimista, mai ales ca ai doctori muuult mai capabili langa tine (fata de prima data), si doamne-fereste de nastere prematura, deja s-au luat unele masuri (pt plamanii lui bb). Sant sigura, ca orice ar fi o sa te bucuri de bb-lina ta.
Si eu am placenta jos inserata, dar astept in ianuarie sa vad cum mai e, la ultimul control (18 dec) era destul de distantata de col.
pentru toate gravidutele si bb-ei, sa fie sanatosi si sa se nasca cat mai aproape de termen.
sa ne auzim cu bine la anul.
trebuia sa schimb si semnatura: 27+
ada 25+ (probabil Maria - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 9 luni
Maya25 spune:
Dragele mele, imi cer scuze ca am tras chiulul vreo 2 zile si cred ca o sa o mai tin asa inca cateva pt ca a venit familia mea in vizita si au stat toata ziua cu mine. Ce bine e! O sa fim impreuna de Revelion, chiar daca o sa-l facem in spital iar eu culcata in pat. Promit ca dupa ce trec sarbatorile sa revin si sa recuperez ce-ati scris cat am lipsit.
Vreau sa va multumesc insa tuturor din tot sufletul pt incurajari si gandurile bune pe care mi le transmiteti si sa va urez un AN NOU FERICIT presarat numai cu bucurii si impliniri dintre care cea mai mare va fi aducerea pe lume a minunilor din burtici!
Maya 28+ cu
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
PetraTudor spune:
Dragi burtici, va urez si eu UN AN NOU MINUNAT CU BEBELUSI SANATOSI si fie ca sarbatorile urmatoare se le petrecem in zgomot de gangureli, intre doua schimbari de scutece, aplicand cremute pe pielicica roza si catifelata si inconjurate de dragoste dulce de tatic!
In alta ordine de idei, vreau sa ma plang de faptul ca am constatat ca nu mai iau in greutate, de unde pana acum am luat frumusel, acum in ultimul trimestru....cand ar trebui sa fie acumularile cele mai serioase... pauza.... Sper ca bb are de unde sa puna colacei, ca eu, cu toate bunatatile de sezon, stagnez...
Pisik06 spune:
Fetelor, va doresc si eu sa aveti parte de un AN MINUNAT, sa ni se nasca bebeii sanatosi si sa ne bucuram de ei, alaturi de sotii nostri si de toti cei dragi
28+ Ana Bianca
carmenada spune:
Am intrat si eu putinel, sa va urez un an nou plin de impliniri, multa sanatate, bebei sanatosi si la termen, si multe multe bucurii alaturi de cei dragi voua.Noi suntem relativ bine, dar noaptea bebelina tropaie fara incetare si burtica se intareste intr-una, deci adio somn, iar peste zi imi este imposibil sa adorm, oricat as incerca. Asa ca sunt franta de oboseala, apatica, nu am chef de absolut nimic decat sa lenevesc.
va pup pe toate
Carmen 25+
Dodo-pui spune:
Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine
Si mai spune-i sa iti dea
Tot ce vrea inima ta;
Fericire,sanatate si multi bani...
La anu si la multi ani!
La multi ani!
2009
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
alina.n spune:
Dragi burtici si bebici, va urez sa petreceti frumos de Anul Nou alaturi de toti cei dragi. Abia astept sa vina 2009 caci in sfarsit acest an ne va aduce comoara la care am visat de multi ani, pe micuta printesa din burtica .
Eu am terminat de facut bunatatile asa ca acum ne odihnim putin pana plecam sa intampinam noul an.
Va pupam si ne reauzim la anul !
24+ cu Maria
Vine barza!
kitzy spune:
Am intrat un pic sa va citesc, anul trecut pe vremea asta eram si eu la fel ca voi...ma apuca melancolia
O sa vedeti ca e atata de frumos cu bb in casa, de nici nu va imaginati, va lumineaza viata, va completeaza, nici nu se poate spune in cuvinte
Va doresc An Nou fericit, toate cele bune si la anul o sa petreceti sarbatorile cu un nou membru in familie
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
maria_rubi spune:
Am fost si la control. cerclajul e facut cum trebuie, totul e ok, repaos cat cuprinde si medicamentatie. Ia uitati cate iau eu zilnic: Duphaston, extraveral, gynipral, upsavit, centrum materna, calciu cu vit D, ulei de peste (asta e optiunea mea, ajuta dezvoltarea creierului lui bb luat din luna a 7a) si Magne B6.
An nou fericit va doresc si eu! La multi ani!
27+ cu Mara 18.01.2007
Monnvas spune:
LA MULTI ANI!
Va urez putere multa si sa incepem cu toate cel mai frumos an din viata noastra de pana acum!
Monica Elefantica 30+
CASA LU' BEBE