Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

SARBATORI LINISTITE SI MULTE BUCURII IN NOUL AN! SA AVETI COPII SANATOSI, FRUMOSI ASA CUM VA DORITI! Desi intru mai rar dar va citesc saptamanal, sper sa va amintiti de mine...daca nu, primiti urarile mele de bine si sanatate pentru noul an.
Viata mea se imparte tot intre spital si casa, dar e bine cand seara ma culc pe perna mea si nu pe cea din spital. Pentru asta multumesc zilnic lui Dumnezeu.
Joanna ma bucur ca esti bine...nu mai stiam nimic despre tine. Iti doresc multa putere sa treci peste cele cateva luni care au mai ramas si sa ne intalnim la mamici de copii 0/1 an.

SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!

ce faci? chiar ma intrebam ce e cu voi!
multumi de urari la fel va dori si voua!
Suntem bine, pt ca ma chinui sa ma tin bine, asa ca vreau sa aud acelasi lucru si de la tine.
E mai bine acasa ,nu?! cubosc sentimentu, macar psihic ne simtim altfel.
Mai intra din cand cand si da un semn sa stim ca esti bine.
Va pupam,.
Sa dea Domnu sa ne vedem toate bebei cu bine.
LA MULTI ANI!

28 +

Mergi la inceput

Apropo de noua lege privind indemnizatia eu nu mai inteleg nimic, nu mai putin de 800 si nu mai mult de 4000?Astia se schimba de la o zi la alta. In fine nu e momentu sa ne amaram si cu asta.
Distractie placuta fetelor care pot pleca,AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURII.!!!!SA AVETI GRIJA DE BEBEI!!!
Pt cele care stau acasa sau consenate la pat va mai astept si maine la urari!!!
Maya ce faci? nu ai intat e totul ok.
Ayla pupici , bine ca ai intrat ca isi faceau griji fetele.
Simina nici un raspuns la intrebarea de acu cateva pagini?
Va pupam pe toate .
O seara buna.

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ce nu ai inteles la faza cu legea?
Daca ai salar miiiic, statul iti da 600 ron plus 200 ron alocatia copilului.
Daca ai salar mai mare, iti da 85% din media veniturilor tale pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4000 ron.

Mi-a fost greata sa-l ascult pe Boc. Lucrurile puteau fi spuse mai...demn si fara ...jigniri implicite. Dar asta e....

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Apropo de noua lege privind indemnizatia eu nu mai inteleg nimic, nu mai putin de 800 si nu mai mult de 4000?Astia se schimba de la o zi la alta. In fine nu e momentu sa ne amaram si cu asta.
Distractie placuta fetelor care pot pleca,AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURII.!!!!SA AVETI GRIJA DE BEBEI!!!
Ayla pupici , bine ca ai intrat ca isi faceau griji feteleSimina nici un raspuns la intrebarea de acu cateva pagini?
Va pupam pe toate .
O seara buna.

28 +

EEEE eu am raspuns da mai cu perdea A FOST BINE RAU IN VACANTA!!! Mai avem mai putin de 2 sapt pana vedem daca avem 2liniute( ) sau CM..
Maine nu cred ca o sa mai am timp sa intru pt ca am de facut mancare ceva dulce si putina ordina asa ca..:

UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI VA UREZ LA TOATE SI SA ADUCETI PE LUME NUMAI BEBEI CU SCOR APGAR 10

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ce nu ai inteles la faza cu legea?
Daca ai salar miiiic, statul iti da 600 ron plus 200 ron alocatia copilului.
Daca ai salar mai mare, iti da 85% din media veniturilor tale pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4000 ron.

Mi-a fost greata sa-l ascult pe Boc. Lucrurile puteau fi spuse mai...demn si fara ...jigniri implicite. Dar asta e....

am inteles , intrebarea era oarecum retorica???? pt ca mi-e scarba....in fine, as vrea sa il intreb pe d-nul BOC, DACA EU STAU ACASA IN CONCEDIU MEDICAL CARE E CACULAT DIN SALARIUL DE INCADRARE DAR CARE NU TINE CONT DE BONUSURI, COMISIOANE SI ALTE CELE MIE DIN CE MI SE CALCULEAZA 85%? DIN CONCEDIU MEDICAL PENTRU CA EU SUNT DEAVANTAJATA.
si nu stau in concediu de la 6 saptamanide placere ci pt ca vreu un copil.
in fine nu ma luati in sema ca sunt frustrata rau...
sory

28 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Ayla pupici , bine ca ai intrat ca isi faceau griji feteleSimina nici un raspuns la intrebarea de acu cateva pagini?
Va pupam pe toate .
O seara buna.

28 +

EEEE eu am raspuns da mai cu perdea A FOST BINE RAU IN VACANTA!!! Mai avem mai putin de 2 sapt pana vedem daca avem 2liniute( ) sau CM..
Maine nu cred ca o sa mai am timp sa intru pt ca am de facut mancare ceva dulce si putina ordina asa ca..:

UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI VA UREZ LA TOATE SI SA ADUCETI PE LUME NUMAI BEBEI CU SCOR APGAR 10

Poze

Scuzati de indiscretie, mie imi trebe spus pe romaneste ca altfel nu ma prind.no bine atunci tinem pumnii.
UN AN NOU FERICIT, CU MULTE BUCURII, CU IMPLINIRI SI SANATATE,SI CU 2 LINIUTE.
Multumim de urari sa te auda Domne Doamne!!!
Distractie placuta!!!

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Joanna, din nefericire venitul nostru este ...concediul medical. Eu stau de la 8 sapt acasa. sa inteleg ca tu ai conc med platit 85%??? sau nu am priceput eu bine. Eu il am platit cu 75 %, iar de cand am intrat la comisie mi s/a calculat 75% din cei 75% pe care ii primisem p[ana atunci. Iti dai deama ce venituri impozabile am... Dar sa ne rugam la sanatate pentru copilasii nostri si sunt convinsa ca nu ne va pierde Dumnezeu.

Dupa parerea mea, dar nu coincide cu a lor, baza de calcul ar trebui sa fie salariul de baza pt ca ala e impozitat, nu?

SANATATE SI BUCURII IN NOUL AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Joanna, Floric, si la mine va conta CM pe care l-am avut . Dar ganditi-va ca vor conta totusi veniturile pe ultimele 12 luni, adica salarul intreg din martie-aprilie anul asta, inclusiv sporuri si ce ati mai avut (la mine nu e cazul) si se va compensa cumva. Oricum, asta era si inainte, adica se facea media tot din veniturile nete pe ultimele 12 luni, diferenta este ca acum suma maxima admisa e 4000 ron. Oricum, eu zic ca e mai bine decat sa fi ramas 600 sau sa fi facut nu stiu ce grupe se gandeau ei in functie de venituri.
Nu e corect ca nu si-au tinut promisiunea si nu e corect fata de mamicile cu salarii f mari, dar intre 2 rele, adica 600 ron si plafonarea, eu zic ca asta e raul mai mic.

28+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Maya, esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si eu vroiam sa intreb de Maya, ca n-a mai scris de citeva zile...Doamne-ajuta sa fie totul bine, poate au lasat-o medicii acasa acum, de revelion, si de aia nu are timp sa intre pe net...

Eu probabil o sa mai stau pe aici azi, ca nu am nimic bun de facut si nici nu plecam de acasa diseara, dar...stiu ca nu toate sinteti asa de "fara program", asa ca va pup de pe acum si va urez un an nou fericit, plin de impliniri, cu bebei sanatosi si mincaciosi si cuminti, soti rabdatori, nastere usoara si recuperare rapida !

Mergi la inceput