*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(89)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Craciun fericit in continuare!

Stie cineva ceva de Sosonica?
Nici la umanitare nu mai scrie Kay ...
Stiti ceva?

Puiuti sanatosi!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ne-am intors!

MA bucur sa aud ca a inceput sa bata inima Sosonicai... sper ca sint bine si gata de aventura!


http://www.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hi,

Va spunem si noi LA MULTI ANI si sarbatori fericite!

Noi plecam azi la Chicago pentru week-end si marti la Las Vegas pentru anul nou.

Am pus cateva poze noi de la brad insa nu prea merge webshotul sa va arat.

Cu oana am mai vb eu saptamana, erau ok. Insa nu am reusit sa vb ieri cu ea, nu prea au semnal in spital...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mica,

am vazut pozele ...salivez dupa vacanta, salivez dupa shopping bun si salivez dupa timp in doi.

Craciunul cu a fost frumos si la noi insa lipsit de tihna de odinioara.
Dar am speranta ca fiecare Craciun de acum inainte, cu voia celui de Sus, ne va aduce mai multa liniste fiindca va fi mai mare si va intelege altfel lucrurile.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ella io cred ca din ce in ce o sa fie mai uosr.LA anul deja sunt baieti mari............dar sti ca ma intreb cateodata noi chiar vrem sa fie baieti mari?Adica acum ne este greu insa cand nu vor mai avea nevoie de noi si cand nu vom mai fi toata lumea lor atunci cum o sa fie?

Vreau a va zic ca io sunt ingorzita de momentul in care voi constata ca STEFAN nu mai ma considera cea mai importanta.Acum nu ma pot duce nici la baie fara el si tare ma supar cateodata......
M-am hotarat de cand l-am adus acasa sa nu las sa treaca nici un moment pe langa mine.Sa stau langa el pana nu o sa mai aiba nevoie de mine.Poate gresesc sau poate nu insa simt cateodata ca nu imi ajunge timpul cu el cateodata ca ma sufoc si parca as pleca 1 luna in vacanta..................e destul de greu dar nimic nu se compara cu iubirea unui bebe

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Hop si eu!...Bauuuuuuuuuuuuu!Am vrut sa va urez "Sarbatori Fericite"....Acum apuc,in rest compul e ocupat(de fiul meu)...Nu sunt adepta urarilor standard,asa ca...Va doresc sa iubiti si sa fiti iubite...Va doresc sa va puteti creste puiii in liniste,atunci cand "inteleptii" vor venii peste voi!Va doresc sa ramaneti la fel,pentru ca suntati minunate!(Mereu am ceva de invatat,de la voi!)...Addinel draga...sa nu crezi ca daca nu am mai aparut,nu nu n-am gandit la tine!....Sper ca ai luat cu nota maxima examenul!...Oana draga...sa stii ca desi nu am mai scris,am fost alaturi de tine si de Sonia!Ma gandeam sa nu te presez prea tare ....si am ales un alt drum...Vei afla,candva!...Arcadia,unde esti?Ioana 13,Carstea....multumesc ca ati intrebat de mine...suntem bine,Daphne creste mare si devine din ce in ce mai independenta.Nu mai accepta "Papa"decat ce poate manca singura...In schimb,la capitolul cuvinte,suntem codase,sigur....La noi totul se petrece sub forma jocului "mima"...In mod normal m-as teme...Dar e encefalograma aceea care a iesit perfect...si mai e faptul ca ea intelege si imi arata tot...Mi s-a spus (la nastere)ca daca ar fi sa aiba probleme...ar fi de miscare(locomotorii)..Nu se pune problema...Mai degraba la mine,ca nu pot tine pasul cu ea!...Si eu..inca nu sunt bine!!!!Sunt putin cu capul,nu ma tratez(nu-mi permit),imi este foarte greu sa fac totul de una singura....Tip si....o iau de la inceput!...si cateodata,nu mai tip...Si oricum e naspa(sa folosesc un asemenea limbaj)...N-am terminat nici cu izolatul casei...n-am terminat nimic...ieri au venit niste prieteni si le-au facut poze copiilor.Dupa debandada care-a fost...se vedea praful.Mie tot imi venea sa ma scuz...Ce sa fac?Sapa nu a fost bine turnata si...iasa mereu praf.Il matur,il pun pe mobila.........................si tot asa!Si altele...si altele...va doresc "Sarbatori Fericite!"...o sa incerc si eu..............................................................................

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Chrisnu am timp sa sciu, fiu-meu ma ajuta la carat haine prin casa, trebe sa ajunga soacra... P acum, in preajma Craciunului, a inceput sa imite cuvinte de oameni: cocu(focu), ade(arde), momo(Mos Craciun), faca(girafa), ala(alo)... este timp pentru toate, cind se pornesc, cei mai lenesi, spun multe dintr-o data.

Carstea ce perepetii ati avut pe drum... m-am gindit azi noapte la tine, ce greu a fost, cind a facut P un kk... de am crezut ca intram si noi intr-o portie de enterocolita, dar deocamdata a fost singulara.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

SUNT MATUSA!!!Sor-mea a nascut azi-dimineata la 9 un baietel, dulce foc!
Chris, ma bucur ai reaparut! imi era dor de tine .

Madi, pifitia a iesit beton, adica s-a inchegat, dar parca mai buna e aia de porc.

Chiquitita, am vazut mesajl tau..ma bucur ca a mers si la voi cu laptele. La noi deja se vede diferenta, de cand ne-am intors la formula a luat 400 g intr-o luna, fata de 0 g cu lapte de vaca. Fiecare copil e unic si trebuie sa ne adaptam.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mami de Ana felicitari! Sa va traiasca, sa fie sanatos!!

Ella imi spui si mie, te rog, la care dintre clinicile CMU te-ai dus la dr. Bacalearos?

Ana a facut febra azi noapte, aproape 39. Nu stiu de la ce...Alte simptome nu are, nu tuseste, nu stranuta, nu ii curge nasul. Pana acum nu a facut niciodata febra de la dinti, ma gandesc ca 39 e totusi prea mult ca sa fie de la dinti. I-am dat de 2 ori nurofen si i-am bagat si un supozitor cu paracetamol. Doar de la cel din urma i-a mai scazut. Oare ce o fi..?!



Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana


Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Madi multumim!
Nu stiu daca ai spus,dar de ce vrei sa megi la psiholog?
Si Ana a avut ceva febra acu 2 zile, dar si kk mai uratel si mirositor...i-am dat furazolidon si ceai de menta si a trecut intr-o zi. Sper sa nu fie nimic la voi...daca nu are alte simptome, vezi o urocultura ...io tare sunt stresata cu infectiile urinare ,de cand a avut Ana fara nici un simptom.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput