*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele am citit si io inainte sa raman gravida cum sa faci sa alegi sexul bebelusului.Ma gandesc ca este normal sa ne dorim pereche in momentul in care sti ca vrei 2 copii.Acum stau si ma uit in jur si credeti-ma problema sexului copilului este minora.Sunt atatia copii care se nasc bolnavi,unii care nu au nici cea mai mica sansa la viata,altii care se mai nasc morti............Mi se pare mult mai natural sa ne dorim sa fie sanatos,sa-l lasam pe Dumnezeu sa hotarasca sexul si sa ne rugam doar sa fie bine.
Nu vreau sa fiu rautacioasa cu nimeni caci nu am de ce; am spus pur si simplu ce gandesc referitor la aceasta problema.

Pe STEFAN l-am "obtinut" cu greu.Am avut atate probleme in sarcina si atatea injectii mi-a facut sotul ca eram neagra pe picioare,urlam de durere ca nu mai era loc unde sa nu fi avut o injectie si aveam sufletul strans gandindu-ma ca s-ar putea sa nu-l tin niciodata in brate.Ma bucuram pentru fiecare miscare,ecografie sau semn de la el(ca noi toate)....Cand am zis ca sunt insarcinata nu m-a crezut nici ginecologul meu

Io de aceea spun ca nu indraznesc sa visez la alt copil desi daca as sti ca o pot lua de la capat nu m-ar interesa sexul(mereu zic ca acum ne mai trebuie o fetita,da' sa ne-o dea cineva ca sa fie totul bine)...........Insa mi s-a zis sa ma multumesc cu ce am.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Doxinu, cand am zis sa mai faci o fetita, nu m-am gandit ca ai probleme, sau cat de grave. Imi pare rau, dar eu cred ca nici o mama nu pune mai presus sexul copilului, normal ca sanatos sa fie conteaza cel mai mult. Doar is gravida si stii si tu cum e, abia astepti sa nasti sa il vezi ca e intreg, normal. De fiecare data stau cu inima un pic stransa, mai ales cand toti se bucura (familiile, prietenii) ca esti gravida si tu stai si te gandesti ca bine, parca nu te poti bucura cu tot sufletul? Dar vezi ca tot in gluma vorbim, ca eu dau comanda, acuma numai Domnul stie ce o sa fie si crede-ma ca niciodata nu mor de curiozitate sa aflu si mi egal pana la urma daca e fata sau baiat, dar mai trebuie sa si radem, glumim, sa visam, ca altfel ne-am strica la cap. Pe tine si pe frumosul tau Stefan!

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare gagici!A inceput un nou an...sper ca va fi un an mai bun..Desi intr-un fel mi-e teama...si intr-altul,mi-e ciuda!...In ceea ce ma priveste,vin timpuri grele...Ma condamn ca nu am facut alegeri bune in anii ce-au trecut...ma consolez ,gandindu-ma ca am facut alegeri,in functie de situatii!...Adica,am ales ce nu era de ales..."nealesul"pt ca asta nu imi calca in picioare principiile...De depresie nu m-am vindecat total!M-a cuprins,mai degraba o resmnare si...o cautare avida de solutii,ma simt de parca as fii intr-o emisiune din aceea despre supravietuire....e greu e tare greu...dar e frumos si....nu mai conteaza!...Discutiile voastre sunt optimiste,incerc mereu sa nu stric atmosfera si...ma gandesc de multe ori sa nu cumva sa scriu ceva nepotrivit...sa fie si adevarat...sa fie si sincer...Am citit undeva ca oamenii tristi nu sunt placuti.Stiam asta si totusi m-a surprins faptul ca nu constientizam asta...De cate ori ,oare,oi fi fost la fel?Poate ca sunt asa tot timpul...Cu siguranta,nu!!!a spus "vocea mea principala""te poti dedubla,asemeni lui Faust....Esti mai mult decat a fost el!...Nu-mi cumpar prieteniile,nu-mi cumpar dragostea...sigur ca sunt!Zambesc..Imi amintesc de "Mutulica"Daphne,nu mai stiu ce sa fac s-o determin sa vorbeasca...Eu am asa o guraaaaaaaa!Dar nu am inteligenta ei...Ii spun:"Daphne,nu mai pune mana pe farfurie(varsase 2 deja)ca-ti dau "Na-na"peste mana!"Si ea ma asculta si...nu mai pune mana!Se apleaca si se face ca mananca asemenea catelului!Eram la vecini ieri...Daphne tot iesea afara din camera...Nu ne-a mai ingrijorat lucrul asta dupa ce s-a facut intuneric...pt ca nu au curent decat in camera unde stateam...Apoi Daphne a gasit o lanterna si a iesit afara cu lanterna aprinsa de ea...E asa draguta...Nu poate sa-l doboare pe Albert la lupta corp la corp si-atunci...il scuipa si lui ii e scarba de ea si-o lasa in pace.Stie sa-i puna piedica...mananca de toate,cere de toate...de curand a invatat sa bea singura cu paharul...Nu vorbeste!Nu vrea!....Spune cateva cuvinte,in rest,jucam mima...Are gesturile ei...Imi arata exact unde sa pun mancarea,cu degetul aratator...Imi comenteaza fiecare film,la tv!...Cuvinte putine...mimica,la superlativ!...Canta,daca cineva canta!...Danseaza...Albert mi-a spus ca la sora lui ii place cel mai mult" mutra"si "cum miroase.ea mereu miroase frumos!"...In continuare sunt mandra de soba cizma,cea de sus da o caldura de stam in chiloti in camera..Ma uit pe geam!Afara e zapada,ici colo,ma simt la adapost si...parc-as vedea un film,nu suntem eroii principali...am reusit sa conectam centrala pe gaz la butelie si...AVEM APA CALDA!Bine ca n-au fost bani aruncati pe geam!!!!!(nu suntem conectati la gaz)...Cineva a icercat sa-mi taie salcamii...Noroc ca l-a prins al meu,la timp!Abia astept verdela acela crud,de primavara!...Abia-mi astept papadiile si florile acelea albastre...Sunt un balsam pt sufletul meu...Pup

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pozne cu S

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

LA MULTI ANI!!!!
CU BUCURII SI MULTE IMPLINIRI!
SA AVETI SANTATE SI SPOR IN TOATE!!
SA VA BUCURATI DE CAPSUNEI SI CAPSUNICI!!!!

va pupam pe toti si sper ca nu ne-ati uitat
Noi suntem bine,crestem mari si daca am un pic de timp am sa pun si poze.
Am vazut poze de capunici mari si frumose si am fost uimita sa vad ca avem si burtici....se vede ca nu am mai trecut de mult pe aici.
Un pupic special Soniutei!! ,ce mare te-ai facut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

pozne cu S

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

oana, cred ca ai dat linkul gresit

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Poze cu Sonia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Doxinu imi pare rau de problemele pe care le-ai avut cu sarcina. Stiu ca ai mai zis ca nu te-ai mai incumeta la un al doilea bebe din cauza problemelor avute. In ceea ce priveste sexul copilului nu cred ca vreo mamica il pune inaintea sanatatii bebelusului. Dar nici nu cred ca e anormal sa ai o anumita preferinta pentru sex. Numai ca in momentul in care o viata mica chiar exista, te intereseaza in primul rand sa iti stii bebelusul sanatos. Eu zic acum ca vreau fetita daca e sa fie si bebe2, dar in nici un caz nu as da in depresie sa aflu ca e tot baiat, tot al meu este si l-as iubi la fel de mult.
Si cum mai sunt doar cateva minute pana maine, LA MULTI ANI! de ziua numelui, sa fi sanatoasa, fericita si sa il cresteti in liniste pe Stefan.
La multi ani! pentru toti capsuneii/parintii/bunicii care isi sarbatoresc maine ziua numelui.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

La multi ani! in noul an dragi mamici de capsunici

Cea mai buna veste este reusita operatiei Soniutei
am vazut in poze o Soniuta tare expresiva

Chris ma bucur ca ai intrebat si de mine si eu sunt cam ingrijorata ca nu spune prea multe cuvinte Calin, tot cu interjectii si monosilabe comunicam mai mult adica vede ca inteleg si nu se straduie sa pronunte corect.. are un cuvant de baza, baban, care inseamna banana, balon, baterie si mai nou ban dar ma gandesc ca si-or da ei drumul.. ti-am scris un pm

si Calin se trezea ud dimineata, ca am vazut ca ati vorbit de asta, asa ca am testat toate marcile de scutece si singura cu care nu mai patim asa este libero.

va doresc o zi de nume faina tuturor ioanelor si derivatelor

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de Sf Ion

Mergi la inceput