*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(89)
Raspunsuri - Pagina 12
poohy spune:
LA MULTI ANI PE 2009!
Multa sanatate, fericire si noroc!!!
Doxinu, eu i-am luat si ghetute si cizmulite de la Miniblu ca nu o mai incapea nimic, i-a crescut brusc piciorul si plangea cand ii puneam ghetele exact cu o zi inainte de reduceri :D A doua zi erau la 50% :D Am fost extrem de fericita cand am vazut
Macar sa termine iarna cu ele
Elteka - nu stiu ce sa zic... La bebe 2 baietel am fost mai putin stresata dar am si masurat si am prestat exact cand trebuia. La bebe 1 l-am tot chinuit si stresat pe sot dar nu am calculat nimic
Am si eu o intrebare - vreau sa imi duc si eu rasfatenia (ca altfel nu pot sa ii mai zic) la un control de ochi. Stiti cumva o clinica/un doctor etc? Nu m-as duce la Grigore Alexandrescu acum in plina iarna si cu burta la gura sa astept 10 ani in inghesuiala
Anca 25+ & Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui poohy Am si eu o intrebare - vreau sa imi duc si eu rasfatenia (ca altfel nu pot sa ii mai zic) la un control de ochi. Stiti cumva o clinica/un doctor etc? Nu m-as duce la Grigore Alexandrescu acum in plina iarna si cu burta la gura sa astept 10 ani in inghesuiala Anca 25+ & Manu 02.06.2007 www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia |
Io iti recomand cu multa caldura MEDSANA!Acolo am facut analizele pentru sarcina si sunt niste profesionalisti.Deasemeni am ramas placut impresionata de MEDLIFE.
BETTY daca mi-ar da-o cineva dupa 1 an asa as mai vrea si o fetita
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Alyna24 spune:
LA MULTI ANI!
VA DORIM IN NOUL AN SA AVETI PARTE DE MULTA SANATATE, IMPLINIRI SI MULTA IUBIRE!
VA PUPA, DAVIDUTZ&ALYNA
Graviduta spune:
La Multi Ani! Sa aveti un An Nou sub semnul bunastarii si implinirilor!
citat din mesajul lui poohy Am si eu o intrebare - vreau sa imi duc si eu rasfatenia (ca altfel nu pot sa ii mai zic) la un control de ochi. Stiti cumva o clinica/un doctor etc? Nu m-as duce la Grigore Alexandrescu acum in plina iarna si cu burta la gura sa astept 10 ani in inghesuiala |
Incearca la dr. Tataru de la clinica Alcor http://www.clinicaalcor.ro/index.php?newa_id=9.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
poohy spune:
Merci Ioana! La Medsana nu au oftalmolog cu competenta in pediatrie (sau cum se zice celor care consulta si bebei)
Acolo am si eu abonament de la serviciu, si m-am tot dus... Dar nu imi plac pediatrii :D
La Medlife o sa intreb
Anca 24+ & Manu 02.06.2007
poohy spune:
citat din mesajul lui Graviduta Incearca la dr. Tataru de la clinica Alcor http://www.clinicaalcor.ro/index.php?newa_id=9. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) "Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului". |
Merci mult Alina O sa incerc. Eu cred ca Manu e ok cu ochisorii, dar cum la mine in familie sunt probleme (pe mine m-au sarit), chiar trebuie sa o duc la consult
Anca 24+ & Manu 02.06.2007
kid spune:
poohy Eu am fost cu juniorul la control la Dr. Marius Tatineanu, s-a comportat foarte bine cu jr, care a fost si el foarte cuminte. Singurul lucru care nu mi-a placut atunci la el a fost ca s-a uitat cam urat la noi ca de ce chinuim copilul cu controale, ca e prea mic, atunci avea jr 4 luni si un pic. Noi eram ingrijorati de strabism, dar nu a fost cazul, controlul a fost ok.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
bettyR spune:
Elteka, la Andreea am fost toti convinsi ca e fetita, adica asa am dat comanda, sa fie fetita, frumoasa si desteapta, si asa a iesit , am uitat sa zicem sa fie cuminte. De data asta toata lumea e convinsa ca e baiat, unii il striga deja Alexandru, sper sa ne iasa figura si de data asta, ca o sa fie toti cred ca surprinsi de iese vreo Alexandra, inca nu stim ce e, poate aflam acum cand merg. Deci, da comanda de o fetita si apuca-te de treaba. Nu stiu cu zilele, la Andreea eram in a 11-a zi, de data asta habar nu am, am prestat in ziua 10, apoi, 13, 14, ceva de genul asta. La mine functioneaza si ceva de genul, se intampla o data si e cu ochi, trebuie sa fac ceva dupa ce nasc.
In sfarsit este un pic de zapada si la noi, Andreea si-a bagat mainile fara manusi pana i-au inghetat, apoi s-a apucat de plans. Dar de atunci zice 'au, zapada' si nu mai pune mana, dar manusi tot nu vrea si sare pe zapada.
Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun
lavini spune:
Radem, glumim, dar pe pagina a 2-a????Mai sa nu va gasesc...
La multi ani pe 2009, sa fiti sanatoase si sa va cresteti copilasii in pace si armonie!
Elteka, fata a fost conceputa in ziua 14,la un ciclu de 32-33 de zile, stiu exact momentul ca a fost doar o data.Cand l-am facut pe Andrei, mi-am alergat husbandu zilnic, am prestat haotic.Io zic sa incerci, sigur sacii aia de hainute cumparate la inceput vor avea destinatar.
Ella, cum e shopping-ul la Viena?Reduceri care sa merite?
Poohy, io l-am dus pe Ardeiu la oftalmolog acu vreo 3 luni, la CMU, da nu am rezolvat nimic.Nu a fost deloc cooperant, nu a lasat-o pe tanti aia sa faca nimic, asa ca am plecat de acolo tot cum am venit.Sper sa aveti mai mult noroc.
Pepsi, ma bucur mult ca mai scrii, iti urez multa bafta la bb3...la ce arsuri experimentez acu, io sigur nu mai fac
Lavinia, 33+ si Andrei (11 iunie 2007)
madaiulia spune:
La multi ani! si in 2009, sa avem parte de sanatate si fericire sa ne crestem copiii in liniste.
Vreau si eu reteta de fetita, ca mama de doi baieti (a se citi de doua ori soacra) nu ma vad. Parca trebuia prestat in primele zile fertile, dar ce ma fac ca la mine in ziua a opta a iesit baiat, deci cam da peste cap calculele. Oricum atunci am fost sigura ca e baiat de la inceput.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007