Piatra Neamt,Perla Moldovei(60)
Raspunsuri - Pagina 15
ellinia spune:
Carmen, de sala nu prea am timp, chiar daca mi-ar placea.
Aurora, foarte frumoase pozele tale, se vede ca Matei a mai crescut! 
Lora, cred ca si la mine ar functiona chestia cu fiertul ... si cam ce fierbi tu si mananci
? Mai mananci carne? Ca la mine e o problema si carnea, daca n-as manca carne cred ca as slabi...
Sau, ma bine zis, da-mi un exemplu de meniu intr-o zi in care mergi la serviciu, deci trebuie sa mananci si acolo.
carmenstefi spune:
dragele mele mai fac si eu o propunere,din nou,iar ce ziceti de o intalneala la un suc,pe vineri dupa masa,la pizza 66 sau la gradina de vara sau unde doriti voi??????

ce ziceti????
daca nu ata eee...
,noi sa fim sanatoase.
carmen si stefi
lunna27 spune:
Mai,am o problema care ma macina de azi dimineata.Ieri am avut prima sedinta cu directorul,asta la aprox o luna de la angajare,eram noi,inginerii si maistrii.Bineinteles ne-am luat toti chelfaneala ca nu-i iese productia si ne-a facut prosti,ne-a amenintat ca ne si da afara,sanctiuni etc.
Am trecut deja prin 2 joburi si directorii se purtau si vorbeau idem.Ma intreb ,la voi se comporta la fel.De ce draq treb sa le suportam iesirile astea?Noi nu suntem oameni,asa e normal sa te comporti cu niste angajati?Nici n-am apucat sa ma dezmeticesc bine,abia angajata si deja ma simt luata pe sus.
Scuzati,dar astept si sunt curioasa cum e la voi,unde e cazul,bineinteles.
ellinia spune:
La noi e o atmosfera foarte placuta, nu a avut nimeni iesiri de genul asta, zic eu ca suntem un colectiv uniti, chiar in wk asta avem post-revelionul la o cabana la Targ. Nici nu suntem foarte multi, sa fim impartiti pe departamente, fiecare cu seful lui samd, ca sa aiba de unde iesi scandal, invidii sau mai stiu eu ce. Din pacate, am auzit foarte des persoane care se plang de atmosfera de la serviciu, de persoane rau voitoare. Cred ca e foarte greu sa lucrezi intr-un astfel de loc. Am stat si eu vreo luna jumate (ca mai mult n-am rezistat) intr-un astfel de loc, in care parca toata lumea avea ceva cu mine (nici pana azi n-am priceput de ce
). Chiar si la utlimul meu loc de munca inainte sa-l am pe Stefan, cand ni s-a schimbat seful, cel de-al doilea parca o luase razna. Fost ing. sef, ajuns director, tipa toata ziua, izbea cu pixuri de birou, tipa la ingineri, contabili, muncitori nu conta, nimic nu-i convenea. Norocul meu ca am terminat-o cu ei ... ca era foarte stresant.
LoraG76 spune:
Cristina, pai...nu fixez un meniu anume, manac orice, inclusiv carne, orez, cartofi...etc. Si branza de vaci, oua fierte, orice. Dar lipseste cu desavarsire uleiul, lipsesc dulciurile, fainoasele.
Dana, eu ce sa zic...de 10 ani lucrez aici, n-am lucrat in alta parte si nu tipa nimeni, cred ca mai bine decat aici nu as fi putut nimeri, sunt f. multumita de locul meu de munca, deci nu pot sa ma pronunt. Am cei mai buni sefi din cati as fi putut avea, sunt f. sigura de asta. Imi pare rau ca e asa la voi...poate nu le-a zis nimeni niciodata cum ar trebui sa se poarte...sunt de pe vremea fostului cumva???
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crissandrada spune:
Buna. Da ce harnicute sunteti azi...
. Mie imi merge greu forumul nu stiu de ce.
Andrada e iar acasa. A facut febra si nu am mai dus-o la camin. Ieri m-a sunat acasa si asistenata de la ei sa imi zica ca a avut temperatura si i-am zis ca ma duc la medic cu ea si ca nu o mai duc la camin( asta si spera cred).
Alessiei i-am luat din mot pe 1 ianuarie ca atunci au venit nasii (ei sunt din Babadag - Tulcea). Nu a ami fost ceva ff festiv ca ea era mofturoasa, bolnavioara, face injectii asa ca i-am luat doar ca trebuia si nu se mai putea in alta zi. Dar vineri sau sambata o sa o sarbatoresc cu un tortulet si o pizza in familie. La mot a ales telefonul, cheile de la masina si foarfecul.
Dana eu zic ca ai facut bine ca ai dus-o pe Ana la dentist. Si eu am dus-o pe Andrada si drept recompensa ca a stat cuminte i-a lipt pe un dinte un actipild. Era tare incantata dar a cazut repede. Acum tre sa merg ca dintii din fata care i-au iesit sunt cam strambisi ma intreb daca nu are nevoie de aparat.
Sefii mei sunt OK. Directorul cam tipa de felul lui dar numai la muncitori, maistri barbati in general . Cu mine se purta foarte bine mai ales ca ii faceam tot felul de grafice, tabele si tabelase, raportari
. Acum depinde si de relatia pe care o ai cu el. Eu ii mai si puneam cand o lua inainte : stati putin, nu va ambalati, uitati asa si asa etc.
Laura si eu vreau o cura de slabire, sport orice numai sa dau burta jos, dar lenea e atat de mareeee si lipsa de vointa
.
Maaama ce m-am intins.
Criss
de
Alessia si
Andrada
crissandrada spune:
Ellinia finuta ta e nascuta in aceeasi zi cu Alessia 
Aurorra eu nu am mai putut sa o tin culcata de la 2 luni. Plangea si se burica asa ca o puneam pe o perna mai sus sa vada lumea. Si usor usor a inceput sa sta in fundulet pe la 5-6 luni. Iar la 10 luni a inceput sa mearga singura, fara ajutor. Acum la Alessia a fost diferit. Ea a stat fara probleme culcata pe spate si pe burtica ca ii placea mult si a sta in fundulet bine fara sprijun pe la 7-8 luni iar de mers nu merge singura fara ajutor nici acum la 1 an.
Criss
de
Alessia si
Andrada