Piatra Neamt,Perla Moldovei(60)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura25 spune:
Buna seara!
Scuze de 'disparitie'. Am avut sefi multi la birou, acasa copii nu ma lasa sa ma apropii de calc., cand adorm ei, adorm si eu
. Nu am apucat sa vad nici poze noi, nici sa citesc prea in amanunt ce ati scris.
La multi ani Alessia! Sa fii santoasa, norocoasa, iubita si vesela in fiecare zi! 
Criss cum ati petrecut? Au dus-o pe Andrada la gradinita, sau inca nu? Nu stiu ce se intampla la grupa ei, dar in fiecare dimineata am vazut pe hol cate in copil care plangea de mama focului si parintele straduindu-se sa-l calmeze.
. Sunt putini copiii in gradi, din cauza de raceli si varicela.
Dana sambata i-am dus pe copii la tuns in Maratei, pe langa piatza, la o frizerie unde lucreaza mama Ramonei (nana lor de la Cut), pe care o cunosc foarte bine. Au stat cuminti amandoi, Rares a lasat-o chiar sa il aranjeze la spate cu masina, ca in rest l-a tuns cu foarfecul. Pe Bianca a indreptat-o putin, i-a luat 2-3 cm din par, nu mai mult. A functionat faptul ca o cunisteau pe frizeritza, dar si pungutza de bombonele M&M's din care primeau cate una pt fiecare lucru pe care il faceau (asezat pe scaun fara scandal, stat cu capul cum ii cerea frizeritza etc
).
Duminica am fost la Cut si ne-am dat cu saniutza, am facut gratar, un vinutz fiert. A fost foarte frumos, mai ales ca a fost soare si caldutz afara.
Am sa mai pun si eu niste poze cu copiii, dar nu stiu cand.
Lora sanatate multa la toata gasca! Daca ai sti ce sufar ca nu mai pot deschide messenger-ul
. Asa de greu mi se pare ca se scurg orele de stat la munca
. Bleah ...
Bre, am si eu un offf.. m-am facut mare cat malu' si m-as baga la o cura de slabire. Dar fara 'suport' si indemnuri, cineva care sa ma controleze de 2-3 ori pe zi, nu ma pot tine. Se mai baga cineva? Hai sa facem o gasca de 'tinatoare de cura', daca mai sunt amatoare, binenteles. ![]()
Aurora
ma bucur ca ai mai dat un semn. Nu-i asa ca e extraordinara experienta fiecarei zile alaturi de copilul tau? Eu am avut sentimentul ca parca am trait degeaba pana am facut shtrumphii.
Adriana cand vii la noi? Hai ca avem partie de ski (cred ca voi in Austria nu aveti nici una
, ce-ar fi sa veniti sa o vedeti pe asta?)
Carmen da' un vin fiert cand dai? ![]()
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lunna27 spune:
buna dimineata
ieri am lucrat,am fost la dentist cu Ana si abia pe seara am putut intra
Lora cum mai stati,v-ati mai revenit?
Criss poate ne pove cum a fost la taiatul motzului![]()
Laura deci la voi inca functioneaza faza cu bomboanele,nu ma intreba pe mine cate ii promit ca sa stea la dentist
bine,ca ieri a fost ascultatoare si chiar n-a trebuit sa insist si sunt mandra de ea,ca eu la varsta ei,poate chiar mai mare muscam dr de degete ![]()
Acuma as vrea sa va dati si voi cu parerea ca eu nu stiu daca am facut bine:daca vi se strica o maseluta de lapte la copilul vostru,va duceti la dentist cu el sau o lasati sa se strice ca si asa ii va creste alta?
Va intreb pt ca am mai auzit mamici care ziceau ca ele nu se vor duce la dentist,ca n-are nici un rost ca si asa i se vor schimba ![]()
o zi buna!
LoraG76 spune:
'Neata!
Cafea pt. toata lumeaaaa!!!!
Laura, si eu sufar ca n-am pe cine stresa...
Oricum, ultimele 2 zile nici eu n-am prea avut timp de mess.
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Dana, eu cu siguranta as duce-o la dentist. Ai facut f. bine! 
Noi suntem mai bine, intr-un fel...pe Iustina am hotarat sa n-o duc la gradi saptamana asta, daca tot are cu cine sta. Ii mai curge nasul inca, dar asta nu-i asa o problema.
Lora, mami de Iustina
Aurorra spune:
buna dimineata!
Vin si eu la o cafeluta mica,cat doarme delfinasul![]()
Lora, multumim de aprecieri si mie imi place la nebunie poza cu Mateut in pijamale,mai am cateva poate reusesc sa le adaug!
Laura asa e, ai mare dreptate,chiar traiesti degeaba daca nu ai copii,clipele petrecute langa ei sunt unice si minunate!!!De aceea ma gandesc sa mai fac unul cat mai repede!!Bine,ca o sa mai astept un pic macar sa faca mititlul meu un an jumate sa ne putem intelege![]()
Am si eu o intrebare la voi ca sunteti experimentate!! Voi de la ce varsta ati inceput sa-i lasati pe copii sa stea in fundulet? Matei s-a plictisit sa stea numai la orizontala si de cate ori il ating sau il prind de manute el se trage sa se ridice si il tin vreo 2-3 minute in fundulet,e tare fericit si curios si cand il asez inapoi se enerveaza si plange si vrea sa se ridice singur! Si ii mai place grozav de tare sa stea in picioare,dar mi-e frica sa-l tin asa!
Va pup si va doresc o zi buna!!
Aurora,mami de baietel minunat!!
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
http://good-times.webshots.com/album/569619157Cyyqvw
lunna27 spune:
Aurora la 4 luni e cam micut de tinut sus,dar ridicat,sa-l tii tu din cand in cand nu cred ca e vreo problema,imi aduc si eu aminte ca si ai mei intr-una vroiau sus.Sau poti sa mai incerci sprijinit pe niste perne mai inalte sa poata vedea si el in jur...chiar nu-mi vin alte idei
E tare dragalas,tocmai am vazut si eu pozele si te felicit ca ai curajul sa mai faci unul asa de repede 
ellinia spune:
Neatza!
Criss, la multi ani Alessiei!
Dana, si eu am auzit niste discutii cand eram odata la stomatolog, despre dintisori stricati, de lapte. Si eu l-as duce pe Stefan la doctor, depinde acum cum l-as convinge sa stea la freza. Mie mi-e frica de carii ca de nu stiu ce si mereu ma uit in gura lui, ma joc de-a doctorul
.
Laura, ma bag eu la cura de slabire, am constatat acum cateva zile, cu stupoare ca nu-mi mai vin o gramada de haine, asa ca am luat-o si eu pe aratura. Vino cu propuneri de cura, eu am citit asa de multe diete, dar nu stiu care ar putea fi eficienta.
Lora, multa sanatate Iustinei!
Mai, mi s-a nascut ieri finuta, are 3,200 kg, sa-i dea DD sanatate si noroc! Am cumparat in ultimele zile multe hainute de bb mic, mi-am adus aminte cu duiosie de perioada in care era Stefan mic ... as m-a apucat nostalgia...
lunna27 spune:
Laura,ca mi-am adus aminte,si pe mine m-ar bate gandul de vreo dieta,dar sincer nu stiu daca am puterea sa o tin,sa gatesc sau sa stau sa-mi cumpar ce am nevoie,n-am mai incercat de f mult timp,multi ar spune ca n-am nevoie la 55-56 kg dar am fundul mare,un pic de burtica deci kg-le sunt puse aiurea si in privinta asta as vrea sa fac ceva.Stiu,ar trebui niste exercitii dar daca n-am vointa...
deci inca ma mai gandesc ![]()
Cristina sa-ti traiasca finuta,pai poti rezolva chestia cu nostalgia,Stefan e destul de mare si ar mai merge inca o surioara ![]()
LoraG76 spune:
Cristina, sa-ti traiasca finuta! 
Si eu as vrea sa mai slabesc, dar eu tin ce stiu eu...adica mananc o saptamana totul doar fiert si slabesc...totul e sa ma hotarasc cand...![]()
Lora, mami de Iustina
carmenstefi spune:
saluti fetele!!
sorb alaturi de voi o cafeaaa si mie tare somn
,ce matinale sunteti azi,dana stiu mamici care duc copii la dentist chiar cu dintii de lapte,o micuta chiar a facut o carie si o durea nespus si ia plombato,dar depinde daca are dureri spun unele,am un baitel care are dintii tare stricati dar nu are dureri de loc si il lasa pana ii pica ,ata e.;laura ma bag si eu la cura sa stii!!!!
dar sa stii ca ma bag si la o sala de lunea vitoare vreo 2 sau 3 zile pe sapt ca altfel nu prea reusesc cu regimuri,ma dau pe langa andreutza si merg seara de la 7,30 cica cate o ora dar trebuia ca e jale la cum arat
cristina poate te alaturi si tu la o sala sau o dieta
??
aurorra eu pe stefi am asezato de pe la 4 luni si jum ca nu mai avea stare ,intre pernute si era tare bucuroasa,acum depinde de copil cat de mult se misca,se agita si are rezistenta in manute
zic si eu.
carmen si stefi