Piatra Neamt,Perla Moldovei(60)
Raspunsuri - Pagina 13
LoraG76 spune:
Salutare!
Ce mai faceti?
Ati vazut ce ger a fost azi???Brrr...mie mi-a fost tare frig de dimineata. Si astia tot anunta incalzirea vremii..poate vine vara, ca Iustina ieri cand a vazut soare a zis: Maaami, uite ce cald e, e soare, a venit varaaaa!!!!![]()
Noi suntem mai bine unii, mai rau altii...virusii astia isi cam fac de cap. Iustinei ii curge nasul f. tare, asa ca o mai tin si maine acasa...daca tot e sa faca pauza, macar sa-i treaca. Al meu sot, in schimb, e pe antibiotice, iar pe mine ma cam doare gatul de azi dimineata, sper sa nu avanseze. In rest, totul e ok!
Cat despre varicela, asteptam sa faca vreun cunoscut sa ne ducem in vizita...macar daca e sa facem, sa facem odata...

Acum sa vedem unde gasim cunoscutul cu varicela...
![]()
O seara placuta va dorim!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
Lora sanatate multa la toti,mai vedeti cum decurg treburile la gradinita,daca mai fac copii din grupa Iustinei,apoi posibil sa faceti si voi.
Carmen ce bine ca va mai plimbati,nu ca noi...bravo!
o seara buna!
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!!
si dau si eu o cafea mareee prima de dimineata!!!!!!un piscot si ce mai vreti voi!
lora sanatate multa in familiee si sa stii ca tot venim cu fructee.
carmen si stefi
LoraG76 spune:
'Neata!
Criss, LA MULTI ANI pentru Alessia, sa fie sanatoasa si vesela si sa aiba noroc in viata!
Va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
carmenstefi spune:
criss LA MULTI ANI pt Alessia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!multa sanatate si multa iubire ii dorim,multi pupici

carmen si stefi
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Multumesc Lora si Carmen de urari.
Azi Alessia s-a trezit foarte devreme nici 7 nu era iar eu m-am culcat foarte tarziu si acum sunt cam varza si as
. Aleessia numai dupa mine se tine, nu vrea sa stea singura in camera, nici in patut, nici in premergator
si merg cu ea toata ziua de manuta prin toata casa.
Am uitat sa va zic ca am tuns-o sambata seara si e asa scumpaaa
.
Criss
de
Alessia si
Andrada
Aurorra spune:
buna fetele!!
La multi ani Alessiasa cresti mare si santoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor!!
Dragelor ce mai faceti?cum a inceput noul an pentru voi?Bine,sanatoase,voiaoase?
Noi suntem deja marisori si ne place ca toata ziua sa stam la povesti si am descoperit ca nu ne mai place sa stam in pozitie orizontala,vrem sa stam doar la inaltime sa vedem tot ce se intampla in jurul nostru
!
Va urez o saptamana frumoasa si linistita!
Aurora, mamica fericita de delfinas iubit!!
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
LoraG76 spune:
Aurora, bestial Robert in pijamale!
Am vazut noile poze! 
Criss, poate pui niste poze cu micuta tunsa! 
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Criss, ce a facut Alessia de ziua ei? E domnisoara mare de-acum! 
Dar voi pe unde umblati, pietrencelor???
Edit: Waaaaaw!!! A aparut una dintre voi!!! ![]()

Lora, mami de Iustina