Hidrosalpinx 3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mara, iti urez multa bafta! Sa fie FIV-ul norocos!
Speranta, daca e asa, si eu cred ca cel mai bine e sa iti scoti trompele! E o decizie grea, dar nu cred ca avem alta solutie!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

tamaryllis sper sa fie fiv/ul cu noroc, optimista sunt, linistita sunt, raspund bine la tratament, totul e sa se fertilizeze bine outele si sa fie lipicioase Anul asta sa fie unul cu noroc si pentru tine si sa iti aduca puiul mult dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

Mara iti urez SUCCES. Sa dea bunul Dzeu sa fie cu rezultate bune ()acum. Fi tare.

Dzeu sa ne aiba in paza pe toate si sa ne indeplineasca visul cel mare (sa ne binecuvinteze cu copii).

Va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Fetelor,
Gata, eu m-am lamurit de-acuma cum procedeaza Dr. Zadori. Daca hidrosalpinxul este mic si nu se vede, incearca sa il trateze cu antibiotice si sa il tina sub control. Daca este vizibil, scoate trompele si apoi face Fiv. Mi se pare intelept. Va multumesc ca existati si scrieti mereu aici. Asa putem invata una de la cealalta si ne putem ajuta.
Olguta, multa bafta!!!
Cristal, imi pare rau, trebuie sa iti fie tare greu.
Va pup si sa auzim de cat mai multe burtici!

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor,

Ati vazut ce frumos e afara....????? VINE PRIMAVARA..... Poate vin si "berzele"...

Spuneti-mi si mie.... e cineva cu diagnosticul "HIDROSALPINX BILATERAL si SINDROM ADERENTIAL PELVIN" care a ramas gravida natural. Eu am facut laparo si zice ca ar fi curatat trompele si le-a permeabilizat si ar fi curatat aderentele alea (care erau f.f.f. multe). Dar am inteles ca chestiile astea recidiveaza, nu? Atunci care sint sansele....? Cine ma poate lamurii si pe mine???? Iar pic in "pasa aia proasta".... poate de la vreme......

Si mai am o problema !!!??? Si acum mai singerez cind urinez. De la nenorocita aia de sonda (care m-a usturat de-am facut pe mine cind mi-a scos-o si dupa cind urinam) cred c-am facut vre-o infectie urinara. Cred ca mi-a facut vre-o rama, ceva cind mi-au bagat-o (eu eram sub anestezie si nu stiu) si nu scap de singerarea asta. Nu cred ca singerez din vagin pentru ca am singe numai cind urinez. Cind ma sterg e pe hirtia igienica singe, apoi pe tampon nimic.
Voi ati patit asa ceva??? Oare ce sa fac??? Am luat URINEX si mi-a trecut usturimea pe care o simteam cind urinam si acum iau NOLICIN. Ce ma sfatuiti sa fac??????

Va pupik pe toate.... si-o primavara frumoasa si plina de bebei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

77Bel: povesteste-ne cum a fost la laparo, cu cine ai facut-o, ce ti s-a spus dupa, ce ti-au facut? Din cate stiu eu, Hera a ramas gravi natural. Din pacate, este un diagnistic greu asta... Pupici si multa bafta.
Va pupic pe toate
Un pupic special pentru spanioli (Blanche ), doar pentru ca simt eu ca Spania este tara in care trebuia eu sa ma nasc...

Aly

Mergi la inceput

Pentru cristal1995 si pentru cine mai e interesat sa stie: hai sa va povestesc cum a fost:

Marti (17.02) dimineata, la 7.30, m-am prezentat la cabinetul de sterilitate (asa cum imi spusese dna Vioarica la tel). Am intrat inauntru unde mi-a facut un control vaginal (cred ca mi-a luat ceva secretie) si-apoi singe (vreo 4 epruvete), dupa care cu biletul de trimitere aprobat de ea m-am prezentat jos la parter la internari. Acolo am asteptat vre-o ora jumate' sa-mi faca foaia, m-am dus la garderoba, m-am schimbat la pijama si sus la salon (la et.1).
Dupa ce "m-am cazat", am primit 10 carbuni pe care sa-i inghit pina la 6 si un diazepam pe care sa-l iau seara sa pot dormi. Am uitat sa-ti spun ca nu ai voie sa maninci nimic in ziua respectiva decit apa plata si ceai neindulcit. Seara pe la 8 am facut si-o clisma (toate pacientele Prof. Marinescu o fac - numai ele, ceilalti doctori nu tin neaparat). Asta a fost prima zi.
A doua zi - ziua cea mare - pe la 5.30 ne-a trezit asistenta si ne-a chemat la spalaturi si-apoi asteapta......... Si eu cum sint "f. nororcoasa" din fire am prins o zi in care prof. a avut f. multe operatii si asa am ajuns sa stau ca pe ghimpi toata ziua. De-abea la 9 si ceva seara m-a luat la operatie. Am crezut ca turbez. Nu-ti mai zic ca in ziua operatiei n-ai voie sa maninci si sa bei nimic.... nici nu mai puteam sa stau in picioare.....
La operatie - nu simti nimic - somn de voie. M-am trezit la reanimare intr-o vreme, aveam doua furtunase mici in nas (probabil oxigen) si-un aparat mic care-mi controla bataile inimii. Ma durea un pic burta, i-am spus asistentei si mi-a facut un calmant. Apoi toata noaptea am stat la reanimare. A doua zi m-a adus in salon si Dul prof. nu a vrut sa-mi dea drumul acasa, a zis sa mai stau o zi sa-mi faca si o perfuzie utero tubara ca e bine sa fac dupa laparo.
Asa ca m-am externat vineri.
Nu e chiar asa usor, dar nici de speriat nu e .... si-apoi noi sintem tari.... si cind e vorba "de un scop nobil".......

Oricum, vreau sa spun la toata lumea, ca personalul de la Giulesti (cel putin cel de la sterilitate) e de nota 20. Nu am ce sa reprosez. Pe cuvint. Si asta nu ca "le dai". Asa se poarta el. La sfirsit le dai tu de placere ca asa-ti dicteaza inima, dar nu e nimic impus. RECOMAND CU INCREDERE TUTUROR.

Gata, ca am scris o groaza.... daca mai aveti intrebari, va stau la dispozitie.

O noapte buna,

Mergi la inceput

Ca tratament dupa operatie... mai nimic, mi-a dat sa iau doar prednison si ranitidina ( asta este un antialergic, din cite stiu eu, si un pansament gastric) si carpicon (supozitoare) si daca in 6 luni nu ramin insarcinata sa ma duc sa vedem ce mai e de facut... dar eu sper sa ramin pina atunci.....Dne ajuta...!!!!
Dupa laparo diagnosticul a fost: sindrom aderential pelvin si hidrosalpinx bilateral. Asta inseamna c-am avut f. multe ederente pe care mi le-a scos si trompele infundate si inflamate pe care le-a curatat si le-a permeabilizat, facindu-le functionale.

Va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Bel, din pacate si eu am acelasi diagnostic! Am inteles ca lichidul se reface in 80% din cazuri (parca asa imi amintesc), deci raman 20% sanse sa nu se refaca! Eu nu am avut sansa asta, caci vad ca dupa 4 luni de la opreratie, lichidul era eja in ambele trompe!

Tu insa, trebuie sa crezi in sansa ta, asa cum iti zicea si Uratica!

Olguta, iti tin pumnii sa ne dai o veste super!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Multumesc frumos tamaryllis. Tu ce faci acum? Ce tratament urmezi?De cit timp te lupti cu nenorocita asta de infertilitate?

Oricum eu tot mai sper ca Dzeu nu ma lasa si-mi va da si mie un bebita............. ca doar n-am facut rau la nimeni............. n-am omorat la drumul mare.............nu-i asa , fetelor?????? Cu dzeu inainte si totul va fi bine.

Va pupik....

Mergi la inceput