Hidrosalpinx 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Hello gagici!!!
Am inceput tratamentul. De luni. Vineri ma duc din nou. Am emotii de nu mai stiu de mine:))) Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Doamne Ajuta, Olguta! Sa auzim de bine, sa reusesti sa ramai graviduta! Mai intra si pe la noi si mai spune-ne ce zice Zadori.
Iti tin pumnii,
Piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

buna seara fetele,

Gata am scapat... azi m-am externat.
Sa zicem ca e bine.
Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine

Mai vorbim...ca acu'-s prea slabita sa stau la birou.

Pupicei

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Girls, ce faceti pe pagina 4?
Tocmai m-am intors si am recuperat citind discutiile de pe forum.
Sa va povestesc despre intalnirea cu Dr. Zadori, de care am fost foarte incatata!
Este f dragut, iti explica tot ce il intrebi, (mie mi-a si desenat, ca sa inteleg mai bine cum e cu hidrosalpinxul ). Pe scurt, la ecografia transvaginala a vazut cate putin lichid in ambele trompe, ceea ce m-a uimit un pic, tinand cont ca am facut laparo acum 4 luni, iar in urma operatiei trompa stanga era libera! Bine.... m-a uimit si faptul ca se vedea lichidul, caci nimeni pana acum nu l-a vazut la eco transvaginala! Singura chestie care, in viziunea mea, ar putea explica faptul ca pana acum a fost "invizibil" este ca la operatie, dr-ul a largit un pic trompele! Ei, oricum nu mai conteaza!
Dupa ecografie mi-a recomandat sa imi scot trompele si sa facem FIV!
L-am intrebat cum e cu clipsarea trompelor si mi-a spus ceva de genul ca din moment ce nu mai sunt bune de nimic si tot ma tai, mai bine le scot!
Nu a mentionat nimic de posibilitatea de a se scurge lichid din trompele clipsate!
Deci fetelor, in aprilie merg la taiat/scos trompe, iar in august fac FIV la Szeged cu dr. Zadori!
Dumnezeu sa ma ajute!
Bel, nu ne dai mai multe detalii? Ma bucur ca esti bine!
Ce ti-a zis dr?
Olguta, bafta! Sa ne dai vesti bune peste putn timp!
In rest, gagici, ce v-ati mai propus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

tamaryllis mult mult succes si te astept cu vesti bune
pup si celelalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

tamarrilys ma bucur pt. tine. Succes.....

La mine, ce sa zic... dupa laparo diagnosticul a fost urmatorul: sindrom aderential pelvin si hidrosalpinx bilateral. Dul prof. a zis ca a curatat toate aderentele (erau f.f. multe) a desfundat si permeabilizat trompele (am operatia inregistrata)... si acu' sa speram ca va fi bine. A spus ca "daca in termen de 6 luni nu ramin insarcinata, sa ma duc din nou sa vedem ce facem ..." Eu sper din tot sufletul sa se prinda "ceva" mai repede de 6 luni....Cu Dzeu inainte.....

Va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

voi lua si eu drumul laparoscopie, din nou...Am facut HSG si s-a constat ca ambele trompe sunt infundate..
in martie - voi face laparo si dr va decide daca le scoatem sau doar le curatam
multumesc si mult succes tutoror

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Tamari ma bucur ca esti linistita acum, si sa stii ca nu multi doctori pot vede hidrosalpinxul pe trompe, eu tot faceam ECO pentru ca aveam dureri si doctorii vedeau doar chisturi, nu altceva . E un profesionist Zadori , iar FIV-ul sa fie cu noroc.

77BEl da-i bataie atunci! Tinem punii!

Speranta de la mine un sfat: daca iar s.au infundat mai bine le scoti si faci FIV, pierzi mai putin timp asa.

Mara ce faci? Mi.a fost dor de tine.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Olguta pumnii stransi!

MAria daca ne citesti as vrea sa te rog sa intri sa vb cu noi, trebuie sa ne sustinem reciproc. Inca o data imi pare rau din suflet.

Iana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

blanche si mie mi-a fost dor de tine Dupa esecul din septembrie, acum sunt din nou pe baricade, nu ma las cu un cu doua, tocmai sint in plina stimulare pentru fiv 3, sper si ultimul .Tu? Pe cind pe baricade?
77 Bell sa fie cu noroc si sa fii graviduta cit mai repede.

Mergi la inceput