Hidrosalpinx 3
Raspunsuri - Pagina 20
tamaryllis spune:
Girls, am citit iar capitolele 1 si 2 si am vazut ca aici scriau mai multe fete. Am citit si de o reusita cu hidrosalpinx fara FIV cum ar fi Antonel!
Va rog fetelor, (Betty, Hera, Antonel), sa mai intrati pe aici si sa ne impartasiti din experienta voastra, caci voi ne dati speranta.

2009 este anul in care voi reusi
!
iana_mari spune:
HRISTOS A INVIAT!
Fetelor azi am facut prima injectie fara trompe si evident fara hidrosalpinx.Sper sa fie bine de data asta.
Blanche
Cocolyso spune:
Adevarat a inviat!
Iana multa bafta, sa fie cu noroc, de fapt ce spun eu, va fi cel reusit!
La mine punctia si et vor fi in iunie, am protocol lung, pe 28 incep ac.
http://tt.lilypie.com/syX1p2.png
iana_mari spune:
Cocolyso multumesc iubita, mai ai si tu putin ,si incepi.Si eu tot protocolul lung am.
Cu ce faci stimularea?
O sa ne tinem de manute virtual, amandoua la fiv-ul asta.

tamaryllis spune:
Iana, Cocolyso, bafta multa! Sper din tot sufletul sa reusiti!
!
olgutza0905 spune:
Hello again!!!
Sa le luam pe rind: In primul rind va multumesc celor care mi-au trimis flori:)))
Apoi, costul FIV: fara consulturile si analizele anterioare: 322000 forinti, iar tratamentul vreo 700 euro.
Si acum sa va spun si nouatatile...dupa fiv 1 nereusit...hidrosalpinx-ul s-a marit de la trat hormonal si trebuie scoase trompele...nu mi-a recomandat Zadori, dar am vrut eu, pentru ca nici nu ma simt bine, ma dor si se umfla cind dau de frig sau de aer conditionat si am niste scurgeri lichide nasoale si nu vreau sa mai stau cu infectiile astea in mine, oricum nu functioneaza si n-o sa mai functioneze niciodata si in minuni cred dar nu cind imi da evidenta in cap:))Iar dr. Z a spus ca o sa-mi creasca sansele de reusita la urmatorul fiv. Asa ca, acum ma apuc sa ma intersez de dr. buni in Timisoara...daca e cineva care si-a facut aici, astept recomandari, in 13 iunie am nunta si la sf lunii iunie, cu trompele scoase ne apucam de fiv2.
Va pup pe toate!!!
tamaryllis spune:
Olguta, vad ca ai afisat pretul medicamentelor in euro. Nu le-ai luat din Romanica?
!
olgutza0905 spune:
Suprefact si merional nu le-am gasit la noi si pen-ul de Gonal F la noi este doar in doza de 75 u si am iesit mai ieftin cumparind din ungaria un pen de 350 u care mi-a ajuns toata perioada.
Multumesc ala77. Am dat si eu niste telefoane si tot Dr. Craina a iesit:))
Va pup.
piticul spune:
Cristos a inviat!
Fetelor,vad ca ii dati bataie. Va pup si va tin pumnii. Iana, Doamne ajuta sa fie bine de data asta!
Si pe mine ma dor trompele la umezeala si frig, azi am alergat cateva minute prin ploaie si acum le simt umflatele.![]()