Hidrosalpinx 3

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Piticule sa-ti faci neaparat histeroscopia ,este foarte importanta.
Bine ca ti-a revenit endometru la normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Dragele mele...facui si eu ieri laparo si am o veste nemaipomenita....nu am hidrosalpinx!!! ambele trompe permeabile, totul este ok. Astazi deja sunt acasa.
La eco, ceea ce parea a fi hidro, era de fapt o trompa mai dilatata, dar fara probleme.
Mi-a povestit sotul meu ca am innebunit pe toata lumea dupa ce m-am (semi)trezit din anestezie...din 5 in 5 minute intrebam: mi-a scos trompa? mi-a scos trompa? Numai pe el l-am intrebat cica de vreo 6 ori, uitam, si cum vedeam o asistenta o intrebam si pe aia. Am ras copios amandoi cand mi-am revenit si mi-am dat seama ce ridicola tre sa fi fost.
In tot cazul, chiar daca si eu si sotul suntem aparent ok, dr. Albu mi-a recomandat FIV pentru ca e ciudat ca dupa 2,5 ani de incercari nu am ramas decat o data si am pierdut sarcina. Ne e teama ca ovocitele nu sunt de calitate, chiar daca ovulez mereu natural.
Asa cum a spus si Cocolyso, dr. Albu este extraordinar si-mi pare foarte rau ca nu m-am dus mai demult la el. A avut foarte mare grija de mine, am discutat foarte multe lucruri si am pus la punct planul de bataie...nu-mi vine sa cred ca e roman.

Va pup si va doresc sa vina bebeii cat mai repede la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Am scris ieri un mesaj dar vad ca nu a aparut :(...

Ala esti binevenita la noi, ''te stiam'' de la Fiv Europa, imi pare rau ca nu a ramas bebe cu tine, beta crestea asa frumos....Data viitoare va fi bine!!!!!!

Iana ma bucur ca esti bine, si eu sunt bine doar ca am un barbat in dotare foarte alintat si nu vrea sa mergem la doc. din 2 in 2 luni asa cum vreau eu , sper la vara sa facem iar. Pumnii stransi sa ai super rezultate!

Pitic, e bine ca ai endo ok acum, eu nu am avut probleme cu el. Pe cand o incercare?

Coco ma bucur ca nu era hidro, desi nu pricep de ce aveau lichid, nu lichidul pe trompe este hidrosalpìnx? Sau poate doar daa sunt inchise se cheama asa¿ Oricum important este ca pleci cu samse maxime la fiv. Pumnii stransi!

Tamary de acord, medicii nu prea stiu nimic despre asta, dat viitoare am sa cer nume si nr de telefon de fete care au reusit , ca altfel nu cred nimic.

Cristal ce e cu semnatura aia? Nu trebuia sa repeti la vara? Imi dau seama ca esti terminata dupa atatea incercari, dar nu mai vrei sa dai nici o sansa? Ce ti.au raspuns medicii?¿

Simona super vesti, bafta in continuare, sa vezi ce vesti bune ai sa aduci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Simona ma bucur ca esti bine, eu maine merg sa imi scot firele.
Citind la tine ca ce se vedea la eco era de fapt trompa dilatata, inteleg ca si eu aveam la fel, pt ca in continuare nu imi vine sa cred.
Blanche, draguta mea....chiar daca nu am mai vb demult, imi e tare dor de tine si imi aduc aminte de vremurile de ''aspirante''.
Probabil ca hidro inseamna sac cu lichid, dar maine il intreb eu pe dr si vin cu lamuriri.
Cristal, iti inteleg durerea, dar tu trebuie sa continui lupta!
Sanatate multa tuturor!

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Simona, felicitari si succes!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

PASTE FERICIT LA TOATE FETELE!
E cam devreme urarea ,dar eu plec de acasa si nu stiu daca mai am posibilitatea sa mai intru.
Blanche asa era si sotul meu dar in timp l-am educat cu argumente.
Simona felicitari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Blanche, beta crestea frumos, pana a scazut drastic, dupa ce am pierdut sarcina. Am intrat aici fiindca eu cred ca daca n-as fi scos trompa cu hidrosalpinx n-as fi avut nici o sansa la fiv...si poate mai pot impartasi din trista mea experienta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ala, ai facut ceva analize pt depistarea cauzei? sau medicul considera ca nu e cazul? Cu ce dr. ai facut FIV?

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Ala , trista ta experienta este un sambure de speranta pentru noi; sunt muuuuulte fete pe forum care au pierdut prima sarcina dar urmatoarea a fost dusa la bun sf. Nu este o generalizare dar cunosc foarte multe cazuri. Data viitoare va fi bine pana la capat!

Iana Paste fericit!!!, si sa veniti incarcati cu energie pozitiva, pentru un FIV pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

tamaryllis am facut 4 fiv cu dr. Zadori si 1 fiv cu dr.Krisan la Szeged.

Blanche sper si eu sa fie bine data viitoare. Oricum, cu tot necazul, e un pas inainte.

Mergi la inceput