Hidrosalpinx 3

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

tamarillys-stai linistita draguta!ca si eu vroiam sa stiu asa orientativ cat e!nu-i bai ca e plus sau minus..ci vroiam sa stiu aproximativ..si daca gresesc poate sa ma corecteze mara aici..la cluj cu tot cu tratament si fiv se ajunge tot cam la 100 milioane!
mara-si aici!si daca mai afli si tu informatii..zi-mi si mie!te rogggg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mara, n-am primit PM-ul tau!Poate imi trimiti iar!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica te pup, sunt inca in faza de adunat informatii, cind sunt lamurita fac o sinteza si iti spun .Asa e si la cluj ajungi cam pe la 100 mil,cel putin asa a fost in cazul meu.Medicatia m-a costat peste 50 mil, plus analizele, plus costul efectiv al fiv de 800 euro(100 daca e ICSI(.La asta se mai adauga transportul si cazarea pentru fetele care nu sunt din cluj. Iar crioconservarea se plateste separat dar pretul nu e mare
Tamaryllis, am citit pe la fiv europa si am inteles ca austriecii cel putin insista sa iti cumperi medicamentele din alta parte decit din romania((am inteles ca ei recomanda ungaria sau franta, ca ar fi preturi mai bune(( acuma mie imi vine greu sa cred ca medicamentele de la noi sunt de o calitate mai slaba decit in alta parte ca doar se importa, nu se produc la noi da parca mai poti sa stii...e posibil insa sa nu se gaseasca la noi, am vazut ca cel putin inhibarea se face cu altceva.Ma mai documentez.

Mergi la inceput

Mara, ai PM!
Da...pana acum nu am cautat nimic despre medicamente! Doar asa, din zbor am prins si eu ideea asta, cum ca medicamentele din afara ar fi mai bune. Dar vorba ta, sunt importate si atunci nu vad unde e problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor, am ajuns pe pagina 3 unde a-ti disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Am facut si eu analize azi, Coco, dar nu am reusit sa dau de Albu, asa ca o sa ma duc vineri pt. fortrans. Si eu tot cu dna Persida am vorbit si mi-a facut o impresie foarte buna.
Bafta multa maine si sa pleci fuguta la odisee dupa laparo.
Eu fac pt hidrosalpinx trompa stanga...ma rog zi si noapte sa se fi inselat ecograful, ca n-am avut niciodata nimic care sa duca la blestematia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Simona multumesc.
Am emotii.....ca de fiecare data.
Ti-am mai spus, nu te mai intreba de ce a aparut hidro, ca nimeni nu stie.....eu ma focusez pe rezolvare acum.
Fortransul mie una mi se pare oribil.
Am baut deja 1l si mai am 1l;se dizolva un plic intr-un l de apa.
Are un gust sarat si dulce, mai multa greata imi produce.
De abia astept sa avem toate greata de gravidute.
Daca vrei iti dau eu nr de tel al dr.
Ai id de messenger, scrie-mi pe sole_settembre.

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FETELOR VA DORESC MULT SUCCES SI REFACERE USOARA DUPA LAPARASCOPIE!

Mergi la inceput

Iana, bafta maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Iana: bafta
Fetelor, ca vad ca ati inceput o discutie despre tratament, eu ultimul fiv l-am facut in Austria. Medicul de acolo mi-a "recomandat" sa cumpar medicamentele sau din Austria, sau din Ungaria. Mi-a spus ca in Austria sunt mai scumpe (au taxele mai mari), deci sa le iau din Ungaria. La intrebarea "de ce nu din Romania?!" mi-a raspuns ca sunt facute pentru Europa de Est. Deci, desi sunt importate, sunt fabricate pentru diferite zone ale Europei. Pe mine m-au costat mult si tratamentul si procedura, dar am si bagat o doza de "cal" la stimulare.
Va pupic si va urez bafta multa!

Aly

Mergi la inceput