LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (165)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
madalina28 spune:
TINNA LA MULTI ANI!
Bianca-Maria La multi ani puisor!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa le luminezi viata parintilor!
Am vazut poze cu micutzele Maria,Ioana si Eva si astept poze cu Dariuca de Nemary.Vom avea si noi poze noi dar maine dim nu cred ca mai apuc sa le incarc acum, mie la 12imi pica netul :))).
Madalina de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina28 spune:
Vreau sa felicit si micutzele Clara si Ioana pt progresele facute si sa va spun ca avem ceva poze am avut timp sa le incarc.
Madalina de
Sofia 01.02.2008
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
irlandeza spune:
Buna seara fetelor.
Stiu ca e Craciunul, dar am o problema.....De vreo 5 zile Alexia face kk cam de 3-4 ori /zi, mai moale, de se unge saraca pana in gat, si puteeeeeeeeee . Vreo 2 zile i-am dat nurofen si panadol, ca o dor gingiile f. tare, si am crezut ca o fi de la asta, dar ieri si azi nu i-am mai dat si tot asa face kk . Si nici nu vrea sa manance, ea care era o papacioasa. Am incercat sa-i dau doar mancarurile ei preferate, dar nu vrea. Seara e rupta de foame si mai mesteca 2-3 biscuiti sau un piure de cartofi si nici lapte nu bea prea mult, 250 ml toata ziua. Cabinetele medicale sunt inchise, si parca nu m-as duce la urgenta. Ce sa ma fac cu ea? Ce sa-i dau? Dati-mi un sfat. Multumesc.
MARINELAP a t t y - la 11 luni
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
madalina28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irlandeza Buna seara fetelor. Stiu ca e Craciunul, dar am o problema.....De vreo 5 zile Alexia face kk cam de 3-4 ori /zi, mai moale, de se unge saraca pana in gat, si puteeeeeeeeee . Vreo 2 zile i-am dat nurofen si panadol, ca o dor gingiile f. tare, si am crezut ca o fi de la asta, dar ieri si azi nu i-am mai dat si tot asa face kk . Si nici nu vrea sa manance, ea care era o papacioasa. Am incercat sa-i dau doar mancarurile ei preferate, dar nu vrea. Seara e rupta de foame si mai mesteca 2-3 biscuiti sau un piure de cartofi si nici lapte nu bea prea mult, 250 ml toata ziua. Cabinetele medicale sunt inchise, si parca nu m-as duce la urgenta. Ce sa ma fac cu ea? Ce sa-i dau? Dati-mi un sfat. Multumesc. ![]() MARINELA ![]() ![]() Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... ![]() |
Off Mari nu prea stiu eu multe despre astea dar pare a fi o enteroviroza sau ceva de genul incearca sa o ti putin pe regim banana,orez fiert,morcov, in general mancaruri care "strang" la stomac si sa-i dai daca ai prin casa sau daca poti cumpara ceva saruri pt hidratare gen hidrasec sau smecta + ceva ceai de menta.Uite aici cateva chestii pe care le-am copiat in calculator de la fete cand s-a vb de asta :
Apa de orez /decoctul de orez- 2-3%
- orezul (2 linguri cu virf)se spla se tine 24 de ore la macerat in apa rece, se fierbe apoi 2-3 ore, se strecoara prin tifon/sita. Se completeaza cu apa fiarta pina la un litru.
Mucilagiul de orez 2,5%
- contine bobul fiert de cereale care a fost pasat. Se alege orezul, se spala in doua ape, se adauga 2 linguri cu virf de orez la 1 litru de apa. Se pune la macerat seara 12-24 de ore in apa rece, a doua zi se fierbe la foc moale 2-3 ore, se rastoarna intr-o sita deasa si se paseaza orezul de 2 ori refacind cantitatea de apa pina la 1 litru.
Supa de morcovi -
300 de g morcovi tineri (pentru nou nascuti) sau 500g morcovi pentru sugari, 1 litru de apa. Se curata morcovii, se spala, se taie in rondele subtiri, se pun la fiert in 1 l de apa rece; se fierb 2-3 ore la foc moale pina se sfarima cu usurinta, se paseaza printr-o sita deasa de 2 ori, se completeaza cu apa fiarta pina la 1 litru, se mai dau 2-3 clocote. Se pastreaza la rece maxim 24 de ore.
Sanatate multa!
Madalina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
gattasalvaje spune:
Craciun fericit !
Nasterea Domnului sa va aduca pace in suflet , bunastare , iubire si multa , multa fericire. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de minunatii clopotei . La multi ani tuturor zuzelor , de-aici din Romania si de peste tot din lume.
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
irlandeza spune:
Madalina, mersi mult. Azi dimineata i-am facut orez bu banana, dar portia care alta data o manca dimineata, azi am impartit-o si la pranz si a mai ramas in farfurie , nu prea vrea sa manance, nimic. Ceai de menta+musetel am facut acum seara, sa vedem maine daca e vreo ameliorare. La farmacie asti nu prea dau nimic fara reteta, mai ales daca li se pare ca e putin mai grav.
Multumesc mult , oricum.
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
gattasalvaje spune:
Dupa 2 saptamani de nebunie in care am muncit ca la balamuc pentru organizarea petrecerii Sarei , apoi pentru pregatirile de Craciun , pot sa spun si eu ca a venit vremea sa ma mai odihnesc.De maine plecam la Campulung si sper ca acolo sa am timp sa ma mai rasfat si eu stand pe net.
In ultima vreme n-am mai intrat mai deloc si tare mi-e dor sa vad ce mai faceti , sa mai vad poze , sa urez si eu La muti ani clopoteilor care implinesc anisorul.
Mi-e rusine ca n-am mai felicitat pe nimeni in ultimul timp asa ca o fac acum :
Mihai & Grigoriu (Ginger )
Alexandra Maria ( Dani-Vio )
Bianca Mihaela ( Lala 20 )
Luca ( Gugushtiuc )
Iris Maria ( Iulia 82 )
Simon Sebastian ( Littlebig )
David Steven ( Gina M )
Albert Aaron ( Danonique )
Alesia Stefania ( Andradda )
Khaled ( Darene )
Ema ( Amelia )
Thomas Alexander ( Raly )
Benji ( Ceska )
Bianca Maria ( Geo Ionita )
La multi ani si multa sanatate , sa cresteti mari , deshtepti si frumosi !
La multi ani cu multa fericire si implinirea tuturor dorintelor si mamicilor :
Littlebig
Ellenuta
Topi
Tinna S
Si nu in ultimul rand , aceleasi urari de sanatate , fericire si belsug tuturor Cristinelor si Cristienilor care si-au serbat onomastica ieri
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Va promiteam zilele trecute ca revin sa va povestesc cum a fost la ziua Sarei...
Aveam mari emotii ca n-o sa iasa bine , pt ca am facut acasa , intr-un apartament de 2 camere si am avut vreo 20 de invitati ...ma gandeam ca va fi un mare balamuc si ca lumea nu se va simti bine din cauza aglomeratiei...eee , nu a fost asa , pot saspun ca a iesit superb si am primit felicitari pt modul in care am organizat si pentru pregatiri. Ne-am simtit minunat si chiar imi parea rau cand s-a terminat.
Sara a fost extraordinar de cuminte si de sociabila , a ras la toata lumea , a "conversat" , si-a aratat toate talentele si s-a dat in spectacol lasand o impresie de copil adorabil. A avut doar un moment in care s-a pus pe plans ca-i luase taica-su bucata de turta din mana
De pe tava a ales bine , simboluri ale bogatiei : orez , margele , paine , ban de aur si cheile de la masina.
A dormit doua ore la pranz inainte sa vina invitatii , apoi a stat in mijlocul petrecerii pana la 23.30 , cand si-a papat biberonul si a picat lata.
Pentru exemplificare , am pus cateva poze :
http://good-times.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=569368357&security=vNdZnI
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
irlandeza spune:
Gatta, am vazut pozele, sunteti superbe. Ati avut o petrecere minunata. La multi ani pt. Sara. Rochita aceea bordo, de chinezoaica e de la H & M cumva?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
A trecut si primul Craciun al lui Andrei .
A fost frumos, cu multi copii, agitatie , bradut, cadouri si bonus o taiere de motz :)
Petrecerea s-a desfasurat in casa nasilor unde asistat de prietenii nostri si rude apropiate Andrei a ales cu mult aplomb de pe tava oferita : bani, CD-ul cu Microsoft si un memory stick :))
Deci sa nu avem nici-un dubiu ca el se face om de IT :)
Adevarul este ca si acum cea mai vanata jucarie din casa este calculatorul meu si ca in fata lui a stat de cand era in burtica asa ca sanse sa se adevereasca "profetia" ar exista :)
Apoi deoarece erau prea multi piticuti prin preajma nu ne-am indurat sa nu punem si o lumanarica in tortul pregatit pentru ei si sa ii uram in avans cu 2 zile lui Andrei "la multi ani !"
Tort din care a gustat si Andrei fara sa se "strambe " la gustul de ciocolata :)
Gata, am facut-o si p'asta .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri