Puiuti de randunici 2008!! (172)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
renii:))
Mufy
Mufa calare:))
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
bubu nu stiu ce marca e, o sa ma uit si-ti spun..stiu ca e nemteasca, mi-a zis mama..
o sa pun restul de poze probabil maine..mi-e cam lene acum si mie sa descarc, astea erau in aparatul sora-mii si a descarcat ea cateva ca se umpluse cu filmulete
mstela spune:
Salutari.Gata si la noi.Sunt cam franta,si asta din cauza ca m-a prins gripa tare...Azi noapte am dormit super naspa,mi-a curs nasul intr-una si ma infundam in nas.Iau de ieri coldrex max grip eferv. si aspirina c plus si nu vad nicio schimbare.Mi-a frik tare sa nu ia si Tea si evit sa stau aproape de ea si mor de dor sa o pup.CE SA IAU PT NAS??CE SA IAU ALTCEVA DECAT COLDREX MAX?Cata,te-am vazut miresik mumoasa tare..dar in ce an a avut loc evenimentul?Imi pare rau de Ili.Dulci tare puii..si Seb atenteaza la laptopul Ilincai?Bine ca a aparut mandra ce nu stie sa se descurce...strange..Dar in ce aeroport se pierduse?Si praji nu a iesit asa cum ma asteptam,a fost cam tare ,iar pe deasupra am pus crema instant de lamaie.Dar mere cu crema.
Luny,ma bucur ca te simti bine si ca ati primit muuulte cadouri.
Miha,am vazut pozici dragute cu Luca vrednicul..
Clau,ma bucur ca v-ati simtit bine si voi..si ca ai ajutor langa tine.
Bubu
icei tuturor.
Poze incarc mai tarziu ca nu mi-e bine deloc de la gripa asta.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
clauclau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny renii:)) Mufy Mufa calare:)) LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Super, super!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
bubu05 spune:
Am vazur renii :)) si Mufarin care chilarea bradu' :))
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucatar-AS
mstela spune:
Am vazut si eu un Mufarin fericit calare si 2 reni.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
clauclau spune:
He, he, ne adunam de pe drumuri!
Stela, offff, ce rau ca ai racit, sper sa treaca repede. Tu mai alaptezi sau ai intarcato de tot pe Tea? Pentru nas poti sa iei paracetamol sinus si picaturi Olinth, sunt foarte bune. SAu vibrocil sau pinasol. Sanatate multa.
Bubu,
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
bubu05 spune:
Moamaaa, Lunyyyy! Pune si tu reteta de cozonac pe blog la bucataras, arata demential!! felicitari lui iub! pls, pls!!
L-am vazut pe Ursulet scump cu ursulet de plus , am citit ce cadouri i-a adus mosul lui Clau, suuuper! si imi pare rau de Nicol cu centrala...
Sa va zic: eu am primit de la randunoi o caseta Amor Amor cu parfum, crema de corp si gel de dus si un neglije loz , un pulovaras de la cumnatele si o lenjerie de pat de la socrela
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucatar-AS
luny spune:
Bubule, multumim, de fapt el iti multumeste! hai ca zilele astea o sa pun reteta si poza, plus altele, ma mai uit si eu care-i treaba cu blogul, doar ca eu raman aici la ai mei si maine si ne pescuieste Liviu poimanine cand iese de la job...da chiar, care-i bisnisul, intreb si eu ca si Tuchi, nici eu nu stiu!
luny spune:
stela multa sanatate...mah, ce nasol cu raceala asta, pune si tu o masca chirurgicala cand stai cu Tea...am mai gasit niste prieteni care nu au ce face de Revelion, si ar vrea si ei prin Twice putin!
revin, ma striga la masa!