Puiuti de randunici 2008!! (172)
Raspunsuri - Pagina 14
Simo27 spune:
Naty,ce poze frumoase!ce incantata e IULIA!de la noi!daca ai sti ce ninge aici
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Bitza, ce frumoasa e buburuza in rochita ei de craciunita! Si ce mare s-a facut, de fapt toti bebelusii nostri acum sunt deja bebeloi, acus fac anisoru' si nu mai sunt sugaci. Sa-ti traiasca dulceata mica, e superba.
Naty, chiar ca e bine incaltata Iulia in iarna asta!
Adriuta, ce poezie frumoasa ne-a scris Adrianu'!
Simo, petrecere frumoasa la Cheile Gradistei! Ce frumos ca ninge la voi!!!! Asa as vrea si eu sa vad niste fulgi d-aia mari, pufosi ca-n povesti!!!! Sper sa ninga si la noi curand.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
natynic spune:
Pai Simo...as vrea sa stiu!
Multumesc tuturor celor care mi-au trimis sms , eu anul asta am facut o varza, au fost f multe sms-uri care nu mi-au fost exepdiate, Dumnezeu stie de ce, astfel incat habar nu mai am cine dintre cunoscuti a primit urarile mele si cine nu; in orice caz, sa stiti ca la voi toate m-am gandit cu drag si la puiutii vostri la fel!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Si-acum vesti bune cu noi: Sufletica doarme din ce in ce mai bine, in sfarsit ne odihnim. Si usor, usor se intarca singura fara nici-o trauma . Doar seara mai suge ca nu stiu cum s-o culc altfel, apoi la 3-4 dimineata un bibe si mai nou si la 7 cand se trezeste papa tot biberon si mai doarme o ora. Deci, am scapat cu totul de tzatzaiala de noapte. Ziua o mai pun la san cand e maraita, asa de rasfat, ce deja nu mai gaseste cine stie ce laptic, daca am inceput sa raresc asa mesele! Cu sanii vad ca n-am nici-o problema, n-am galme, tensiune in ei or so...Suntem bine , in curand o sa terminam cu intarcatul, dar am luat-o usor, usor si a fost excelent. Acum se mai trezeste doar de vreo 2-3 ori pe noapte, dar se culca imediat la loc.
O sa descarc si eu pozele azi cu bradutul si cadourile ...
Am mai incercat cu mamaliguta cu branzica si smantana acum 2 seri si am avut succes, a papat tot cu placere. A fost putin reticenta la inceput, dar am trecut testul.
Aaaaaa, voiam sa spun ca am vazut-o pe Tuchi cu burtica, ce frumosi sunt toti acolo si fericiti! Cum se simt copiii azi, sunt mai bine?
Ariel, voi cum sunteti? Si eu astept continuarea lui Bebe Aricel.
O pup si pe Nicol ( cum este centrala ?) si pe Olgutza ( astept poze cu Sophie la cadouri ) si pe Luny ( cum a fost noaptea? ).
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
tuchita spune:
hai ca am reusit sa ma reasez la comp! A plecat tata, am dat medicamentele Ilincoasei( care si-a gasit slipii si n-a vrut alti chiloti!)
Si va zic una tare- pun mana pe ea si zi- Iar frigi ca focul, mami! La care ea- poate ma fac instalatie!
Cami, ce bine ca a nins la voi! Am vazut si tona de cadouri, rasfat maxim!
Mihutza, fetele suparate de dintosi! Cum a fost cu musafirii???
Nicoleta, cred ca esti bine, ca ai un ton linistit!
Relaxare placuta in continuare!
Adriutza, iaca nu stiam ca si voi sunteti poeti! Foarte frumos!
Am vazut pozele cu Antonia de Bitza! foarte dragutza Craciunita!
Kya, imi era dor de voi! Greu cu mersul 4x4 si cu rochia!
Olgule, sa-nteleg ca-ti place de mine burticoasa?!! eram ca un elefant si mai aveam o luna!ce vremuri!
Bubule, e bine Steful? Oare am zic ca m-am uitat la poze??
Super dulce Steful tau, imi vine sa il pap!( mi se pare ca seamana cu Seb la falcute si la plete!) Si am admirat si masa si bradutul....si mi-a parut rau ca n-am reusit sa ne strangem anul asta si noi( adik io cu sister!) din cauza de copii bolnavi!
recuperam noi de Sf. Ioan!
Nicol, of, eu cand arre Ili 38 mor! ca face ea foarte urat! sper ca sunteti si voi bine, cu centrala cu tot!
Sovi, nu mai bagi un pepsi si azi, sa vorbesti cu noi mai mult?
Simo, n-am vazut, n-am auzit, nu stiu nimic! Distractie placuta la Chei!
Naty, ce poze frumoase am vazut! Iulia chiar ca a primit incaltari destule si foarte frumoase! sa apuce sa le poarte! Multumesc de sms, io l-am primit de 2 ori!
Si Roxanei ii multumesc, io n-am trimis nik ca nu am fost in stare!
Clau, ce ma bucur pentru voi cu somnul! Sa o tineti tot asa si sa nu va mai treziti deloc!
send...
Stei cineva daca e deschis la CORA?
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
Nicoleta spune:
Salut.
Niiiingeeeee!
Si eu creeeeed ca am raciiit! Dar trece.
In rest, mananc bomboanele de pom... mai un cozonaaaac, mai un suuuuc...
Si ma gandesc daca sa iesm sau nu, daca voi raci mai tare sau nu...
Si mai vreu sa facem poze cu pomul ca in celelalte am iesit grasa, nu ca nu as fi, dar poate se nimereste vreuna mai frumoasa, sa ma arat si eu lumii!
Va pup pe toate, ADOR CRACIUNUL!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
bitza037 spune:
buna dimineata
LA MULTI ANI SOVI, DORINTELE SA DEVINA REALITATE!!!!
Clau multumim de aprecieri, si eu am vazut acum cateva zile "CADOUL DE SUB BRAD" dar nu am apucat sa scriu.DE fapt amandoua cadourile Rebecoasa si Razvanel au fost superbi in timp ce ieseu de sub bradut.
Vezi ca a inceput cu putin timp in urma sa fulguie.
ARIELLLLLLLLLLLLLLLLLL unde esti?????? intra si uita-te la pozele buburuzei, dedicatie speciala pentru tine!!!!!!
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
tuchita spune:
Clodute, mersi! ma uitasem si io, numa' ca nu stiu cum o sa fug, ca nu ma lasa Ilinca!
Sebul ma dispera cum trage de brad!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
cami33 spune:
Neata!!!
(asa e la noi)
LA MULTI ANI, CORINA!!! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa te bucuri de viata in fiecare zi!!!
LA MULTE LUNISOARE PUIUTILOR ANIVERSATI ASTAZI: Tudor de Moinesti, Suletel blond de Craiova si Patrick de Bucuresti
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu