Puiuti de randunici 2008!! (172)
Raspunsuri - Pagina 13
bitza037 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihatp am vazut o craciunita frumoasa foc! Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun Luca creste Miha scade |
Miha si eu vazusem poze cu Luca, si cu ceilalti bebelusi dar mi-a fost teama ca daca ma apuc sa fac scrisorica nu mai apuc sa pun poze si de cand am promis..........
Acum le-am revazut si Luca este un ajutor de nadejde si un mosulet scumpic
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mihatp spune:
este, este, de nadejde
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
LA MULTI ANI, FATA VERDE!
ITI DORESC SA FII SANATOASA SI SA FACI REPEDE O SURIOARA PENTRU SASHONE!
Cu dedicatie, fara numar, de la mine pentru tine:
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucatar-AS
sovietica spune:
Bubulina, m-ai spart! :))
Miha sar'na!
Liana care m-ai blagoslovit cu un mare sms exact la ora 00.00
Va pup pe toate! sa va fie de bine de la crapelnitza si bucuriile de azi, maine va rog sa repetati figura :)
Eu, ca de obicei cand merg la unchiu, am baut pepsi, deci, pana pe la 3am voi numara beculetele de la brad.
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
Olgutzika spune:
La Multi Ani, Sovi! Sa fii fericita si sanatoasa si toate dorintele sa ti se implineasca !
Pentru tot stolul:
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Simo27 spune:
LA MULTI SI FERICITI ANI!!!!SA FI FERICITA, DRAGA CORINA-ECATERINA!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
'neata!
Olgule, mersi de !
LA MULTI ANI, SOVI-CORINA! SA FII SANATOASA SI IUBITA!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
Simo27 spune:
Ieri am venit tarziu de la bunici-au primit copii la cadouri!si am facut nani!nu am mancat exagerat,ai auzit ,Cata?cate putin din fiecare!
am vazut toate pozele,am citit toate urarile dar ca sa nu omit pe cineva,nu nominalizezdar,nu pot sa nu zic ca m-am bucurat enorm sa o vad pe Cata miresica!asa de frumusica si de ingenua Surubelu gatit in salopeta si Ilinca cu rochita ei de catifea albastra!
Cuscra,esti o scumpa!ce bradut frumos ati facut!
azi din nou o zi plina:au venit niste prieteni din Spania si mergem cu ei la Cheile Gradistei!si NINGE ASA DE FRUMOS!
poate mai intru deseara
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
Buna dimineata!
Pana am incarcat pozele am avut timp sa citesc si din urma si sa ma emotionez un pic...
Urez LA MULTI ANI lui SOVI!
LA MULTI ANI puiutilor nascuti in 25 si 26!
LA MULTI ANI CRISTINE, CRISTIANI, CRISTOPHER! Si mie, ca si Nataliile acuma se serbeaza
Urez (si sper) sa fi trecut bolile puiutilor, cat mai repede si mai bine...
Tuchi, ma bucur anyway ca a aparut fata lu' gagica lu' tata...Si tare frumoasa mireasa ai fost si tare frumoasa poza a gasit Olgutza scotocind pe la tine
Ma bucur ca si Mihatp e fan mov-dar nu, al meu nu a fost mov, poate (sigur!!)in noua casa...
Am citit o superba poezie facuta de mergaretzul Adrian
M-am bucurat de programul frumos pe care il are Simo cu familia si prietenii.
Si sa v-o arat putin si eu pe Iulia la primul ei Craciun, pe post de vedeta absoluta la parintii mei si apoi la soacra-mea, bucurandu-se de tot ce vedea cu ochii si cateva din cadourile primite...A primit deci incaltari (il rugasem pe taica-meu sa-i ia de la Viena O pereche de ghete; dupa cum vedeti si in poza, i-a luat 5), jocuri, hainute frumoase si 2 papusi mari, dintre care un catel imens, cat ea de mare, poreclit imediat Tolanila, pe care il adora si cu care a dormit imbratisata azi-noapte (nu am apucat sa-l mai pozez caci am acumulatorii descarcati).
Primul Craciun al Iuliei
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Neata,
LA MULTI ANI SOVI, SA-TI DEA DUMNEZEU NUMAI LUCRURI BUNE SI CAT MAI REPEDE O SURIOARA PENTRU SASHA.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica