Puiuti de randunici 2008!! (172)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

La multi ani!!!

TUTROR CELOR CARE POARTA NUMELE CRISTINA, CRISTIAN!

Si bineinteles lui Christopherul din dotare

Hai ca fug la trebi si dupa ce papam ma pun sa dorm...sunt franta.
Pupici

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Adriutza f frumoasa poezia!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, Adriuta, e super poezia! foarte frumoasa!

La multi ani tuturor ce se numesc Cristi si Cristina!

La multe lunisoare puilor de 25!

Am vazut si cozonacii cuscra-mii, foarte misto arata! cred ca au fost deliciosi! Mi-au placut si bradutul si cadourile!

Si am vazut si bradul Lianei, superb! si multe cadouri acolo, ce cuminti ati fost mai!! Eu am cautat calut din ala cand a facut Vlad 2 ani...ce aventuri am avut atunci si tot nu i-am luat . Abia aparusera si am vazut in Auchan de Sf. Nicolae si am zis ca-i luam de Craciun si se terminasera...si apoi am cautat in Carrefour, Metro, Selgros...numai urati...am cautat pe net, nu mai aveau pe stoc...nada...apoi am zis ca poate de ziua lui sau de Sf. Ion ii gasim...nimic, frate...ce rau mi-a parut atunci ca n-am luat cand ii vazusem...

Si l-am admirat si pe Sufletel-Mihaita-grasu-scump rau Ce seamana cu tine, Zoze! cred ca ti-am mai zis Ce scumpi sunt astia mici in hainute de Craciun!

Eu am tot cautat pt. Stef si n-am gasit...decat unele exagerat de scumpe la Mothercare si n-am vrut sa dau atat ca sa le imbrace o data...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucatar-AS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am descoperit cauza frichinelilor de azi noapte.. gingiutza umflata! in curand cred ca o sa avem dintisori..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOATA LUMEA !!!!!
CRACIUN FERICIT PENTRU TOATA RANDUNIMEA SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII SI FERICIRE IMPREUNA CU PUIUTII DIN DOTARE!!!!!

nu am reusit sa intru pana acum ca am avut foarte multa treaba, azi am avut si musafiri, a venit si pe la noi Mos Craciun , am primit multe cadouri.
Cele mai multe le-a primit Antonia.
Aseara am fost si la nasi ca a venit si acolo un mos adevarat si a fost foarte frumos.
Am vazut si eu pozici foarte frumoase cu braduti frumos impodobiti,cu bebelusi superbi si cu o atmosfera superba de sarbatoare.

MA duc sa incarc si eu cateva pozici sa vedeti si bradutul nostru.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

cami, ce mos dlagut a venit anul asta! si cred ca ati avut singurul brad pe mov ia sa vedem daca nu te-a "egalat" naty.
asa, off the records, si eu sunt fan mov.

am uitat, un pentru nicol, sa treaca supararea din cauza centralei, si sa fie cat de repede reparata!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna seara dragele Mosului, si Sarbatori fericite si din partea noastra!

Am tot vrut sa intru de ieri, dar aseara am picat lata dupa ce am culcat minunea, si azi am avut musafiri, masa mare si multa, cadouri si veselie. A fost foarte darnic Mosul anul asta, am primit parfum, bijuterii si un guler de blana foaaarte de cocoana Imi trebuie haina acum!

Si Sanzienuca a primit cadouri multe, de la haine si ghetute pana la jucarele de plus, papusi si zornaitoare!

Draga de ea, cel mai tare s-a bucurat de ambalajele de hartie si funde Dupa ce am desfacut toti cadourile, era o gramada de ambalaje pe jos, si direct in ele a plonjat.

A stat astazi imbracata in rochita, ca o domnisoara. Doar cand mergea in 4 labe o incurca, pentru ca calca cu genunchii in fusta, dar si-a schimbat repede tactica de tarat si s-a descurcat.

Singurul aspect mai trist azi a fost ca nu a fost si randunoiul cu noi, dar asta este. Telefoanele sa traiasca. Am vorbit video o gramada, si nici nu vreau sa ma gandesc la nota de plata...

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

adriuta, mihaela, bitza, kya
bubu ne-am mai "vazut" azi dar mai dau un

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mos Craciuuuuun cu plete dalbee
A sosit de priiiin nameeeti

Si ne-a adus o gramada de daruri, da' nu-s in stare sa pun poze, ca-s franta. Am petrecut la socri, ca e si ziua soacra-mii astazi, copilul a fost maraicios si agatat in permanenta de bunica-sa, noi restul nu mai existam

Sunt la zi cu pozele, dar pentru ca au fost muuulte, nu poci sa nominalizez, ca daca uit pe cineva, ma oftic tare, deci mai bine ma abtin. Dar, m-am apucat sa o caut pe Tuchi prin albumul ei de poze si am dat de asta

Fii-mea a facut azi 10 luni ( Clau, ), nu stiu cand au trecut, cand a trecut anul asta, asa ca-s si un pic nostalgica

Va pup pe toate si va doresc din suflet numai si numai bucurii

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cami ce-ti seamana amandoi copii, iar bebe Mos Craciun, tare haios este!!
bubu si eu la fel, imi placusera hainutele de Craciun de la Mothercare,altceva fie nu aveau marimea, fie erau materiale nasoale, dar la banii aia...chiar nu mi se pare normal sa dau atatia bani ca sa-l imbrace o data..ma rog, daca as avea fff multi bani, ar fi altceva..
Mufa a stat calare pe mine tzatzit cam o ora...nu ma lasa sa plec de langa el ca urla...l-am lasat in pat intr-un final si am plecat din dormitor...acum se lupta mama cu el sa-l adoarma, ca eu deja nu mai puteam... sper sa nu-i trezeasca p-astia la noapte cu plansete si figuri..
NB

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput