Face cineva? Ceva "trucuri"?
N-am gasit nimic in arhiva...
Multumesc!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Facea Mama mea si prietenele ei.
Insa nu retin cantitati exacte :(
Fierbeau o "budinca" din galbenusuri + zahar + lapte, m-as risca sa zic 10 galbenusuri, 500 g zahar, 500 ml lapte; iesea ca o smantana subtire, o aromau cu vanilie; cand era rece-rece, adaugau peste 500 ml alcool dublu-rafinat ?!
Eu as face, dar de acest alcool dublu-rafinat (?) eu nu stiu nimic.
Edit: dup`aia 2 zile mancam numai bezele
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
cred ca atatea linguri de zahar cate galbenusuri :)in loc de alcool dublu rafinat te rog pune o vodka mai buna ca doara il beti voi nu dusmanii! nu va stricati ficateii ! Nu te supara Rufus dar vodka este mai fina si mai bunuta:)
Daca iti iese sa-l pui la frigider ca-i delicios si sa faci eventual si o alta varinta in care pui peste lichiorul de oua niste cacao si whiski si ti-ai facut Beylis ( cum se scrie corect?)
["http://community.webshots.com/user/Deusphoto"]poze familia mea
quod me nutrit me destruit
Ce vodka recomanzi ???
Ca eu una habar nu am
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
Pai orice vodka: Stolichnaya, Smirnoff, Absolut... eu si cand fac visinata pun vodka ca-i mai usurica. Vorba aia vreti sa beti cu placere nu sa va arda pe gat.
["http://community.webshots.com/user/Deusphoto"]poze familia mea
quod me nutrit me destruit
Daca-i pui rom alb si lapte condensat iese si mai bun,iese cremos si parfumat.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i