Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 22
BraveGirl spune:
La noi nici bonisanul, nici infacolul nu au cine stie ce efect. tot tzitzi o calmeaza. Ce ma deranjeaza e ca nu poae dormi din cauza gazelor. A...si patul are ace, ghimpi, arici..cum o lasi din brate cum se trezeste. Noaptea doarme lipita de mine si dorm cu teama sa nu sufoc copilul
...Nu stiu cum sa o invat sa doarma sngura.
Azi mi-a zambit si am ras pt prima data la joaca de dimineata. Pana acum doar gangurea si dadea din maini si picioare. Azi a ras cu zgomot. M-am topit toata. Inca ceva, eu stau seara l TV. Ca suge mult si ma plictisesc sa stau sa ma uit pe pereti. si s-a invatat cu TV. Cum o iau din fata lui, cum se pune p eplans. Mi se pare incredibil la o varsta asa mica. La inceput ne-am amuzat, dar acum se ingroasa gluma. Nu vreau sa se invete cu Tv. Dar de oboseala,o intorc iar cu fata l aTV ca sa taca. Se uita mirata vreo 10-15 minute si apoi se plictiseste si vrea alta atractie: un bec, o instalatie de brad...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
babyzapi spune:
Si eu astept cu nerabdare trecerea la Clubul Scutecelor. Intr-adevar ar trebui predata stafeta celor de la ian-feb chiar zilele astea din moment ce se sfraseste luna si noi toate am nascut. Trebuie doar persoana care sa scrie mesajul predarii stafetei 
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
neliaCris spune:
Brave,sincer asa sunt toti bebelusii,niste smecheras de mici.al meu chiar din burta imi facea niste niste chestii,de exemplu cand eram la plimbare nu misca ,nici nu il simteam.iar cand ma puneam jos sa ma odihnesc nu puteam sa adorm de miscarile lui...Daca esti hoatarata ,nu il invatata cu braele sau cu televizorul sau cu dormitul in pat cu voi,pana la sfarsit mergi asa.!eu am fost hotarata pana la vreo 4 luni cand ne-am intors de la mare..de atunci doarme cu mine,sta langa picioarele mele si merge de-a busilea,daca se enerveaza pe un ciorap sau cine stie ce flintic vine la mine,se ridica in picioare si plange...are 9 luni dar m-am chinuit vreo 4 lA inceput si acum cand vad ca nu am ce face mai bine i lasam cu mine in pat de mic ca oricum asa se vor invata mai devreme sau mai
tarziu...si pacat dupa aia ca te-ai chinuit vreao 4 luni bune si apoi tot ca el faci...
Felicitari la toate mamicile ca ati nascut si aveti comorile langa voi,acum sa treceti in noul an cu bine la clubul scutecelor
Ma scuzati ca ma m-am bagat si eu pe la voi putin dar eram curioasa sa vad ultimile zile din viatza unei femei gravide(inainte sa nasca)pentru ce eu nu le-am simtit asa cu drag ci mai mult cu scarba si frica din cauza unora si altora(medici,infirmiere,asistente)
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
lauramiron spune:
Mamiseli, nu-i bai, ca nici eu nu mai tin minte
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Lauramiron stiu ca m-ai intrebat ceva in capitolul trecut dar nu mai stiu ce era. Scuze. Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
mamiseli_11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
si tu ii dai picaturile astea de 3 ori pe zi orice ar fi? si pe ale mele scria de 3 ori pe zi insa eu ii dadeam numai cand o vedeam ca se chinuie - nu o doare burtica toata ziua. nici nu stiu daca de burtica plange sau de foame... de vreo 3 zile e mai agitata si ma gandesc ca o fi puseu de crestere. ALRA 9kg+ Vacanta cu Laura in Romania |
La prima sticluta de bonnisan ii dadeam cand consideram eu ca are nevoie insa cand s-a terminat am inlocuit cu sab simplex(de asta a gasit sotul la farmacie) si a facut o gramada de crize de colici, ne-am reintors la bonnisan si ii dau de 3 ori pe zi pana se regleaza situatia. Fata ta sigur e la puseu de crestere, si a mea a avut tot la 3 saptamani si a durat o saptamana, la 6 saptamani a inceput iar si abia de azi da semne ca intra in rutina ei obisnuita (mancat la 2,3 ore, dormit, fara crize de isterie care se calmau numai la san ). Acum cand e treaza e calma, vorbim, zambim, stam pe burtica cu capul ridicat. Ma gandesc la puseul de crestere de 3 luni ce mai facem?
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isaelena Laura merci de rasp Mamiseli nu am gasit nici un PM |
Era vorba de Isabela, babyzapy. Scuze de confuzie.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele