Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!
Raspunsuri - Pagina 3
ariadnabr spune:
camy
pentru vorbele si urarile frumoase! Te astept la anu' cu drag, nerabdare si rugi catre Domnul, sa vii cu vestea cea mare! 
A.cicel Eu vin dintr-o familie in care tata era un alcoolic si o batea pe mama. Din punctul de vedere al unui adult care a avut o copilarie marcata de asa ceva, iti spun ca, de dragul fetelor, trebuie sa te desprinzi. Si-ti mai spun, si stiu ca toate fetele simt la fel aici...ca iti vom fi alaturi, orice-ar fi!
Sper sa fie bine, si-ti urez sarbatori senine! 
Noi am fost/suntem bolnave. Mi-au facut amandoua gripa sau Dumnezeu stie ce. Febra mare, n-au mancat, voma si tot tacamul. Multumesc lui Dumnezeu am inceput sa ne revenim! De craciun n-am facut nimic, noi n-o sa stam acasa asa ca a doua zi de craciun voi face ceva mic mic...Mi-e tare dor de acasa zilele astea, sper din suflet sa ajung in Romania la anul ca mi se usuca sufletul de dor.
Sarbatori fericite si pline de magia pepenasilor! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
oanasm spune:

marina nu rade nooooo!!! adica..e de ras..dar mi-am amintit de un documentar horror..cu o boala ffff rara...care se manifesta prin imbatranirea precoce a corpului (nu mai stiu cum se numeste) si copilu arata la 5 ani ca unul de 60-70..si cum mi-am amintit de treaba asta..si cum am si io putini pitici..dar si aia cand apar ii jale mare..am zis sa intreb...
Oana
de
Raul
Irda spune:
Buna dimineaaatza, la Mos Aaaajuuun!(mai pe la pranz asa)
Ne dati ori nu ne dati!
Multumim in primul rand pentru urarile de LA Multi Ani pentru Tonina la 7 luni!
Sun........multumesc pentru cadoul de suflet pe care mi l-ai facut de Craciunul asta! Esti un om minunat si ai niste oameni asemeni tie in preajma! Sa fiti fericiti!
Dianami.....multi pupici si voua si multumesc ca mi-ai mai ridicat moralul pe mess!
Andreea....sa-ti dea Domnul utere sa iei hotararea cea mai potrivita pentru tine si minunile de fete!
CAmy.....esti un om minunat si Dumnezeu te-a incercat din plin anul asta! Fie ca anul viitor sa culegi roadele puterii si tariei sufletesti de care dai dovada acum!
Dragele mele dragi....eu trec printr-o perioada mai nasoala acum. Am intarcat-o pe Antonia si ma doare sufletul, dar n-o mai puteam alapta cu cate medicamente bag in mine. Craciunul asta e unul mai...dificil din mai multe puncte de vedere.
Sincer....nu aastept deat sa treaca sarbatorile, sa ma apuc de mmunca si sa "descurc" cumva fetele!
Sunt recunoscatoare Domnului, ca respir si sunt intreaga la trup si la minte (aici am unele indoieli uneori)
Sunt recunoscatoare, ca am 2 minuni de fete sanatoase si frumoase!
Sunt recunoscatoare, ca am un sot care ma iubeste si ma sustine cat poate el!
Sunt recunoscatoare, ca avem un acoperis deasupra capului si ca studioul merge suficient de bine ca sa ni-l permitem!
In rest celelalte probleme au rezolvare in timp!
N-am mai scris pe forum, desi am mai citit si vazut poze, pentru ca am o stare de tot...kk! Sper sa reusesc sa ies din stare asta si sa vad si jumatatea plina a paharului....de fapt de-aia am scris mai sus si pentru ce ar trebui sa fiu recunoscatoare Domnului!
Sa aveti un Craciun plin de fericire!
Sa va bucurati de viata si de cei iubiti!
De bucatele imbelshugate si de Spiritul Craciunului!
Pupicei tuturor, fara discriminare:D!
ariadnabr spune:
cuscra hooooooo lasa jinerele in pace!
E normal sa aiba neste firicele de par fin pe tot corpul! Nu cred sa fie ceva grav decat daca-s super mari si chiar arata a par pubian si nu a par fin...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
oanasm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadnabr cuscra hooooooo lasa jinerele in pace! ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------------- Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia |
te tzuc tu!! si sanatate maxima!
o sa incerc sa-i pozez
mame de baietzi..ia aruncati un ochi plizzz...la coitze...sa linistiti o mama nebuna
Oana
de
Raul
ariadnabr spune:
Irda imi pare rau sa aud ca a trebuit sa o intarci, stiu ce e in sufletul tau, dar!! incearca sa iti spui zilnic ca ai alaptat-o 7 luni si ca uite e sanatoasa, creste frumos, ti-ai facut job-ul
cata vreme trebuie sa iei medicamente? Ai putea cumva sa continui sa te mulgi si sa il arunci ca poate la sf. medicamentatiei sa poti relua alaptarea?
Sonia si bebe Julia
ariadnabr spune:
cuscraaaaaaaaa sa-i pozezi???? 

ai luat-o pe aratura da!
hai fruntea sus
ca nu e grav, in mod sigur la maladia aia de care vorbesti exista si alte semne nu numai par pubian 
Sonia si bebe Julia
ElizaClara spune:
Oanasm boala de care vorbeai tu se numeste progerie si e ffff rara. Am vazut la mai multi copilasi pilozitatea pe care o descrii tu.
Sibylle ai trimit un pm.
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
Mitzi76 spune:
Camy
Mereu ma faci sa plang, scumpa mea, stiu ca nu e la fel suferinta mea cu a ta, dar impartasesc o parte din ce simti tu...
A.cicel si eu am suferit mult de tot in copilarie din cauza asta. tin minte ca stateam pe marginea patului cu pumnii inclestati si tremuram din tot corpul, faceam scenarii in minte cum il pot omora! Nu lasa sa li se intample copiilor asta! Te rog sa te gandesti numai la ei si nu la tine! Sunt alaturi de tine si ma rog pentru voi.
Oana, ai mei sunt chei sau cel putin asa vad eu
.
Mosul s-a indurat de mine pana la urma si mi-a adus Roma.
CRACIUN FERICIT IUBITELE NOASTRE SUPERMAMICI!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
dr_anca spune:
Mada am schimbat poza Sarei de la Craciun 2008 sper sa nu te superi.Modific-o tu daca mai trebuie.
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008