Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 10
dobreclaudia spune:
pentru RACEALA eu am luat pe langa cele miere, ceai, lamaie si paragripe, care mi l-a recomandat doctora homeopata, iar pentru amigdale inflamate am luat homeogene. Mi-au trecut in 2-3 zile.
preventiv, iau o pastiluta de paragripe dimineata.
clau
ingrid70 spune:
Buna fetele,Am citit din urma ca ieri si alaltaieri am bucatarit, iar acum am intrat numai sa va urez Craciun fericit si toata sanatatea din lume pentru noi toate si pt bebei si pt familiile si prietenii nostri si sa vi se implineasca tot ce va doriti in anul care vine si tot ce e mai bun in lume pentru voi si bebelushii vostri. Sa dea Doamne-Doamne sa ne auzim cu bine in continuare la Odiseea scutecelor!

Craciun fericit!
32+
bebelusi spune:
CRACIUN FERICIT SI LINISTIT ALATURI DE CEI DRAGI 
Am intrat si eu sa va salut, sa va urez toate cele bune, multa sanatate ca este cea mai importanta voua si bebelusilor din burtica sau din bratica ..
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Selene_Bunny spune:
Multumesc mult, fetelor.
Si eu ma bucur ca v-am cunoscut. Am trait atatea impreuna, chiar daca numai virtual... Eu ma simt tare legata de comunitatea pe care am construit-o... Sunteti super...
Ma gandesc la licuricii care urmeaza sa vina... Sa fie sanatosi si sa va lumineze viata!
Mai avem multe de invatat, mai ales noi, mamicile aflate la prima sarcina... E bine ca ne avem unele pe celelalte...
Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.
Am adus pe lume o minune!
Leditia spune:
Craciun fericit tuturor!
La multi ani tuturor Cristianilor si Cristianelor!!!
Si la multi ani sanatosi si fericiti si puiului meu David -Christian si taticului lui .

Selene,sa-ti traiasca printesa,e superba.
POZE CU NOI
de David Christian
DarkBendis spune:
SARBATORI FERICITE!
Selene, am vazut pe Dariuta si e o papusica 
... sunteti atat de frumoase amandoua 

LA MULTI ANI tuturor Cristinelor si Cristianilor 

Ledi, 
pentru puiutul tau de ziua numelui
!

Dark Bendis
38+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 10 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Porumbita spune:
Craciun fericit tuturor!!! 
eu incep sa am emotii.. de vreo 2 zile seara am contractii false si azi am realizat ca parca burta e multttt mai jos ca inainte... da mi se pare ca e prea devreme sa fi coborat....
abia astept ziua de luni sa merg la doctor la control....
si azi am facut 35 de saptamani!!!![]()
roxanaz spune:
la multi ani fericiti dragele mele si Craciun fericit alaturi de toti cei dragi!!!!
va imbratisez!!!
Roxana
Naty spune:
Nici un licurici in ziua asta mare?
Raluca, mamica printesei Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
36+ cu
Nadia - Ana
AMR 4 ZILE