LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (308)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna gagici...ieri nu prea am avut timp de forum..am plecat la bunica lui Nelu, pe la neamurile lui de acolo, ne-am intros dupa vreo 4 ore si am mers la onomastica copilului nasilor...am stat si acolo cat am stat si am venit acasa ca am avut musafiri. Azi am alta tura de musafiri...vin verisorii mei primari de la Sebes si Ludus...deci ma bucur ca cineva imi va manca mancarea si nu o sa o arunc . Mai am aperitive, supa de gaina, sarmale asa ca cu ce ii hranesc.
Sandra mea e la tara ...a vrut sa ramana la strabunica ei ca nu a ramas niciodata singura doar pe timpul verii cu bunicul ei. Nu avea haine de schimb dar m-a induplecat cumva si am lasat-o . Azi face Nelu iar o plimbare pana acolo si o aduce acasa (50 km). Are verisori de-al doialea pe acolo si are cu cine se distra. Doar ca sper sa nu se raceasca ca nu are bunica incalzire...soba cu lemne si in aia daca nu bagi lemne se raceaste...noah sa speram ca nu s-a racit.
Maraki...poti face crema din 8 oua si deasupra ornezi cu frisca si pui ornamente dinalea. 2 pachete de unt e suficient...atat e maxim pt 8 oua.
Canda, distratie frumoasa la tara. Cu treaba am sa te anunt..acum nu lucreaza nimeni.
Miha, la multi pt Stefan al tau si stai linistita ca te intelegem .
Anymony, ma bucur ca ai reusit sa pui poze. Ai o fata marisoara deja .
Giova ai grija cu tusea aia ia ceva ca nu e bine sa tusesti atata. Mai ce bine de voi ca dormiti ca ursii . Dani si daca se culca la ora23 (de craciun asa l-am culcat) la ora 8 e in picioare . Asta e ca ceasul...cand e la gradi la 7 e sus, cand nu la 8 maxim.
Bombo, cum va chefuiti azi? Sper sa pui poze cu tortul
No nu mai stiu ce sa zic...intru in depresie imediat ca nu apuc sa invatz nimic si e foarte greu examenul . Eu tot asa sunt...acuma tot de examene o sa ma auziti vorbind... Fiecare ce il doare nu?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maine e ziua lui Angelo si apoi incep restul...in fiecare zi cate unul aproape...
Doamne ce copii mari avem .
Florini, ma bucur ca ai scris si ati ajuns cu bine in state. la David cel frumos . Apropo...asta e primul an in care nu mai e Cistelecan la facultate...adica e dar nu la noi..a ramas la master doar. Dar nu ma mai afecteaza asa mult..adica ba da mai am investitiile cu el...
Maraki...ce i-ai cumparat lui Angelo de Craciun si ziua lui? Hai nu mai fi asa complexata ca i-ai cumparat doar 3 cadouri...sti cum e fiecare dupa posibilitati si dupa cum poate (asa se spune). La mine nu e vorba de posibilitati..e vorba ca asa imi place si le cumpar copiilor si ma neglizej pe mine probabil si fac economii in perioada asta si asta pt ca am la multa lume de cumparat ca suntem prieteni multi si familie mare. Eu din noiembrie tot cumpar cadouri pt toata lumea...si imi e mai ushor sa o fac din 2 salarii decat din unul. Si asta e secretul meu nu faptul ca am bani . Hai ca ti-am explicat acuma si la anul poate imi urmezi exemplul si cumperi cate putin treptat sa faci pana la urma mult. Puzzle nu mi-a placut niciodata nici mie..nici nu ma tenteaza sa fac si nici nu imi bat capul cu asa ceva .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La Multi Ani pt. buburuza mica Jasmine Sa cresti mare printesa frumoasa si sa ai mult noroc si bucurii in viata Bombo sa va traiasca Jasmine si inca o data La Multi Ani

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

bine mai fetelor....sa nu spuneti voi lui PAPAN ...la multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

asadar...ieri ne am intors de la tara...a fost frumos cu zapada si colindatori,copiii s a bucurat de cadouri si noi de CRACIUN

tin sa urez....LA MULTI ANI CU SANATATE TUTUROR

Mergi la inceput

Buna ziua si de Germanica

Canda multumesc mult pt. urari Noi nu santem cu Bob der baumeister ( asa se spune la nemti ) dar nu stiam ce sa i-au ca blugi cu tiger are Angelo si oferta era cam limitata. Pupici la Filipel si anul care vine sa fie bun pt voi si cei dragi
Giova sau Bianca nu mai stiu.....au fost in total 4 cadouri Robert a spus ca va cumpara pt ziua lui frati-su, acum sa vedem....ne da si bani in casa, are de platit si niste rate...nu prea am pretentii...
Bianca ms pt info, 8 oua si 2 pachete de unt....stateam si ma gandeam ca in fiecare an am facut tam-tam cu tortul meu Primul an a fost tiramisu foarte gustos dar deloc aspectuos Al doilea an a fost faimosul tort facut de Maria, compus din blat si....frisca Vedem ce iese anul asta ma oftic pt ca nu am gasit blat intreg, nu sant prea multumita de blaturile alea taiate in 3 si subtirele Nu pun frisca....il fac cu cioco alba si talentul meu nedescoperit( cu pasta de zahar, modele )
Florinini super ca ati ajuns acasa De fapt voi o luati de la capat iar.....sant super tari pozele din drop Ar trebui sa il duci la casting pe David, sa apara si in reviste

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat: