LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (308)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Jasmine frumoasa dulce si cocheta!!!!
Oana sa va traiasca a 2-a bombonica, sa ramana la fel de dulce ca si pana acum. sa va umple inimile numai de bucurii!!!!
_
Gio
11+ si Marco(06.01.2006)
poze
MIHA78 spune:
LA MULTI ANI JASMINE!!! MULTI ANI FERICITI!
Cosmi LA MULTI ANI PENTRU STEFAN, eu ieri abia spre seara mi-am dat seama ca e SF. Stefan cand am citit mesajul Ioanei, scuze.
Biancas spune:
Am aparut si eu...au fost verisorii mei mama e ne-am distrat si ras si depanat amintiri. Am hotarat sa facem revelionul impreuna...mai intai am spus ca mergem la Sebes toti la bunica dar sora-mea nu a fost de acord ca cumnatul e cu piciorul in ghips. Asa ca i-am invitat noi sa vina ei aici...se gandesc pana maine si ne spun. Daca nu facem revul cu sora-mea si finii mei .
Maraki...curaj ai sa faci un tort nou la asa eveniment. eu nu ma risc asa deobicei
.
Cosmi..eu nici nu stiam ca sf Stefan
. La multi ani si de la noi 
Giova, ce faceti de rev/ ?
Voi fetelor ce faceti de rev?
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Bianca asa ma incurajezi???
Nu l-am facut azi, e mai bun proaspat, facut in ziua respectiva
Cam cat timp imi ia? sa stiu maine cum sa-mi organizez timpul ![]()
Hai sa va spun cum e sa fii gunoier in Germania! De sarbatori nu s-a lucrat 2 zile....tomberoanele erau pline asa ca lumea a pus sacii cu gunoi langa ele.Se formase un morman de saci
Pe 27 cand a venit masina de gunoi, ce credeti? a golit toate tomberoanele si mormanul a ramas
Giorgos a spus ca ei golesc containerele cu gunoi si restul nu e treaba lor
ce este pa jos si pe langa, nu se ridica
Acum a trebuit administratorul sa adune toti sacii si sa.i puna in containere, maine cand vine masina sa-i adune. Deci tot sa fii gunoier la Germanica ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Florinini spune:
LA MULTI ANI TUTUROR STEFANEILOR SI STEFANELELOR, nici io nu am stiut ca e Sf.Stefan!!!
Cosmi bine ca ai tu asa un spirit vesel si frumos si nu te-ai suparat
Giova, tu ma intrebai de criza de aici...e inca ok, cea mai mare problema sunt jobs...nu se fac angajari...nici eu nu am inca job, asa ca m-am hotarat sa merg din ianuarie la scoala...macar sa nu stau degeaba...ca cica asta e cea mai buna "investitie" pe perioada de criza, desi ma costa cam multi bani
. Cat despre preturi totul e ieftin, benzina e super fain de ieftina dupa ce a fost $5 pe galon acum a ajuns la $1,80- maxim $2 pa galon...sa vedem ce o fi dupa ce mister Obama isi reia scaunul de vultur in primire! Ca deja ghiarele si le-a infipt! Hainele de brand sunt tot scumpe asta in Malls...gasesti kg de haine ieftine la storuri ieftine, calitate indoielnica...dar tin mai bine ca alea din Ro si la spalat si la folosit!
In principiu e inca bine!
cel putin pana acum!
Florinini spune:
Maraki, nasol cu gunoaiele, si aici pe perioada cu zapada mare, acum e bine ca a plouat azi noapte si se topeste,salubritatea a incercat sa faca fata chiar daca foarte greu...chiar ziceam ca e greu sa fi garbage man...in US, alta situatie in Germania se pare...dar vezi tu aici daca pierzi job-ul e cam greu sa gasesti altul.
Bombonicaaaa spune:
Hello doamnelor dragi !
Multumim tare mult de urarile de bine 
Vrem si noi sa uram un calduros LA MULTI ANI ,SANATATE MULTA SI NUMAI BUCURII IN VIATA ANGELINO !
LA MULTI ANI PAPAN !(scuze de intarziere )
La multi ani tuturor spiridusilor care si-au sarbatorit frumoasa varsta de 3 ani
!
Noi am sarbatorit azi tare fain cu prietenii si toti cunoscutii de p'aci , Jasmine s-a distrat la maxim , a dansat si mai ales ce-i place ei cel mai mult , a fost in centrul atentiei ![]()
Iar eu gospodina lui peste i-am facut tortulet cu manutele mele si tare incantata am fost de produsul finit
pt orice eventualitate am mai cumparat si 2 torturi de rezerva , unul de inghetata si unul de cioco asa ca am bagat in noi ca spartii de abia mai respir ![]()
Cand ma luase si pe mine talentul la scris s-a apucat Rebecca de urlat
merg sa-i dau tzatzi ![]()
Oricum va pup pe toate ca mi-a fost dor de voi , va citesc zilnic dar cu scrisul sunt varza
si sper sa mai apuc sa bag un rand pana la anul, kisssss you all 
Oana mami X 3
Printese
Iustiana Noemy, Jasmine Ioana Neidyn,Anna Rebecca Neisryn
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
La multi ani ANGELO
, multa sanatate si noroc in viata sa ai
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Florinini spune:
La multi ani Angelo, multa sanatate sa cresti mare si cuminte si sa aduci numai bucurii lui mami si tati!!!
andiaroro spune:
Va urez si eu un "Craciun fericit!"intarziat,dar am ramas fara
tastatura si "soricel" si abia aseara am remediat pb punandu-le la loc pe alea de acu 5 ani, care merg f bine...io numai vreau sa aud de din astea fara fir ca mi-au scos peri albi...
Mosula venit la noi cum era prevazut,alex i-a dat pupicuri, a discutat normal cu el, dar pe el il interesa "cadoul", Mosul era asa ...purtatorul de cadou...in prima faza aprimit caruselul de la prietena mea,care i-a placut si nimic mai mult (el a tremurat de emotie la fiecare cadou....pana sa-l desfaca).puctul culminant a fost cand i-a dat masina de la cars.pentru asta l_a pupat de 2 ori pe mosu si cum acesta zicea ca se duce si la alti copii si sacul era gool, i-a deschis usa, i-a dat un pupic, i-a spus la revedere! si l-a dat afara. Acum am aflat si eu de ce era asa scumpa faimosa masina...cred ca are doar vreo 30 de cm, dar e telecomandata( pana la 30 m cica), isi da ochii peste cap si isi misca buzele cand vorbeste.
tr sa fug ca s-au terminat desenele si sunt....atacata
Tuturor Stefanilor-La multi ani!
Jasmine-La multi ani!
Angelos-La multi ani!
ana si alexandre (17.02.2006)