LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (308)
Raspunsuri - Pagina 11
Florinini spune:
Hai mai Ana chiar asa beton e masina aia de la Cars??? Acum ma faci curioasa sa caut si eu masina cea buzata ca daca tot suntem cu toate orataniiile pe langa curte nu cred ca una in plus o sa-l detroneze pe cocosul Thomas, dar cine stie...
Cel putin o idee buna de cadou ptr. ziua lui...deocamdata nu am alte idei!
Pupici lui Alexander
...vad ca a fost curajos cu mosul..si daca ala mai statea si avea sacul gol...baiatul i-a deschis usa sa nu-l faca sa se simta prost,ca nu a avut un sac fermecat!
Giova spune:
Angelos!!!! sa cresti mare si sanatos si sa papi mai mult ca si pana acum!!!
Monica si Giorgios sa va traiasca micul print si numai bucurii sa va aduca!!!
_
Gio
11+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:

ieri am scris unmesaj, dupa cel cu felicitarile pt. Jasy, dar s-a oprit laptopul si nu am mai avut rabdare sa mai compun unul.
ieri noapte m-am simtit tare rau, am
de i-am infundat chiuveta soacrei. Asa ca ieri am fost mai zombie si fara tragere catre mancare.
Aseara a facut Clau si compu maica-mi, asa ca azi de aici scriu.
Am tras o tura de oras, pe marco l-am trimis la ai mei, soacra e la munca, Clau cu intalniri.....
Cosmi
, dar eu am urat tuturor Stefanilor, al tau pitic e papan mai des decat stefan. oricum, sa-ti traiasca feciorul si numai bucurii sa va aduca!!!
Maraki nasol cu gunoaiele, bine ca nu v-a pus pe voi sa le adunati.
Petrecere frumoasa si la cat mai multe cadouri.
Florina bafta cu scoala, daca cu jobul nicio sansa. si la noi au inceput sa se rareasca ofertele de munca, tot din cauza crizei...asta e.
Ana ma bucur ca i-a placut lui Alex masina McQueen. sunt curioasa daca si cele de la noi merg tot la 3 m distanta de telecomanda.
Bianca mai aveti multi musafiri? lasa ca e fain, nu te intalnesti zilnic cu neamurile. Cum a fost la party? dani cum mai e?
Bombo bine ca ati avut o petrecere reusita. felicitari pt. tort, asteptam poze cu el!!!
de Rev. vom sta acasa, probabil in fam., sau a zis cumnata sa mergem la ea, daca vrem liniste(ea pleaca de rev). sa vedem....ca eu tare ciudata sunt....la ora 23 mor de somn, astept sa ma intind in pat, sa vad un film si sa dormmmmmm. asta e tot ce vreau sa fac....of...of.....
merg sa-mi culc copilul si sa scot hainele din masina de la soacra.
va
, sper sa mai revin azi.
_
Gio
11+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Am aparut si eu...acum am timp sa compun ceva..de dimineata a fost nebunie aici.
Giovamultumesc de intrebare, Dani e mai bine...nu mai tuseste asa rau dar inca ii dau Ambroxol. Ieri a fost ultima de Zinnat si se simte bine, mananca si e vesel E la socrii ca maine Nelu lucreaza si maica-mea trebuie sa stea cu nepotul ca si sora-mea lucreaza. Cu musafirii da...o sa am iar pe verii mei de la Sebes , iar sora-mea pe verii de la Ludus. Nepoti sunt 2 baieti si 2 fete de aceeasi varsta + Dani si Alex baiatul sorei mele care sunt mai mici. Va iesii o nebunie faina sper
. Oricum la 12 noaptea vrem sa mergem in centru sa vedem artificiile. Nasol ca ti-a fost rau...
. Nasol si cu somnul asta asa mult...asa eram si eu cu Sandra...toata ziua as fi dormit. Lasa distreaza-te anul asta ca la anul vei fi cu bb mic dupa tine si e cam greu.
Maraki distractie faina si chiar ca e fain sa fii gunoier in Germania
.
Bombo ma bucur ca ai scris si astept poze cu flebetea mea
.
Florini, Andiaroro 
Silvi parca a spus ca pleaca spre casa duminica...deci aia a fost ieri...ar trebui sa ajunga si maine sa si scrie ceva.
Eu lucrez inclusiv pe 31
...of asa e in distributie unde trebuie sa vinzi
.
In rest toate bune si frumoase.
Sandra a fost super incantata de viata la tara...a stat cu strabunica ei o zi in conditii de tara [:d] dar nu i-a lipsit nimic...a fost sefa animalelor pe care le adora, a cazut in paraul de langa casa ca s-a spart gheata si s-a udat putin pe cizme ..dar ce conteaza..., a iesit noaptea la 12 afara sa priveasca stelele de pe veranda... ea s-a distrat si ar mai merge
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Hy si de la noi, scriu in graba mare ca sunt cu despachetari
si aranjat de lucruri;
LA MULTI ANI FRUMOASEI JASMINE !!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI ANGELO !!!!! MARAKI SA VA TRAIASCA FRUMUSETEA DE BAIAT SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII
DE LA NOI.
Cosmina LA MULTI ANI RETROACTIV LUI STEFAN 
Bumbita LA MULTI ANI LUI STEFAN EDUARD 
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SI-AU ANIVERSAT ZIUA NUMELUI 
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
silvi_2005 spune:
Bianca sanatate multa puiutului bolnav sa ii treaca repede, tare pacatoas mai e sezonul asta, spor la trebuiri si pregatiri de Rev, merci ca ai intrebat de noi.
Giova cred ca e mai bine sa stai acasa linistita decat la ecva cabane pe frigul acre este mai ales daca iti e si rau,
de la noi.
Maraki petrecere frumoasa sa aveti azi
.
Florina, Bombo si fetelor acre au mai scris, salutari si Sarbatori fericite !
Ana
noi ne-am povestit azi la tel,nu mai repet si aici doar un
lui Alex si un cou -cou si sa se bucure de cadourile primite.
Noi amplecat ieri la ora 9 si asta noapte la 1 eram acasa
am dormit si noi linistiti la casuta noastra. Am o groaza de despachetat ca mi-am luat tot felul de prostiute din Romania de la vase de ceramica romana
la kukta
Maraki a se citi oala de fiert sub presiune
si ammai adus ce am reusit din ce aveam eu de ale bucatariei pe acolo.
Acum trebuie sa abandonez tot si sa merg la cumparaturi ca nu avem nimic in casa, baietii sunt luati de val ca a luat azi tati cica pentru ei
dar se joaca numai el, Alain se uita cu gura cascata, ceva Play Station de la Sony care se pune la tv si se si joaca pe el, citeste si dvd_uri si mai face nu stiu cate chestii....pacat ca nu si gateste
asta e cadoul lor de Craciun asa ca nu am comentat;
Salutari si spor la treaba la toata lumea, vacanta placuta celor care sunt inca in vacanta. Deseara o sa stau si eu linistita dupa ce termin sa mai citesc ce s-a scris ca nu am mai apucat zilele astea.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Biancas spune:
Am ajuns si eu acasa..acum am mancat si mergem pana la copii sa ii vedem, apoi in vizita la prietena mea ca ei pleaca la revelion si nu ne mai vedem anul asta si ne va fi dor de ei ![]()
Silvi...da repede ati ajuns...cred ca a fost libera soseaua. Spor la despachetari..e foarte buna si utila kukta si eu am si o folosesc cand vreau sa fierb rapid cartofi sau la ciorbe, mai ales la cea de fasole ...a si la racitura. Cu jocul..normal ca se joaca Jean ca doar el nu a avut dinala cand a fost mic. Tu stii ca fiecare barbat de fapt e un mic copil...asta mi-a spus-o un preot si cu siguranta e adevarata.
Bombo...mai fata ce bucatarii sunt pe la voi...
. Super...aici nu am vazut asa ceva...dinalea in miniatura eventual
.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bombonicaaaa spune:
Hello din nou si de la noi
Profit si eu de un moment de liniste , Jasmine ii arata jucarii sora-sii si asa tace si ea ,iar eu la siesta de dimineata .
In general nu am timp nici sa respir , daca primele doua fete au fost linistite ca si bebelusi , ei... cu Rebecca ne iese pe nas
Plange nene in fiecare seara , avem program , de la 10 la 2 dimineata de te ia cu friguri cand o auzi
Colicii ne-au napadit si ce-i mai rau ca plange copila mea dupa stat in brate , cum o pui jos , chiar daca e adormita , parca e cu senzori
imediat se trezeste si uite asa ma apuca pe mine ora 2-3 si eu tot cu copila de gat o plimb prin casa ![]()
Macar o am pe Jasmine de ajutor
desigur atunci cand are chef , ma ajuta , duce pampersul schimbat la gunoi , ii mai canta , ii mai arata o jucarie si vorbeste cu ea , dar asta nu foarte des , atunci cand se plictiseste ea .
Ieri de ziua ei a primit o bucatarie tare faina , utilata cu un sac de accesorii si ma intreba saracuta aseara daca poate si Rebe sa se joace cu ea , sa faca mancare impreuna
In joaca ei ii mai face cate o cafea (invizibila)
sora-sii si i-o aduce sa o serveasca , de fapt zici ca i-o toarna pe gat , mai are tendinta sa o ia in brate si chiar sa-i dea sa pape tzatzi
am gasit-o pe pat panga Rebecca , cu tricoul ridicat se chinuia sa o alapteze
Acum ca nu i-a reusit cu sora-sa umbla toata ziua cu papusile si bebelusii de jucarie la san
e de coma fata asta cat simt matern are in ea ![]()
Si pauza mea s-a cam terminat, a inceput fomista aia mica sa faca scandal 
Va tucam pe toti !
Am pus cateva poze de ieri http://www.dropshots.com/jasmineB
Oana mami X 3
Printese
Iustiana Noemy, Jasmine Ioana Neidyn,Anna Rebecca Neisryn
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
Ce m-am distrat de Jasy ...mortala cum da ea sa suga la sora-sa si la papusa
. Are spirit matern fata asta daca o vede pe mama cu
pe afara toata ziua
.
Nasol ca te joaca asta mica cum vrea ea...dar n-ai ce face ![]()
Bianca