LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (308)
Raspunsuri - Pagina 8
anymony spune:
nici de pe laptop nu am reusit sa pun poze iin drop...mi-am facut cont pe webshots asa ca diseara o sa pun acolo...
Bianca , eu nu cred ca e o varianta veche de drop...ca ultimele poze le-am pus in iunie...ce zici? e dupa iunie varianta noua...?
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
http://www.dropshots.com/anymony1
astea sunt poze noi....uau...am reusit pe un cont nou...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
maraki spune:
Miha la multi ani pentru Tudor-Stefan Sa creasca mare, sanatos, mult noroc in viata, multe realizari si bucurii Stai linistita ca te intelegem, de multe ori sant sigura ca fetele s-au gandit la tine( ca si mine dealtfel ) si este normal sa nu ai chef de forum in perioada asta prin care treci Si voi cu muuuulte jucarii??? Cred ca doar fii-miu a avut 3 cadouri ca..... ce am vazut prin dropuri.....
Am fost sa cumparam hainute pt ziua lui Angelo, am luat jeansi bob maister, camasa grosuta cu tricou pe dedesubt tot bob,un tricou tiger si doua dresuri...toate 65 euroi Jucarie nimic, dulciuri nu mananca.
Bianca am luat doua blaturi de tort, vreau sa fie mai gros ca e din ala cu 3 randuri subtirel Cata crema trebuie pt un tort dublu? ca ornament am luat ca la balamuc, o amestecatura Ciocolata alba ca si cum ar fi rasa mai mare, cirese pt torturi( oare merge sa le pun? ) 4 tuburi cu zahar pt scris si desenat pe torturi( sant 4 culori, ca o pasta ) gargarite din zahar,o chestie de zahar pt mijloc care are niste clowni si lumanarica 3 Acum nu stiu cata crema sa fac, ajung doua pachete de unt? mai bine imi dai amanunte pe mess, acum nu sant logata
L-am lasat pe Angelo cu socra-miu ca madam socrosenie era la nepoata-sa sa nu stea singura in casa pana vine maica.sa de la sv La 9 ani are nevoie de supraveghere??? Cand ne-am intors, am gasit casa cu fundul in sus o gramada imprastiate
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anymony http://www.dropshots.com/anymony1 astea sunt poze noi....uau...am reusit pe un cont nou... Any si Ioana-Catalina (12.02.2006) www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina Povestea nasterii Ioanei-Catalina www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina |
ai vazut...ti-am spus sa faci cont nou
hai te rog eu, spune-mi daca sa-l dau pe dixi cu bephanthene la buba, sa nu fie toxic pt ca se linge...plssss.. e a treia oara cand te intreb
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
anymony spune:
Sincer habar n-am ...dar eu cred ca il poti da...
nu cred sa fie toxic atita timp cit e folosit pentru sugari...si daca se linge nu cred ca are nimic...
Florinini spune:
Maraki ne-am intors inapoi, suntem bine si de acomodat nu am avut probleme chiar deloc Ce e mai greu acum e ca David ar vrea la buni si e cam greu sa-l duc anul viitor...dar vom vedea cum stau lucrurile. Vorbeste cu ei la telefon si il vad cum isi schimba privirea cand ii aude...se vede ca i-a placut la buni mult...dar asta e!
A venit si la noi Mosul si tare bucuros a fost ! A gasit cadourile dimineata. Cel mai incantat e de trenuletul Thomas si un friend al lui si un alt tren GeoTrack! A primit asa de multe ca am pus o paret din ele deoparte pe cand se plictiseste de astea cu care se joaca acum!
De luna viitoare o sa vedem si noi daca avem voie sa incercam la bb, luna asta e tare ciudat, deja am o intarziere de ciclu de 10 zile am un test negativ, mai astept cateva zile...dar nu cred ca e nimic serios, cand am ramas gravida cu David aveam ceva simptome...mergeam des la baie, acum ma dor doar sani doar, ce ma tem e sa nu fie vreo dereglare hormonala
Giova spune:
am aparut si eu...v-am citit, dar nu m-am apropiat de scris pana nu am culcat piciul. Tati a iesit cu prietenii.
Eu sunt fara niciun chef...am iesit azi la o tura de oras, in rest ma plimb de la soacra la ai mei, la bunici, la matusa. ma mut de pe o canapea pe alta....ma uit la tv si cam atat. Clau deja s-a plictisit, vara-mea cu sotul la fel...numai mie imi place leneveala asta continua, care tine de cateva zile.
Miha stai linistita iubita caci te intelegem. nu trebuie sa te scuzi pt. nimic, nici pt. comentariul din drop. am remediat din timp problemuta.
Imi pare rau ca a fost Tudor bolnavior, sper sa-si revina cat mai repede in totalitate.
Florina cum e in America cu criza asta? ma bucur ca v-ati reacomodat rapid. ati luat-o cu totul de la capat? si cu casa?
E si normal sa-i fie dor piticului de bunici, daca il vei lasa in Ro ii va fi dor de voi, nici asa nu e bine.
sper sa fie bb2 si nu o dereglare. si pe mine m-au durut sanii acum, dar testul iesise pozitiv in a 2-a zi de intarziere.
Any bine ca ai reusit sa pui pozele. ma innebuneste crettulina ta.
maraki asa deci...ati luat haine cu BtB. cand incep reducerile la voi? imi zicea cineva ca in Austria incep pe 1 ian. Noi numai dupa 10 putem merge.
Si Marco a primit cadouri multe, dar am fost si multi, cate ceva de la fiecare, dar tot am fost vreo 7 fam. adunate. voi ati fost voi si socri, normal ca au fost 3.
ma bag la un film, poate si adorm, ma doare putin capul...sunt fara chef de nimic.
_
Gio11+ si Marco(06.01.2006)
poze
anymony spune:
Ioana mea s-a mai inoit si azi cu cite ceva...este un magazin Salamandra...au reduceri 50% si i-am luat 2 plovere super cu 40 lei amindoua...adik tat-sau i le-a luat...de mers la gradi ca deh..ne pregatim...
canda_h spune:
Noi mergem la sat pentru ca e mai aproape ...lu' Filip nu prea ii plac drumurile lungi si sincer si mie mi-e groaza de mers cu masina iarna. Numa de Pasti cred ca mergem la Bv ... pana atunci mai vin aici fratele meu cu sotia si surorile mele.
Filip a primit multe jucarii dar cred ca le-a bagat in seama vreo 2 zile, tot alte chestii sunt mai bune. De ex aseara a luat un firiz de jucarie si s-a chinuit pana a facut bucati cutia de la ceva joc. Firizul nu taia deloc, dar rupea el cu mana pe langa si zicea ca taie . Erau pe jos numai bucati mici. Sau are un lacat cu cheie de la socru-meu cu care se joaca ore intregi. O sa pun poze cand reusesc, poate dupa anul nou ca acum trebuie sa fac bagajul ... asteptam sa se scoale tata sa plecam.
Maraki si voi sunteti cu Bob the Builder. Noi ne uitam pe youtube la el destul de des, dar tata n-a vazut decat ieri si credea ca am nventat eu povestile (ii tot povesteam lu' Filip seara... la cerere).
De-abia astept sa vad cum iese tortul lui Angelo. Vad ca ai luat cam tot ce iti trebuie. Noi ii uram lui Angelo de pe acum La multi ani!. Sa creasca mare si sa va aduca multe bucurii!
Florinini sa dea Dumnezeu sa vina bebe 2. David e un scump si tare imi place sa ma uit la pozele voastre.
Jasmine La mlti mi! Sa cresti mare iubito si sa fi vesela si fericita toata viata!
Angi de motanel (5.02.2006)
Biancas spune:
La multi ani pt cea mai frumoasa bombonica de aici Jasmine .
La multi ani iubita mica si frumoasa, iti doresc tot binele din lume
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...