LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (308)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mie mi-e lene sa pun poze si la cum merge netul....nu vreau sa ma enervez.
Bianca stiu ca mi-ai mai zis de tipa respectiva.poate ii gasesc in Austria cand mergem.
maraki hai mai ca nu e asa tragedie...daca [porti manusi nu-ti afecteaza asa pielea, iar unghiile nu cred ca le ai subtiri sa se rupa repede.
Bumbi pai trebuia sa-i spui cumnatei ca esti o dama bine de capitALA si-ti permiti multe...chiar si o femeie sa faca totul in locul tau. parca o vedeam cum se schimba la fata.

noi am cam stat in vizita. marco s-a purtat super cu micuta Eva, era tot dupa ea, o mangaia, o studia, o pupa.....bine au fost si exceptii: i-a bagat snurul de la o jucarie in ochi, i-a scapat o masinuta in cap, a strans-o de nasuc. Mi-e groaza de cum il va teroriza pe bb2 vrand-nevrand.

ma bag si eu la somn. pupicei.

_
Gio11+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai ce rau merge forumul...cred ca iar se buleste
Buna dimineata doamnelor...am facut si eu ochi dupa ce m-a chinuit Dani toata noaptea...il durea cica piciorul...sa il frec, sa il suflu, sa il mangai. L-am luat cu mine in pat pe la 1, pe la 3 m-am trezit cu niste picioare in gura ...scandal ca el vrea lapte ca e dimineata si tot asa . Habar nu am ce a putut sa aiba, poate a avut carcel ca plangea cu niste lacrimi....
Bumbita sunt frumoase unghiile cu gel dar asa de nepractice daca trebuie sa te scarpini . Am avut si eu vreo luna...mi-am pus de un revelion sa arat si eu bine si cand am mers odata la sanius mi s-au rupt vreo 5 la cat am cazut si cat de inghetate imi erau mainile nu simteam nimic. Asa sunt super ca nu se duce lacul si poti spala in voie
Giova lasa ca cu bebelina sau bebelinul vostru se va purta frumos Marco. Eu inclin sa cred ca va fi bebelina .

Azi ar trebui sa mergem la bunica lui Nelu la tara dar ne-a sunat soacra ca degeaba mergem acuma ca pana la 12 e la biserica. Noah... de la ora 16 mergem la aniversarea la baiatul nasilor lui Dani fara el normal ca nu am chef sa imi reproseze ca le-am racit copilul . Si deseara astept niste musafiri...o familie de prieteni pe care nu i-am vazut de ani de zile.
Si cam asta e programul pt azi...
Sa aveti o zi buna.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am uitat sa va spun...la magazinul ala de ieftinituri unde am fost inainte de craciun am gasit lucruri ieftine...am luat un puzzle de 63 bucati cu 1.5 lei . I-am luat si finului meu cel mic. Pacat ca nu aveau si cu piese mai putine..asa l-am luat sa il tin pe dulap pana se apuca fiul meu de puzzle peste cine stie cat timp . Si e cu Winnie desenul e frumos. Are si margine .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Sarbatori fericite si un Nou An plin de impliniri si multe bucurii!

E greu sa revin dupa asa o absenta lunga, dar asta e!
Ma bucur ca pot sa scriu acum, si chiar din tot sufletul. Am scris un mesaj anterior si pana m-am miscat un pic David l-a sters sau l-a trimis, nu stiu.

In primiul rand vreau sa o felicit pe Giova ptr. sarcina, sa ai un bebe sanatos, o sarcina usoara si sa fie ce va doriti voi!!!Sper ca Marco e fericit chiar daca nu stie ce il asteapta dupa nasterea lui bb2

Pup toate mamicile si toti copilasii si sper ca Mosul a fost "cuminte" si le-a adus ceea ce si-au dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Am uitat sa va spun...la magazinul ala de ieftinituri unde am fost inainte de craciun am gasit lucruri ieftine...am luat un puzzle de 63 bucati cu 1.5 lei . I-am luat si finului meu cel mic. Pacat ca nu aveau si cu piese mai putine..asa l-am luat sa il tin pe dulap pana se apuca fiul meu de puzzle peste cine stie cat timp . Si e cu Winnie desenul e frumos. Are si margine .

Pe mine nu m.a atras puzzle-ul never..primul l.-am facut la 20 de ani si asta nu inseamna ca eram batuta in cap....a devenit o nebunie nene cu puzzle intre copii asa mici

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Sarbatori fericite si tot ce va doriti sa se implineasca in anul urmator!
Aseara m-am uitat un pic prin poze ... super cadouri si copii fericiti. Noi am stat pe acasa zilele astea si probabil ca o sa plecam la sat de maine. Nu e zapada, dar macar luam si noi o pauza...
Inca nu stiu daca stam si de revelion acolo.
Bianca iti trimit un PM, poate poti sa ma ajuti cu ceva info ...

Va pup

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello,

astept sa vina socrii ca sa stea cu angelo, noi plecam la magazine sa luam cadoul baiatului pt ziua lui si ce am nevoie pt tortul care-l fac maine??? bianca ce zici? e bine maine pt luni? daca esti aici, zi ce sa cumpar sa.l ornez
giova, nu pot sa tin unghii lungi pt ca tot mai intra apa pe sus la manusi, stau cu mana in umezeala pana termin treaba si iti dai seama....vai si ce unghii super aveam si maini frumoase

florinini unde santeti?
bumbi si restul fetelor revin...au venti socrii

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor celor care poarta numele de Stefan/Stefania si derivate din acestea!!!!
Neatza!!!
M-am uitat azi noapte la Insula si numai acum la 12 ne-am trezit(toti3).
Azi nu avem nici un program, sa vedem cum ne ocupam cealalata parte a zilei.
e clar ca nu-l mai culc pe marco.....poate iesim la o tura de oras, ca nu am vazut mai nimic din el.
Musai sa ajung la o farmacie pt. Tantum verde, azi noapte am facut febra musculara la burta de la atata tuse.

Puzzle marco face, pe cel cu 6 piese super rapid. a inceput sa se prinda si la cele cu 30 piese, dar nu le termina. Poate daca luam cu piese mai putine le facea, dar nu am gasit, nici nu am cautat atent.
Florina mersi frumos iubita. sa dea DD sa vina si la voi bb2, stiu cat va doriti. eu va trimit barza, care ne-a vizitat pe noi.
Bianca distractie la party, pacat ca nu puteti lua si piticotul cu voi.
Canda distractie faina la sat, de ce nu plecati in Brasov? nu aveti concediu? hai ca te sun sapt. viitoare ca vreau sa vb. ceva cu tine.
Filip a fost incantat de cadouri? ce i-a adus mosul?
mARAKI pacat, eu nu stau mult cu unghiile lungi, ma enerveaza. Iar cand sunt cu gel, ma dispera ca imi cresc repede si la 2 sapt. ar trebui umplute...prea multi bani aruncati....

fug sa ma imbrac si sa-i dau piticului sa manance.
pe mai tarziu, o zi buna sa aveti.

_
Gio11+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna dragele mele,
Va mai amintiti de noi?
Giova din tot sufletul felicitari si scuze ptr. gafa facuta atunci dar nu mai gaseam poza de la eco si am vrut sa te felicit.
Doresc sa urez LA MULTI ANI CU SANATATE spiridusilor sarbatoriti deja, sa le felicit parintii pentru minunile lor.
Astea fiind spuse imi cer scuze ca nu am fost o perioada alaturi de voi, dar n-am putut felelor, v-am citit tot timpul dar pur si simplu n-am putut scrie, am fost prea trista si deprimata sper sa ma iertati. Asta nu inseamna ca nu m-am bucurat ptr. sarbatoriti si ptr. cei care ne-au adus vesti bune.
Imi pare rau ca tot mai sunt bolnaviori, Anasol vad ca a avut o perioada grea, bine ca trece incet.
Mirela la tine vad ca nu se mai termina problemele, of of.
Maraki imi pare rau ca a fost Giorgios iar cu pb.
Bianca asa e avem ceva in comun, din pacate asta e viata, stiam si de tatal Cristinei.
Incep si eu incet sa va mai spun ce facem noi.
Cosmi tie tb. sa-ti cer scuze, am promis ca voi contribui cu ceva ptr. baietel si nu am facut-o, nu-mi sta in caracter, dar am avut o perioada in care nu mi-a prea pasat de multe, iti promit ca imi voi repara gresala cu prima ocazie.
Silvia bine ati venit acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Noroc ca am deschis forumul si am citit in mesajul Giovei ca e Sfantul Stefan, sa-i spun lui fiu-meu La Multi Ani!
A venit mosul la noi, nu l-a recunoscut Tudor, cu toate ca sotul s-a costumat, adevarul e ca a fost deghizat bine. I-a adus muuulte jucarii, dulciuri. Apoi de at. tot primeste de la nasi, fini, veri etc.
Eu ca si Bumbi am primit o placa de intins parul Remington si cam atat.
Am avut si noi o laringita f. urata, a tb. sa-i dau prednison 2 zile ca tare urat a facut, au trecut aproape 2 sapt. si tot mai tuseste putin.

Mergi la inceput