LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (308)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Bianca si Marco tuseste, dar nu asa de mult. am zis ca i-am dat Humex, am gresit, i-am dat Mucosolvan si cand am vazut ca e ambroxol am innebunit. mai bine luam ambroxolul rom. la jumate din pret. pe viitor voi sti. Lui ii trecea cu ambroxol picaturi, dar nu mai sunt, sau cu Stodal, mai bine luam dintrasta.
de unde ai luat cizmele cu Bob? lego nu i l-am dat inca, il pastrez pt. alta ocazie, prea multe jucarii.
Maraki mos bogat ati avut.
eu nu am mai intrat in dropuri. poate reusesc sa o fac acum, pana nu plecam in vizita.
Am fost la ai mei la masa, pe marco l-am culcat acolo, noi am venit la soacra sa ne pregatim de vizita. mergem la un prieten, la care am fost si la botez.
revin imediat.....
_
Gio11+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
Any ce mortala e Ioana, de la varsta asta e pudica?
poate o fi auzit la cineva...
Bianca, Marco are pantaloni care se regleaza pe talie.
mama cate poze ai pus, fug sa le vizionez....
_
poze
Biancas spune:
Giova...nu am vazut pantaloni care se regleaza in talie. Toti ii sunt asa? Distractie placuta prin vizita ...Pe slabaciunea asta a mea toti pantalonii cad...rar este cate o pereche sa ii fie buni...eventual daca are elastic in talie. Imi aduc aminte ca pe Sandra nu prea incapeau pantalonii cu talie... mult timp i-am dat pantaloni cu brau sau cautam pantaloni marimi mai mari.
Eu m-am facut bella ..mi-a iesit frumos vopseaua...iar am schimbat-o...e rosu cireasa.
A mancat si Dani o sarmala...minune mare .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Bianca pai majoritatea pantalonilor sunt de dincolo, dar si cei de la Z au reglaj pe talie. poti sa-i pui bretele, daca nu.
_
poze
Biancas spune:
Maraki draga ce ochi de soacra ai draga mea . Toate detaliile le vezi... Demult nu mi-am mai facut unghiile rosii...acum m-a apucat . Bine ca mi-ai laudat unghiile si nu m-ai criticat ca sunt in papuci de casa asa imbracata . Aveam mai multe poze asa dar nu le-am pus cand am vazut cum arat cu papucii aia .
Giova...inca am facut selectie la poze ca am o gramada
Multumim de comentariile din drop.
M-am apucat si eu sa invatz...am citit introducerea si sunt la pagina 2 . Si nu mai am chef .
Copiii mei se joaca de-a coaforul si manichiura cu masuta aia . Sandra a pus si parfumuri in sticlutele de la set...Dani baga degetul si isi pune pe gat...stie ca asa se parfumeaza barbatii.
Astery pe unde esti? M-am gandit la tine azi..
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Giova/....cizmele le-am cumparat de pe net de la o gagica care vinde lucruri. Mai cumpar de la ea cand vad lucruri frumoase si care merita banii si de transport.
Mai cine e Z? Un magazin banuiesc de haine Zara? Noi nu avem asa ceva aici...adica nu stiu eu sa fie...
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biancas Mamici de baieti...voi cum va imbracati beietii cu pantaloni? Nu cad pantalonii de pe ei ? Lui Dani majoritatea pantalonilor ii sunt largi in talie si trebuie sa ii pun bretele ca altfel ii cad jos . Sau exista curele de baieti asa mici? Acum mi-am amintit sa va intreb...de cateva zile tot vreau si am uitat . Deja m-am saturat sa il tot vad cu bretele...ii mai pun bretelele si pe dedesupt si deasupra si tot asa Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006) www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3 Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
Bianca nu stiu daca sant in Ro curele asa mici. Aici se gasesc, acum am nr. 92-98 ca cea 110 care am luat-o este mare la ultima gaura.
ce dropuri mai sant? am vazut doar de la Bianca si Bombo...restul nu ati pus.....ma uit la Ireal, e super tare cu Johannes
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Pai Bianca, asta e oful meu: unghiile Asa le aveam si eu, le faceam o data la 2 zile si aveam niste maini atat de frumoase Acum am pe naiba sa ma pieptane ca de cand lucrez la rest. si sant cu manusi menaj.....iti dai seama.... Stiam ca frunzele alea sant de ornmanent dar ce reprezinta? ca o stea?
Giova distractie placuta
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Am venit si noi acasa...am fost pana la fosta vecina la colindat si la o poveste .
Maraki, trebuie sa ma uit si eu daca se gasesc curele. De fete sigur sunt dar de baieti m-as mira. Ala de la candelabru e ornament pur si simplu...asa l-am gasit. Ani de zile am avut altul dat s-a rupt si anul asta am cumparat asta. E in forma de stea.
Imi e somn
bumbita spune:
seara buna!
any pusica ioana ta. e bine totusi ca vrea singurica sa faca la wc. si sebi vrea sa stea singur pe wc, dar mai mult ii place pe olita unde se uita jcandu-se cu toate masinile in jurul lui sau uitandu-se la desene...
marakina ce mos bogat ati avut! si ce vrei sa-ti iei cu banii....eu cu unghiile am rezolvat-o...niciodata nu am reusit sa mi le las lungi, mi se rupeau mereu.....asa de mult imi placea manichiura frantuzeasca si si unghiile patrate...mi se pareau elegante. am gasit solutia acum. mia-m pus "extensii" din gel si am niste unghii perfecte de 3 sapatramni si spal si gatesc fara probleme si fara sa-m sara oja spr disperarea cumnata-mi, care ieri cand m-a vazut cica" vai da' tu nu speli vasele?!"
giova rasfata mai esti, mami?! profita la maximus!!!!!
bianca iti vazui si eu unghiile mumoase foc, pe artistul dani care recita poezii il arati si lu' socrela in seara asta si ne minunaram de el cu ce curaj si ce repede vine el in fata sa recite poezia( nu sughitat pe la ora 21?!).vezi ca intru acum pe M sa-ti dau adresa mea de mail s rezolvam problema.....Z este un magazin cu haine pentru copii 0-4 ani si cica este al sotului andreei esca...sunt hainute fff frumoase si de o calitate buna, insa cam scumpicele as zice (au reduceri de 50% pe 05 ianuarie pentru cele interesate)....eu sunt mai incantata de coccodrillo unde sunt abonata la fiecare zi de salariu....
cu pantalonii si noi avem probleme si sincer fie ii bag in pantaloni helanca si " se mai ingrosa talia", fie ii intorc talia si s-a rezolvat problema.sincer.
noi suntem acum la socrela dupa ce azi am facut un ping-pong intre socrela-ai mei-cumnati-ai mei-socrela.copii dorm, dani se uita la alexander pe tvr 1, iar eu ...cu voi.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)