Campanie de responsabilizare a autoritatilor (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirimir

Nu stiu daca ajuta o emisiune la post tv local si un articol in ziar local, pot incerca daca ajuta.
Orice poate sa faca campania noastra cunoscuta e de bun augur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Sa punem si aici articolul semnalat de Elenyka pe blogul nostru, privind fondarea Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Riscurilor Sociale si Demografice din România.

http://www.antena3.ro/stiri/politica/o-noua-comisie-prezidentiala-riscurile-sociale-si-demografice-in-atentia-cotroceniului_62232.html

Cum ziceam, nu e greu de banuit de la cine va primi proaspat-infiintata comisie prezidentiala cererea inregistrata cu nr. 1 :))

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Am primit raspuns de la Parlamentul European, dureaza intre 6 si 8 saptamani pana cand petitia este inregistrata oficial. Deci nu-i graba cu mailurile personale catre europarlamentarii Comisiei de Petitii, o sa le scriem abia dupa ce ni se comunica faptul ca petitia noastra e inregistata.

De asemenea, am scris Senatului si Camerei Deputatilor, la noi, si le-am solicitat, in baza legii 544/2001, sa faca bine sa ne trimita lista de contacte electronice ale tuturor parlamentarilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucaLuca

...De asemenea, am scris Senatului si Camerei Deputatilor, la noi, si le-am solicitat, in baza legii 544/2001, sa faca bine sa ne trimita lista de contacte electronice ale tuturor parlamentarilor.
...
Bine le-ai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

LucaLuca te-am adaugat in lista pe mess.eu voi fii acasa pe 18,20,21.lasa-mi un mesaj cand poti intra si tu.zi,ora.
ma voi implica si eu mai mult dupa ce termin sesiunea.momentan sunt foarte prinsa cu alte prb.dar apreciez mult tot ce a-ti facut pana acum.

Mergi la inceput

Kindly, eu de cativa ani nu prea mai folosesc messengerul, mi se pare ca genereaza o comunicare sincopata, telegrafica, frustranta + extrem de cronofaga. Dar pentru vestea buna ce ne-o promiti, normal ca ma conectez. :) Sper sa ne sincronizam.

Pentru fetele ce vor incepe sa lucreze la baza de date cu jurnalisti. La cele mai multe dintre redactii (chiar: oare am zis explicit ca trebuie sa facem si pe radio&TV?), nu vom gasi un redactor "dedicat" sanatatii. Trebuie identificat in cazul asta un redactor pe social. Daca nici asta nu e explicit, trebuie sa se faca un search cu cuvinte-cheie pe site-ul respectivei publicatii (asta merge doar la presa scrisa, la tv/radio rar sunt semnate stirile) si cautati autori care scriu pe sanatate/social. Un prim cuvant-cheie ar fi "infertilitate", dar se pot gasi si variatiuni, si se poate largi sfera pana la "spital" / "sanatate". Trebuie sa se tina cont ca articolele sa fie cat de cat recente, altfel riscam ca repectivul jurnalist sa nu mai lucreze acolo.

In cazul in care nu se pot identifica unul/mai multi redactori din sfera social/sanatate, vom mentiona in baza de date numele si contactele redactorului-sef (cu observatia aferenta).

Daca adresa de mail nu este mentionata, exista varianta "reconstituirii" ei, prin analogie cu alte adrese de jurnalisti prezente de site, de genul prenume.nume@organdepresa.ro Inainte de a fi trecuta insa in baza de date, trebuie verificata prin trimitere de mail-test, eventual de pe o adesa secundara: daca mailul nu se intoarce, e ok. O alta varianta este trimiterea de mesaj catre mailul generic al redactiei sau catre webmasterul site-ului si solicitarea adresei electronice a respectivului redactor. Bineinteles, mai exista si varianta telefonului, care pentru presa din acelasi oras cu realizatorul bazei de date, e chiar o varianta recomandabila, pozitiva sub raportul cost/beneficiu.

Week end frumos va urez!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna fetele!

Luca nu am primit niciun raspuns de la dl presedinte.

am cam lipsit de pe forum si ma intorc sa citesc ce ati mai facut.

sunteti incredibile, cata determinare! bravo voua!

ioana

Mergi la inceput

Iyoana, am verificat in mail, ai trimis mesajul pe 3 decembrie 2008 (nota pentru ceilalti: de fapt, o retransmitere a mesajului initial, mi-am dat seama ca la inceput Iyoana semnase doar numele si orasul, fara adresa completa, ceea ce conduce la anularea/clasarea petitiei, intucat autoritatea considera ca nu pote trimite raspunsul.) Termenul de raspuns la petitii, stabilit în baza art. 151 din Legea nr. 233/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, este de 45 de zile.

Deci, mai lasam sa treaca o saptamana - zece zile si apoi punem pe cineva sa intrebe la presedintie de soarta mesajului tau. E important, intrucat noi am adresat intre timp o noua petitie, mesajul tau ar fi asa, un soi de buzdugan. :) Vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Buna!
Am terminat de identificat asociatii/ organizatii/ fundatii/ publicatii etc. din UE care au de-a face cu RUAM. Trimit acum documentul pe cele 2 adrese de mail pe care le am de la voi. Ar fi super daca de la cateva din ele am primi macar o scrisorica de sustinere.

De asemenea voi trimite (tot pe mail) ce am gasit interesant ca studii/ date cu statistici si previziuni privind fertilitatea/ infertilitatea in Europa.

Ma voi ocupa in continuare, asa cum am stabilit cu PSJ, de identificarea paginilor web romanesti din domeniul sanatate, ca parte a bazei de date.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Inca o veste buna, un articol aparut azi in presa locala, de solidarizare a dnei Doina silistru, senator de Vaslui, cu cauza noastra:
Citat:

Citat:
“Sunt de acord cu cei care consideră boală imposibilitatea de a avea un copil. Este clar că intervine o disfunctionalitate a organismului, care afectează toate aspectele vietii de cuplu. Nu pot decât să sustin demersurile acestui grup de initiativă, mai ales în contextul în care în România se înregistrează o scădere demografică evidentă. De aceea, dacă se va emite o lege privind tratamentrul gratuit al infertilitătii, o voi sustine”, a declarat Doina Silistru, senator PSD de Vaslui, căreia i-a fost înaintată petitia.

Va rog mult, comentati, e foarte important ca dna senator sa vada ca am receptionat mesajul si ca poate conta pe reactia noastra: http://www.monitoruldevaslui.ro/2009/01/infertilitatea-este-o-boala.html

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput