Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (248)
Raspunsuri - Pagina 6
prisi spune:
am pus si cateva poze cu Miru , plec la somn ca sunt rupta
pupicei
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
diwana spune:
Da, Roxana, piticul meu se comporta dupa asteptari cu bradul din dotare, dar poate va fi ca si la ceilalti copii de pe aici, odata trecuta noutatea pleaca si interesul, desi sa-mi scuture leandrul nu s-a saturat inca, asa ca presupun ca va merge pe acelasi principiu si cu bradul. Mi-e mila de Bubu asa vanat si cu buza muscata
Macar bine ca nu pare deranjat, ca de invatat sigur n-a invatat. Al meu tot sare pe un fotoliu de pe care a cazut de vreo cateva ori (e drept ca inainte de 11 luni), insa stie ca nu are voie si de aia o face. Azi mi-am zis ca-l las sa cada sa vada ce rau il doare si poate tine minte. Dar nu pot sa-l las, asa ca eu fug la el, il dau jos, el rade, se catara inapoi si asteapta sa-l iau ![]()
Bernix, n-am anuntat protectia consumatorului, parca vad ca si pt. asta imi mananc nervii de pomana, desi poate ar trebui s-o fac. Oricum daca ma vor anunta cumva ca pot sa le iau, o sa le raspund ca fie mi le dau la juma de pret, fie se spala pe cap cu ele. Si va urez relaxare totala. Vinul fiert se poate consuma si dupa
Luy, Prisi cate un pupic pentru printesele dulci. Pacat ca tocmai acum s-au imbolnavit. Sper sa nu fie nevoie de antibiotic 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
papanash spune:
acu inteleg io de ce era asa tacuta Rodi....avea treaba morosanca noastra, noi tastam aici de zor si ea.....isi vede de-ale ei ![]()
sa fie intr-un ceas bun, ma bucur pentru voi,poate o fi sa fie morosanca 
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
diwana spune:
Va pup si eu de noapte buna. Papanash te simti nitel mai bine?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
papanash spune:
Luy,imi pare tare rau,se pare ca-s virozele in plin sezon. ia-o din pripa da-i nurofen,poate n-o mai dura asa mult ca asta toamna.
Diwanna, nu-s bine, am nasul mare si mucios
, n-am pofta de mancare si gatul tot in pioneze.
Bernix, la picioare, mai ? asa se manifesta la tine romantismul
?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
betty78 spune:
Fetelor, am intrat sa urez multa sanatate bebicilor bolnaviori. sa va faceti cat mai curand bine si sa va bucurati de cadourile pe carfe le veti primi. 
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
moldoveanca spune:
Rodica ma bucur mult pentru tine sa dea Domnu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Multa sanatate bolnaviorilor,la noi e tati racit bocna si ma rog sa scape piticotul cu bine desi vad ca ma ia si pe mine cu gatul
Off si trebuie sa plecam zilele astea,sper sa fim bine cu totii![]()
mami fericita de Vladut Dominic
betty78 spune:
Noi in rest suntem bine....cred ca ne paste o eruptie dentara, cu vreo 2-3 maselutze si un dintisor...Chiar la 2 masele este umflata foarte tare gingiuta...imi est etare mila de el
Betty78
de
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Bernix poate cine stie...mai avem parte de o
noua.![]()
Betty78
de