Viata in Germania (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani cu sanatate si multe bucurii Bine v-am gasit in 2009

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

La multi ani si un an nou cat mai bun!

Am o problema ,poate ma ajutati cû vreo sugestie:de la 1 Octombrie am rneuntat la Telekom si am trecut pe 1&1 Internet telefonie.Am primit mai apoi o scrisoare de la NexNet(prefix 01090) cu o factura de 11 euro si ceva in care mi se imputa o convorbire cu Ro( pe mobil) facuta cu prefix.Ei bine,nu am folosit niciodata acest prefix!!!si,cu atat mai mult de cand am internet telefonie nu sun NICIODATA cu prefix.Tehnic este posibil sa folosesti prefix daca ai internet telefonie(1&1)?
Bineinteles ca n-am platit pt ca mi se pare ca e furaciune pe fata,dar cum dovedesc asta?Mai nou,adica azi,mi-au trimis prin aovcatii lor amenintare de plata + taxele de avocat,total de 47 euro
Ce sa fac sa dovedesc ca nu am folosit acest serviciu???Din cate stiu e imposibil sa mai suni cu prefix daca esti pe 1&1 si nu pe Telekom,nu?
edit:convorbirea este facuta in perioada in care aveam deja 1&1.
Va pup,poate ma ajuta cineva ca sotul e plin de nervi,si eu,evident.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

La Multi ani!

zuzunaki din cate stiu eu poti sa folosesti si prefixe daca ai 1&1, depinde de contract. Incearca sa folosesti un alt prefix sa vezi daca merge, asta ca test. Sau ii suni pe cei de la 1&1 si-i intrebi daca in cazul tau poti folosi prefixele.
Daca nu ai folosit prefixul respectiv cred ca singura solutie "ieftina" e sa apelezi la Verbraucherzentrale si sa-i intrebi pe ei cum se procedeaza, s-ar putea sa mai fi fost cazuri in care s-au mai plans si altii ca cei de la firma cu prefixul asta le-au trimis facturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

La multi ani si numai bine in noul an! sa aveti parte numai de bucurii si de vesti bune, si mai ales muuulta sanatate!

-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?

Mergi la inceput

osolita,multam mult
Am incercat alt prefix si nu merge,normalPlus ca a citit sotul pe net ca sunt f multi in situatia noastra...
Treaba e rezolvataTrebuie sa platesc factura aia.De ce?Si aici mare atentie fetelor care mai aveti 1&1 sau orice alta companie prin Telekom(adica acea companie plateste abonamentul vostru vechi Telekomului).Jigodiile de la Telekom(scuze,dar altceva nu sunt) au un contract cu NexNet(01090)de care,bineinteles,nu stie omul de rand(sau prostii ca noi),si anume:cand nu se formeaza numarul prin 1&1(in cazul nostru) din cauza retelei,apelul este automat redirectionat prin Festnetz via 01090!!!Treaba este sa nu ai bifat in setarile din Fritzbox aceasta optiune.Noi o avuseram,nestiinta se plateste

Seara buna!

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liutzica

La multi ani tuturor de pe forum!
Un 2009 asa cum vi-l doriti!
Mie mi-a prins foarte bine acest site in perioada mutarii in Germania, deci simt nevoia sa va multumesc inca o data ca existati si ca sunteti o comunitate saritoare.

Liutzica si ingerasa ei Cristina-Aimee

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

La Multi Ani!!! Sa aveti un 2009 cu tot ce va doriti, sarcini usoare viitoarelor mamici, pitici sanatosi si mancaciosi, voua multa sanatate!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

la multi ani!va doresc un an nou fericit si plin de realizari.
multumesc fetelor de sfaturi,imi sunt de folos.imi pare rau ca nu prea particip la discutii dar eu sunt cam paralela cu viata de afara.stau mai mult in casa ,la cumparaturi merg mai mult in weekend cu soata.oricum eu va citesc cu drag chiar daca nu sunt activa si va multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

alina si noi ne imunizam cu propolis si echinaceea de la Medica, si de la alte firme tot din tara, ca aici nu am gasit ceva ca lumea pt copii.
Zuzunaki imi pare rau ca ai prob cu telefonia, sa stii ca nici o firma din De nu e serioasa, noi am plecat de la Telekom la Arcor...si cei din urma s-au mai potolit ca ne umflau facturile cu telef nedate, si i-am amenintat cu avocat si sau calmat.
Acum ne convine ca avem si mobile la ei si fix, fax, net si gratis in Romania...mi se par cei mai rentabili de pe piata.

Noi am avut cele mai naspa sarbatori, ca ne-a prins o gripa puternica, cu toata imunizarea noastra. Ca de Craciun am stat pe la urgente cu copiii, si ca nu le aveam pe toate, al meu sot a plecat in Romania pe 21, ca ii murise bunica. Sper ca anul asta sa nu mai vina cu valuri din astea.
Robert e ok, s-a refacut f bine si am reusit sa fac un blog unde prezint cazuri ale copiilor aflati in situatii extreme, pe care incerc cu ajutorul Doinei tot de pe Dc sa-i ajutam in De.

Va doresc un an mai bun sa aveti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LA MULTI ANI!!!

Nico, tu sti ca noi avem 1&1 de aproape 3 ani dar nu am primit asemenea facturi. Nu cred ca poti suna cu prefixe dar nici nu trebuie ca 1&1 are un serviciu de 4.99 euro pe luna cu care suni in Ro cu 3 centi pe minut. Eu sunt foarte multumita de el si desi vb cate 14-15 ore in RO pe luna, am platit mereu 50-60 euro la factura.

Cu factura aia, eu zic sa le arati contractul de la 1&1 sa vada ca nu puteai sa suni cu alta retea cand de fapt voi aveati deja alta.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liutzica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Craciun fericit si sarbatori fericite!

Chiar daca nu am mai intrat de mult aici,am recuperat azi tot din urma si sunt la curent cu noutatile.

Alina,felicitari din suflet si sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
Sa nu te aud ca te plingi de ceva pe aici,ca tu esti exemplu pentru mine,pentru cind ma voi apuca si eu de proiectul bb2.

Misha,ma bucur tare pentru Robert si te felicit pentru ca te-ai implicat asa mult.

Amonar si noi avem tot wärmepumppe,dar e cu wasser.Nu face zgomot,decit ca un frigider si doar atunci cind merge.Daca e usa inchisa la camera tehnica nici nu se aude.
Probabil la voi e altfel.

Fetele,ce dati la copii impotriva constipatiei?Fi-miu de 2 ani s-a constipat cind l-am trecut pe lapte normal si nu mai scapam nicicum,desi acum bea tot praf.

Si inca ceva,de unde luati propolisul ala cu echinaceaa?
As incepe si eu cu imunizarea,pentru ca din ian-feb l-as da la gradi deja.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Din cate inteleg la voi constipatia este o problema care dureaza. Cu fetita mea am avut doar din cand in cand problema asta si numai pana la 1 an jumate. O rezolvam cu suc de portocale proaspat stoarse...sau daca nu trecea puneam un supozitor cu glicerina.

Mergi la inceput