Viata in Germania (54)
Raspunsuri - Pagina 2
AdinaF spune:
Fetele,ce dati la copii impotriva constipatiei?Fi-miu de 2 ani s-a constipat cind l-am trecut pe lapte normal si nu mai scapam nicicum,desi acum bea tot praf.
KIWI.
Craciun fericit!
Daconst spune:
Mersi,Adina.
O sa incerc,ca pina acum n-a mancat niciodata kiwi.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
Alina spune:
Dana ,multumesc mult .
Eu ii dadeam piure de pere din ala de la Hipp cind se constipa.
Si kiwi e f bun dar fiica-mea maninca doar de cind a mers la gradinita si vedea pe la alti copii,de-atunci a fost bun si pt ea .
Eu propolis cu echinaceea i-am luat din Ro,de la laboratoarele Medica.Nici nu stiu daca se mai face dar sigur se gaseste de la alte firme.
Parca Amonar zicea ca ea cumpara pastile cu echinaceea de-aici,precis tre'sa fie la farmacie.Mai e f buna pt imunitate catina,ori cu miere,ori sirop de catina combinat cu ceva(sunt mai multe produse cu catina,bio la Alnatura).
Alina
Amonar spune:
Sarbatori fericite Germanutelor!
Daconst, noi avem warme pumpe cu luft. Cunosc zgomotul ala de frigider, si aparatul nostru face acel zgomot dar mai are unul pe langa...parca s-a mai atenuat zgomotul in ultimul timp dat trebuie sa verificam aparatul bine.
Eu am luat tabletele de Echinaceea din Olanda pt ca aici am gasit numai Echinaceea normala, adica esenta cu alcol. Esenta am gasit-o aici in Germnaia, intr-un magazin cu produse biologice. Tabletele pt copii le-am luat din Olanda pt ca aici la magazin nu aveau. Se numeste Echinaceea junior. Poate tu ai noroc sa gasesti daca locuiesti la oras. Noi avem un magazin biologic cam mic....Cred ca la un magazin biologic gasesti de toate, si propolis. Sau la o farmacie care vinde si produse homeopatice. Succes la gradinita!
Alina, noi avem guthaber, adica este arhitectul nostru, cu care numai bataie de cap avem. Ne-am inscris acum la bauherr verein, sa vedem ce rezolvam. Acum avem alta problema cu instlatia de caldura...nu incalzeste mai mult de 17 grade in casa. Iar noaptea undeva la 16/..Deja simt ca voi comite o crima daca se mai intampla ceva cu instalatia. Cica sa avem rabdare si sa facem ce ne spun astia de la nodruf. Noroc ca inca nu locuim definitiv acolo, ca as sparge cateva capuri....Maine vine firma care ne-a instalat-o sa vada ce si cum. Uff....am spus ca nu mai construiesc o casa in viata mea...prima si ultima...numai stres.
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amonar Sarbatori fericite Germanutelor! Alina, noi avem guthaber, adica este arhitectul nostru, cu care numai bataie de cap avem. Ne-am inscris acum la bauherr verein, sa vedem ce rezolvam. Acum avem alta problema cu instlatia de caldura...nu incalzeste mai mult de 17 grade in casa. Iar noaptea undeva la 16/..Deja simt ca voi comite o crima daca se mai intampla ceva cu instalatia. Cica sa avem rabdare si sa facem ce ne spun astia de la nodruf. Noroc ca inca nu locuim definitiv acolo, ca as sparge cateva capuri....Maine vine firma care ne-a instalat-o sa vada ce si cum. Uff....am spus ca nu mai construiesc o casa in viata mea...prima si ultima...numai stres. |
Ramona ,fi bine ati facut!Si noi suntem tot la un Bauherr Verein,de-acolo avem pe Gutachter de care am fost multumiti.
Of,vad ca chiar aveti multe probleme dar lasa ca incetul,se rezolva!La noi nu a fost chiar asa rau pina la urma...in fine,acum mai sunt unele chestii mai mici de rezolvat si sper ca pe cale pasnica!
Ca sa spun si lucruri bune despre casa,sunt extrem de multumita cum e izolata si termic si fonic.Iar caldura in podea din parter face toti banii!
Alina
Camelia spune:
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si impliniri, va doresc!
Citat: |
citat din mesajul lui tumpi Camelia, foarte frumos a cantat corul, mi-a mers la suflet.Felicitari. |
Multumim! Ma bucur foarte mult!Noi ne-am straduit sa iasa bine si pregatirile n-au fost chiar usoare, dar daca oamenilor le-a placut, inseamna ca scopul nostru a fost atins.
In alta ordine de idei, imi pare nespus de rau ca n-am reusit sa schimbam si noi doua vorbe!Pana m-am invartit eu prin biserica, voi disparuserati deja.Dar poate veniti si maine, la slujba arhiereasca.
nicoll spune:
Sarbatori fericite tuturor si un an nou asa cum va doriti!
Daconst, eu ii pun 1-2 lingurite de Milchzucker in lapte sau ceai.
Daconst spune:
Multumesc de sfaturi fetele.Dragute si saritoare ca intotdeauna.
I-am bagat si eu Milchzucker in lapte si ceai si a baut ieri toata ziua si suc de portocale.Azi a facut singurel,dar tot cam tare,desi parca nu s-a mai chinuit asa ca pina acum.
Sunt curioasa cum va fi maine,ca i-am dat azi si kiwi si suc de pere.Incerc sa-l reglez prin alimentatie,ca de medicamente mi-e groaza.
Amonar,eu stiam ca gutachter-ul trebuie sa fie cineva neutru,care nu are nimic in comun cu firma de constructii.Doar asa e obiectiv si va spune exact ce si cum.
Noi nu am avut si pina acum am fost norocosi ca totul a mers super.Inca nu stam in casa,pentru ca nu e gata bucataria noua,cu sarbatorile astea.Sper insa sa nu avem surprize mai tarziu.
Pe de alta parte un gutachter il platesti ca sa-ti gaseasca nereguli si daca e platit pentru asta...pai fii sigura ca gaseste.
Noi am cunoscut o familie care a construit cu aceeasi firma cu care am facut si noi casa si au luat si ei gutachter.Sa nu va spun ca au dat o caruta de bani,au ajuns prin tribunale si in final s-a dovedit ca firma a facut totul ca la carte si gutachter-ul a gresit.
Ce sa zic,cred ca pina la urma si cum ti-e norocul,poate.
Bafta multa sa se termine totul cu bine si a voi.
Alina spune:
Fetele,vas urez un An Nou minunat cu sanatate,liniste si vise implinite!
La multi ani!
Alina
Daconst spune:
La multi ani!