Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Musette ce scump e Luca..pot sa zic ceva?..seamana cu tine mami

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Uraaaaaaaaaaaa!!!!!
Mi-am facut si chestia aia pe net care a circulat pe aici cu pozele parintilor si a copilului si iti zice cu cine seamana. Mi-a iesit ca seamana cu mine mai mult cu 3%,le-am scos ochii la toti de atunci!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Nausica,am uitat sa-ti zic,am vazut filmuletul cu Ania,e adorabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Eva ce ce tare e Luca "impodobit" si ce bine pare ca sta in wrap! Eu am unul pe care-l mai pun din cand in cand dar materialul nu stiu ce fel e ca e cam elastic si trebuie sa-l ancorez bine de tot caci altfel atarna rau in el Nu prea sta, l-am pus de cateva ori, prima data chiar a adormit acolo dar dupa aceea....max 10 min si gata, vrea jos. Mi se pare ca am la semnatura o poza cu el in wrap, la lunile 1-3.

Luminita (sper ca am retinut bine, zilele astea nu stiu ce naiba am, sunt cu memoria in pom ) vroiam sa-ti spun de mult bine ai venit dar....am uitat!Ai doi copii minunati si unul dintre ei ne este tiz, de fapt si al doilea, misto!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Filmulete cu bebe Edi

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

musette pe tine si pe luca. sunteti f f f frumosi amindoi. stai tu pitita, dar si cind te arati...
eva o mie de multumiri. f utile linkurile.
laura, primim, primim. sunt terminata dupa colinde.
nausica, sarbatori fericite si voua!

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Musette grasunul de Luca!
Unde ai facut tricoul? Sau asa l-ai cumparat?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Filmulete cu bebe Edi

Body-urile cu numele lui le-am primit cadou de la prietena mea,a primit tot familionul,el aceste bady-uri,noi tricouri cu poza lui si scrie "baiatul nostru" si parintii mei tricouri cu poza lui pe care scrie "nepotelul meu",mi-au placut la nebunie.Nu stiu unde le-a facut,daca vrei o intreb,dar stiu ca se pot face chestii din astea in carrefoure orhideea si in unirea.

Pls intreab-o pentru ca vreau sa fac unul pentru tati (nu body )

Filmulete cu bebe Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

CosmyB, eu mananc absolut orice, ceapa, usturoi, fasole, varza, nu auzi ca mananc foie gras cu dulceata de ceapa? Si Luca nu are nimic, ma rog, mai mitraliaza el , dar face asa si daca mananc alimente "interzise" si daca nu, asa ca...
Fi-miu nu a avut colici, desi au am mancat ce mi-a poftit pipota.
Asa ca...tragi singura concluzii.
Pup harnicutza

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

------------------------------------------------------------------------------

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

apropos de mincare, tot pofteam la cioco si... am dat iama in kinderele alexei cu mult lapte si mai putina cacao.

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Eva ce ce tare e Luca "impodobit" si ce bine pare ca sta in wrap! Eu am unul pe care-l mai pun din cand in cand dar materialul nu stiu ce fel e ca e cam elastic si trebuie sa-l ancorez bine de tot caci altfel atarna rau in el Nu prea sta, l-am pus de cateva ori, prima data chiar a adormit acolo dar dupa aceea....max 10 min si gata, vrea jos. Mi se pare ca am la semnatura o poza cu el in wrap, la lunile 1-3.

Luca adora, da. Asa statea si in ringsling, asa sta si in wrap, il port asa afara si doarme si cate doua ore asa, sau sta asa "ca in cuib" si se uita la oameni, la blocuri.
Il mai tin si prin casa asa, sa mai fac si eu una alta, nu mare lucru dar ce pot face cu el in wrap, mai bag o masina de spalat, fac ceva ordine, spal un vas.
Vezi fii atenta, nu glumesc, pt sanatatea coloanei tale si a lui, wrap-ul sau pouch-ul nu trebuie sub nicio forma sa atarne mai jos de linia buricului. Poate e prea mare acel wrap. Ia sa intru la poze sa ma uit!

Eu il tin numai asa, l-am pus de cateva ori in marsupiu babybjorn, pana am primit un sling, dar prefer de o mie de ori un carrier de material textil, asta e clar, si fi-miu la fel.
Multumim de vorbe bune!

Laura

Ce tari sunt T-shirt-urile Musette! F frumos! Si mie imi plac chestiile astea personalizate.
I-am facut si eu sotzului meu cadou doua T-shirt-uri cu poza lui impreuna cu Luca, le-am comandat la w w w.c a d o u r i-f u n n y.ro. Le livreaza door-to-door, mi-a convenit pt ca eu nu sunt fff mobila mereu.

Cat despre asemanare, eu credeam ca nu e dubiu la tine in familie, Luca Nicolae e bucatica rupta din tine, seamana f bine!

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

------------------------------------------------------------------------------
“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Alexa si mami,merci!ma faci sa rosec!

Giulianna o intreb maine si te anunt!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Alexa si mami,merci!ma faci sa rosec!

Giulianna o intreb maine si te anunt!

Nu poti sa o intrebi acum? Sa ma duc maine de dimineata?
Plsssss plsssss!

Filmulete cu bebe Edi

Mergi la inceput