Americancele gatesc - 6
Raspunsuri - Pagina 3
crisspoliss spune:
Gata Petra, m-am hotarat. Fac cu vitza de vie ..nu de alta, dar eu sunt cam lenesa zilele astea.
Crisss 35+
Ramona J spune:
Eu m-am uitat la vreo patru retete de tort, le-am combinat si am facut... ceva. Pe cind am fost gata mi-am dat seama ca am inventat tortul Diplomat. Acum sa vad cum il scot din molding!
LucasMom spune:
Scuze ca n-am apucat sa raspund mai devreme. Eu folosesc faina la sac de la Costco, este unbleached si drojdie uscata la pachet de juma de kg tot de la Costco. Nimic pretentios, amandoua ieftine. De obicei imi ies cozonacii daaaar fac intai maiaua si am grija sa fie cam toate ingredientele la temp camerei. Sa ne arati si nou o poza cu cozonacii, Anca!
Alina
CRISMIR spune:
Fetelor,va scriu avum sa va urez toate cele,sa aveti un CRACIUN MINUNAT,bogat in cadouri si in colinde...apoi fug la treburi,adica azi e zi doar pt mani si par coafat,am terminat ieri toata treaba,dar nu va zic ce dureri de talpi am,de ieri dimineata pana la 11seara am stat in picioare...dar sper sa merite,ca mi-au iesit tare bine toate
Ah,sa nu uitati sa va pozati masa si preparatele
,pe maine!!!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA, in 24 decembrie, ora 13 !
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Ale mele nu-s frumoase niciodata, ca nu ma pricep sa ornamentez si deci nici nu prea incerc.
Eu ma gindesc sa fac foi de vita a la Cluj. Nu ma incumet sa le impachetez eu, pe sot l-as scuti ca e si azi la job si cred ca nu-i arde de asta cind vine acasa. Plus ca ar putea sa fie fierte pina atunci. Ai mei dau foile la o parte oricum, iar musafiri pe care sa-i impresionez nu avem, ca de Craciun noi ne petrecem intotdeauna in familie.
Asa ca abia astept sa va admir pozele.
Spor la treaba si Craciun fericit!
philip spune:
mie mi-e gandul numai la sarmale si mi-am adus la pranz niste supa din zeama in care am fiert legumele si carnea pt salata in care am fiert la urma niste noodles. pana plec la 2 juma o sa mi se lungeasca urechile de foame (chiar, de unde expresia). sotu' vrea la restaurant in seara asta, nu-s care-i problema lui.
philip
18weeksbaby
mommyandreea
Ramona J spune:
Vezi ca trebuie sa maninci mai consistent in perioada asta. Avem si noi supa din aia, e gata si salata si a iesit foarte buna.
Sarmalele (le-am facut a la Cluj, no joke) sint pe foc, sper sa nu le ard. Incepe sa miroasa, am pus in ele tot ce am gasit prin casa, deci sper sa iasa bune.
Ma gindesc sa fac si niste oua umplute dupa reteta lui Mirela.
crisspoliss spune:
Citat: |
Ma gindesc sa fac si niste oua umplute dupa reteta lui Mirela. Lume multa, oameni putini |
Ramona, adica oua cu urechi si coditza de soricei?
Eu azi nu fac nimic iara-poate inca ceva shopping, dar macar am reusit ieri sa fac juma de cumparaturi, am luat un ananas in care o sa infig nistre frigarui din alea de lemn pe care o sa pun rosii mici, sunca, branza si mai vad eu ce, sa nu zic ca nu fac nimic artistic.
Va urez un Craciun fericit plin de cadouri si munca cat mai putina. trimit pupici si mai vorbim dupa
Crisss 35+
Ina Stan spune:
Un Craciun fericit tuturor si un an plin de incercari culinare reusite , daca se poate cu retete un picut mai dietetice, ca altfel, vai de silueta noastra!!!
Pupici la toate