Americancele gatesc - 6

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mirela, nu-i asa rau. O lingura are 60 de calorii.
Eu am facut pork tenderloin si tare mi-a placut cum a iesit, asa ca va scriu aici.
Bucata de tenderloin a fost mititica, deci veti avea nevoie sa umblati la cantitate pentru o bucata mai mare:
Pentru marinade:
cite 1/4 lingurita din fiecare: thyme, marjoram, sage, garlic powder, ground ginger, salt, pepper
cite o lingura de: soy sauce, worcestershire sauce, toasted sesame oil
De fapt puteti folosi ce ulei vreti voi, eu mai aveam o lingura de ulei din asta si am vrut sa-l folosesc. Chestia e ca am fost foarte multumita de rezultatul final, asa ca daca aveti ulei din asta folositi-l cu incredere.
Am amestecat toate ingredientele si le-am pus intr-o punga ziplock impreuna cu carnea. Le-am lasat citeva ore la marinat. Apoi am incins un vas iron cast (eu pe astea le folosesc de obicei) si am prajit carnea (adaugati un strop de ulei daca nu e suficient lichid in punga) citeva minute pe fiecare parte. Apoi am pus-o la cuptor la 350F, cu capac. Am lasat-o acolo cam 50 de minute. La sfirsit am scos carnea si am "deglazed" vasul cu niste unt si vin alb. Am feliat carnea si am turnat sosul asta peste.
Toata lumea a mincat cu placere, asa ca sper sa-mi amintesc de reteta asta si alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Poftiti la Cap.7!

PS: Ramona suna bine tenderloin-ul tau.. cred ca il incerc duminica.
Andreea am luat azi ficatel si maine incerc reteta de pateu.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput